Ya böyle ailenin kıymeti ile ilgili olabilir, insanın ailesinin en iyi dostu desteği ile ilgili olabilir. Bildiğiniz, aile ile ilgili güzel sözler var mı? Paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Ay canım ailem. <3 Aile desteği olmadan, onların güzel yüzü olmadan yaşamayı bile hayal edemem. Aile desteği ve cesareti olmadan, bugün olduğumuz kişi olamazdık en azından ben olamazdım kesinlikle. Gerçek ve ünlü kişilerden bir derleme vardı seninle onu paylaşayım.
- Aile önemli bir şey değildir; aile her şeydir! - Aile, doğanın başyapıtlarından biridir. - Aileni seçmiyorsun. Onlar, Allahın senin için hediyesidir. - Sadece sevgi ve iyi günler için değil... Ailenin seni hep orada izleyeceğini bilmek. Bunun hissini hiçbir şey veremez. - Gerçek ailenizi bağlayan bağ kan değil, birbirlerinin hayatındaki saygı ve sevinçten ibarettir. - Kendi aileniz olduğunda çocuğunuz olduğunda hayat değişir. Yaptıklarınız konusunda daha dikkatli olursunuz. Geç kalmayacaksınız, kulüplere gidip arkadaşlarınızla takılmayacaksınız. Evde olacaksın, kızına bakacak, onunla oynayacaksın ve bunları yaparken dünyadaki en mutlu insan olacaksın. - Hayattaki en zor anlarda yanınızdakiler kimse, aile odur. - Aile, insan toplumunun ilk temel hücresidir. - 'Kırık aile' diye bir şey yoktur. Aile bir ailedir ve evlilik cüzdanı, boşanma belgeleri ve evlat edinme belgeleri ile belirlenmez. Aileler kalplerde kurulur. - Bir gün benim için nefret ettiğin şeyler yapacaksın. Aile olmanın anlamı budur. - Mutluluk başka bir şehirde büyük, sevgi dolu, sevecen, sıkı sıkıya bağlı bir aileye sahip olmaktır. - Kız kardeş muhtemelen aile içindeki en rekabetçi ilişkidir, ancak kız kardeş büyüdükten sonra en güçlü ilişki haline gelir.
En İyi Cevaplar