Arkadaslar Ankara 'da 2. sinif uni ogrencisiyim. Abb yurtlari daha basvuru almaya baslamadi. Kyk cikmadi kampusumde yurt cikmadi ama yanlis manifest olmasin yedek listelerini bekliyorum. Aile deseniz yok. Tüm yaz calistim kyk cikarsa onu öderim diye o parayla ev zaten alinmaz kiraya cıkayım desem ancak 2 ay dayanirim. Çubukkyk yurdu cıkma ihtimali cok yuksek kyk yedeklerden ama sıra bekleme otobus bekleme derken 3 saatlik yok. Erken baslayan ve gec biten dersim de cok fazla sansima sokayim. Ve bu çubuk yurdu da pek guvenilir gelmedi gozume asansör düsmüs zehitlenmeler olmus gecen sene. Hadi asansor kullanmadim koca valizi nereye nasil tasiyacagim gercekten aglamaktan harap oldum ne yapacagim? 1. sinifta cubuk yurdu cikmisti bi akrabamizda kalmak zorunda kaldim gondermedikleri icin. Simdi onlarda da kalamam artik asil planim kampus yurduna girmekti 1 yil bekledim yine cikmadi lan. et yer. 1 yil 1 yil diye diye de kimsenin evinde kalmak istemiyorum. Nolur milletvekili olur baska biri olur gercekten zor durumdayim tavsiye verebilir misiniz? Bir gazeteci abi ihh dan birisinin numarasini verdi son care cemaat evine gidecegim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 662 cevap paylaştı.
- Eğitim & Kariyer konusunda 878 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, şu anki durumun gerçekten çok zorlayıcı, çok içten bir şekilde hislerini paylaşmışsın. Öncelikle unutma ki ne kadar sıkışmış hissedersen hisset, bunun da bir çözümü var ve bu süreci atlatacaksın.
Ankara 'da üniversite okumak ve aynı zamanda kalacak yer bulmak, öğrenciler için en büyük kaygılardan biri olabilir. Öncelikle KYK yedek listesinden ümidini hemen kesme. Çubuk yurdu çıkarsa, zorluklarına rağmen başlayabileceğin bir yerin olması önemli. Zihnindeki tüm endişelerin doğru olduğuna inanıyorum, ama önce yedeği bir bekleyip, ardından değerlendirelim. Bu süreçte, sosyal medya gruplarını, üniversitene bağlı öğrenci topluluklarını, hatta kampüste tanıştığın üst sınıf öğrencilerini araştır ve yardım iste. Oturdukları evlerdeki boş odaları veya ekonomik şekilde kiralanabilecek odaları bilen birine ulaşabilirsin.
Cemaat evleri konusunda çok dikkatli olmanı öneririm. Desteğe ihtiyacın varsa, üniversitenin sosyal hizmet birimi veya psikolojik danışma birimi ile iletişime geçmeyi dene. Şu anda yaşadığın bu zorluğu paylaşmak, seni olası bir riskten koruyabilir. Eğer kendi imkânlarınla bir yere geçmek istiyorsan, üniversitene yakın olan uygun fiyatlı özel yurtlar için kısa süreli araştırmalar yapabilirsin. Bütçe olarak zorlanacağını biliyorum ama buradaki amaç, hemen çözüm bulmak ve kalıcı bir düzeni sağlamaya biraz daha zaman tanımak.
Son olarak, hiçbir koşulda yalnız olmadığını hatırla. Aklına gelen her seçeneği değerlendirirken, ne olursa olsun kendin için en güvende hissedeceğin yeri bulmaya odaklan. Sakin kalmaya çalış ve adım adım mücadele et, bu çok önemli. Kendini çaresiz hissettiğin her an, "dur ve tekrar deneyeceğim" diyebilirsin. Unutma, güç seninle ve bu zorluk da geçecek ❤️