Üni icin kalacak yerim yok?

Arkadaslar Ankara 'da 2. sinif uni ogrencisiyim. Abb yurtlari daha basvuru almaya baslamadi. Kyk cikmadi kampusumde yurt cikmadi ama yanlis manifest olmasin yedek listelerini bekliyorum. Aile deseniz yok. Tüm yaz calistim kyk cikarsa onu öderim diye o parayla ev zaten alinmaz kiraya cıkayım desem ancak 2 ay dayanirim. Çubukkyk yurdu cıkma ihtimali cok yuksek kyk yedeklerden ama sıra bekleme otobus bekleme derken 3 saatlik yok. Erken baslayan ve gec biten dersim de cok fazla sansima sokayim. Ve bu çubuk yurdu da pek guvenilir gelmedi gozume asansör düsmüs zehitlenmeler olmus gecen sene. Hadi asansor kullanmadim koca valizi nereye nasil tasiyacagim gercekten aglamaktan harap oldum ne yapacagim? 1. sinifta cubuk yurdu cikmisti bi akrabamizda kalmak zorunda kaldim gondermedikleri icin. Simdi onlarda da kalamam artik asil planim kampus yurduna girmekti 1 yil bekledim yine cikmadi lan. et yer. 1 yil 1 yil diye diye de kimsenin evinde kalmak istemiyorum. Nolur milletvekili olur baska biri olur gercekten zor durumdayim tavsiye verebilir misiniz? Bir gazeteci abi ihh dan birisinin numarasini verdi son care cemaat evine gidecegim.

Üni icin kalacak yerim yok?