arkadaşlar hırvatlar aslen med kavmindendir dilleri hint avrupa etnik dilidir bunu onlar söyler kendilerinin kürt olduğunu ve medlerin torunu olduklarını bir zaman sonra balkanlara göç ettiklerini bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz hırvat dansı halayin aynısıdır izleyebilirsiniz 1870 hırvat
Hırvatların Sürekli Kendilerini Kürt Med Olarak Iddia Etmesi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla biz Bulgarlar bile eski türk kavmiysek eğer , Hırvatların Medlerin bir neferi olmamasına şaşmamalıyız, doğrudur. Tarihin bilinmeyen daha çok yüzü var ama açığa vurulmuyor
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendileri söylüyor dostum biz değil biz söylesek kimse inanmaz kendileri söyleyince kürtlerle kan testine bile giren olmuş avrupada hirvatistanlialar yüzde 83 Genetik bag ortaya çıkmış
Cevap sahibi
+1 yıl
bak aga ten renkleri olsun, şiveler konuşma tarzları olsun hepsi genetikten ziyade , yetiştiği ortama ve edinilen kültüre ve hayat şartlarına bakar, bir yerde havalar aşırı sıcak ve çorak ise sıcaklıklar sıklıkla 35-40 derece aralarında değişiyorsa (yaz ve ilk baharın bitimine yakın) o zaman orada hangi etnik kökenden insan yetişirse yetişsin full esmer olur, Kürt kardeşlerimizinde konuşmalarındaki farklılık ve ten rengindeki koyuluk da bundan olabilir , Kasta da almanlar var asimile olmuş belki duymuşsundur, adam sapsarı saçlı ama kendisi full esmer kara
Cevap sahibi
+1 yıl
olabilir dostum haklısın ben bu tarz konuları ve Kendi kökenimi sıkılıkla araştırdım
Senin ben beynini skym , kafan güzelmiş, ne içiyosan bizede söyle. Katıksız tarih cahili p. ç. Hırvatlar SLAV , Kürtler İRANİ bir halktır , ne alaka aqq , o p. çlerin türkiyeyi bölmek için söylediği bir yalan , alakaları bile yok , aqq çocuklarıı
Köpek gibi kuduruyorsunuz adam lar söylüyor bunu sırplar ruslar bile diyor hırvatlar slav değil hırvatların dili hint avrupa dili ve dillerinde 3000 tane kürtçe kelime var
En İyi Cevaplar