Tecavüz sonucu hamile kaldım. Kesinlikle bebeği doğurmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben?

Derdimi anlatacağım sizlere, beni yargılamayın sadece derdime çare olabilecek yorumlar yapın rica ediyorum.
Küçüklüğümden beri aile hayatımda çok kötü şeyler yaşadım, 19 yaşında anne oldum, eşimden ayrıldım. Sizin yaşadığınız herşeyin inanin cok daha ağırlarını yaşadım.
Bir evladım var 3 yaşında ve şu an yine 4 aylık hamileyim ama tecavüzden.
Yalnız yaşıyorum, ailemde zaten her birey birbirinden kopuk. Ben çocukları çok seven, Allahın yaratmış olduğu herşeyi çok seven ve merhametli biriyim.
Ama bu bebeği istemiyorum, aldırmaya gittim ama yaoamadımn bebekte bende o kadar saglikliyiz bana o kadar sıkı tutunuyor ki. Ama canım çok yanıyor. Yatağımdan kalkamıyorum hergün ağlıyorum yapayalnızım. Bana tecavüz eden o adamı şikayet ettim şimdi yok buralarda.
O kadar derdim var ki canımdan çok sevdiğim evladimla ilgilenemiyorum, herkesten soğudum, Allahıma dua ediyorum ki karnımraki bebeği benden karnım daha büyümeden alsın diye. Sonra buna dua ettigim icin ağlıyorum pişman oluyorum. Bebekleri seviyorum hemde çok fazla ama kendi bebegimi sevemiyorum ısınamıyorum. Bebek bu ayda ya da bu aydan sonta hiç mi düşmez, belki düşse bilmiyorum bu sefer vicdan azabından yani düşmesini istedigim icin çok uzulucem suanda üzülüyorum. Kimsenin bana kötü gözle bakmasını istemiyorum. Ne yapıvam ben
Tecavüz sonucu hamile kaldım. Kesinlikle bebeği doğurmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben?