Babamın baskısından sıkıldım yardım edin :(?

arkadaşlar ailem öz değil ve babam çok aşırı üzerime geliyor 18 yaşındayım lise sondayım ve abartısız her gün okula geliyor 3 saat hocalarla oturup gidiyor, evimiz geniş olmasına rağmen benimle aynı odada kalıyor bir an olsun yanımdan ayrılmıyor, başım falan ağrısa nden ağrıyor diye bağırıyor, kız arkadaşlarımla konuşmamı bile yasakladı telefonumun her ay dökümanını çıkartıyor müzik dnlememe bile kızıyor sürekli bağırıyor, bir arkadaşımla konuşsam neden konuşuyorsun diyor servisle okula gidiyorum servisi 2 dk beklerken bile test çöz diyor gecenin bir yarısı uyandırıp zprla tast çözdürüyor gece geç saatlere kadar uyutmuyor zorla ders çalıştırıyor beni okulda dersanede takip ettiriyor ben evde yokken giysilerimi kitaplarımı flan karıştırıyor verdiği harçlığı nerede harcadığımı tek tek hergün rapor ediyorum arada söylediğim esneflara soruyor buradan alışveriş yaptı mı diye. her gün okula dersaneye geliyor beni resmen boğuyor ve babam böyle yaptıkça ben üni den soğudum ve okumak istemiyorum... izinsiz balkona pencereye çıkmama bile kızıyor annemle konuştuğuma bile kızıyor git dersine çalış diyor lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim... :( ve 3 yıllık bir sevgilim var bunları biliyor gel okul bitince isteyeyim seni evlenemlim diyor bende bu baskıdan sıkıldım ve sevgilimi de seviyorum evlenmek istiyorum.. ama babamın davranışları beni boğuyor
Babamın baskısından sıkıldım yardım edin :(?