Babamın baskısı bunaltıyor, ne yapabilirim?

22 yaşındayım.üniversite öğrencisiyim.ve ailemin olduğu şehirde üniversite okuyorum.yani aslında 2 yıl dışarda okudum ve ailemin olduğu yere geçiş yaptım 4 yıllığa.babam çok peşimde.üzerimde baskısı çok.artık bıktım.aynı şehirde bile otuz kere gittinmi geldinmi arıyor.bir yere gitmeye kalksam burnumdan getiriyor.dışarda okurkende oyle gunde otuz defa arardı.arkadaşlarıma bakıyorum aileleri benimki gibi değil.doğru dürüst bir ortamım yok bu yüzden.bi yere gitsem hemen arıyor eve gel diye.evde bile kimle konuşuyorsun diye peşimde geziyor.herşeyime karışıyor.arkadaşlarımla bir yere gitsem ki genellikle gittiğimde gizli saklı oluyor bin defa arıyor ya.bıktım artık.dışarı falan çıkamıyorum.çıksam otuz kere arayıp herşeyi öğreniyim istiyor.bu arada tek çocuk değilim.kardeşim var.ama bıktım artık.asosyal oldum çıktım.bişey oluncada bir işi kendin beceremiyorsun diyor sanki çok izin veriyormuş gibi.kendisi halk dilinde pinpirikli deriz ya oyle.bunladım artık ne yapabilirm sizce.psikolojim bozuldu.
Babamın baskısı bunaltıyor, ne yapabilirim?