Elimden geleni yapar, zamana bırakırım.
Olması için daha fazla çalışırım.
Birilerinden yardım isterim.
Olmuyorsa vazgeçerim.
Olması için daha fazla çalışırım.
Birilerinden yardım isterim.
Olmuyorsa vazgeçerim.

Hiç çaba gostermemekten ise az çaba daha iyidir. Eğer hicbirsey gelmiyorsa elimden sürekli hayalini kurarım istediğim şeyin. Evren e olumlu mesaj çok ise yarıyor böyle durumlarda.
Her yol denenmeli ama olmuyorsa vardır bir hayır. Ne gelir elden. En azından herşeyi denedim derim içim rahat olur...
istediğim şeyi genelde alırım ama varsayalım ki bu dediğin gerçekleşti o zaman zamana bırakmak en doğrusu...
Önce mantığım ile onun olabileceğine inanmam gerekir.. Eğer ola bilecek bir şey ise sonuna kadar zorlarım..
Önmeli değil rica ederim 🙂
Cevap
29Cevap
Uğraşırım çabalarım ama mutlak surette bir sınırım vardır, sınıra gelince "Baktım olmuyor, bakmam..." :)
İstediğim şeyin önemin e göre değişiyor. bagzen çabalar bagzen olursa olsun yoksa amannn der geçerim.
Biraz durup düşünür neyi yanlış yaptığımı bulmaya çalışırım. Bakış açımı değiştirip başka bir yönden çabalamaya devam ederimm
...
Bildiğim yoldan vazgeçmem. O yol uğrunda çalışırım.
Çocukluktan beri hayalim olan senaryo yazmak var. Yazıyorum. Bitirip filme çekeceğim.
Sabrederim şükrederim olmuyorsa vardır bir hayrı ama elimden geleni yaparım olmuyorsa olmuyordur
Ben ne için çabalasam olmuyor o yüzden alışkınım 🤣
Çabaladığım halde olmayan şeyleri o kadar da istememeye başlıyorum zaten
Tum cabalamama rağmen olmuyorsa. Bunda da bir hayir vardır deyip. Az ilerden U dönüsü yaparim.
Çok istiyorsun ve çok çabalıyorsun, ama olmuyorsa vaz geç, çünki kaderinde o şey yok.
İnsanın her istediği olmuyor, dua et çabala vb. biryere kadar sonra akışına bırakmak lazım.
Elimden geleni yaparım çabalarım fakat yine de olması mümkün değilse vardır bunda da bir hayır derim.. herşey de bir hayır vardır mantığı ile hareket ederim. Olduğu kadar olmadığı kader
Çok fazla çabalamam şansa inanan bir insanım ben lucifer morningstarım kendinize gelin yahu
Çok daha fazla çaba gösteririm en son baktım hala olmuyor vardır bir hayır der yoluma devam ederim.
Elimden geleni yapmama rağmen olmuyorsa olmaması daha hayırlıdır belki de diye düşünürdüm
Kısmet işi bunlar, ama her türlü sonuna kadar çabalarım.
Kolay kolay çaba vermem. Çaba veriyorsam olacak iştir.
Başaracağıma inanıyorsam vazgeçmem uzun süre peşinde koşarım eğer yapamayacağımı anlarsam vazgeçerim
Cabalamaya devam ederim
Eninde sonunda olacak ☺️
Hakkımda hayırlısı böyle imiş nasip kısmet derim vardır bunda da bir hayır der vazgeçerim..
o olmuyorsa vardır bir olanı, onca çabaladıktan sonra olmuyorsa vur gitsin.
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diyor ya operatör. Onun sözünü dinliyorum
şükretmeyi bilirim..
olmuyorsa vardır Rabbin bir bildiği..
Olmuyorsa zorlamamak gerek ama sonuna kadar savaşmalı
Uğraşırım olmuyor ise zamana bırakırım
Olana kadar uğraşırım banane illa olacak o
Vazgeçiceksen sonunda çabalamanın anlamı ne
Uğraşırım daha da olmazsa bırakırım
Hayırdır canım O çok isteyipte olmayan şey nedir
Ve olmuyorsa da fazla zorlamaya gerek yok Sonra Datça insan daha çok hata yapar
miksiyon yaparım abisi
İmkansız deilse uraşmaya devam