Hemcinsimden nefret ediyorum ne yapmalıyım?

Lisede ilk seneden beri kızlar beni hep kıskandı beni aşağı çekip dalga geçtiler bana kafayı takmış bir kız vardı her gün uğraştı benimle kızlar bana çok kötü bir şekilde bakıyordu yüzüme de alaycı şekilde gülümsüyorlardı
Dış görünüşümü çekemiyorlardı 2. sınıfta benimle uğraşanın en yakın arkadaşlarıyla aynı sınıfa düştüm bu sefer bunlar allahın her günü benimle uğraştılar hep dalga geçmeler ezmeye çalışmalar

Aşırı takıntılılardı karşıda bir tartışma dönüyor kız oradan ismimi söyleyip bana bakıyor hiç alakam olmadığı halde durduk yerde bana bakıyor beni izliyorlardı ben güldüğümde kötü kötü bakarlardı

Diğer kızlar da beni sevmezdi tek sebebi iyi bir görüntüm olmasıydı mesela bir tanesi de bana yüksek sesle iltifat ederdi ama aslında kıskandığı için rahatsız edici şekilde sürekli seksisin güzelsin derdi hep alaycı tavırlara maruz kaldım özellikle takıntılı olanlar bende travma etkisi yarattı tüm kızların bana bu şekilde yaklaşacağını düşünüyorum artık ya da aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum bir yerde bana takacak biri olacağını

Küçüklükten gelen sosyal anksiyete ve OKB hastasıyım sürekli korkular içinde geçti hayatım okula hep ilk günkü heyecanla gittim kendimce oluşan takıntılarım oluyor her şey hakkında bana psikolojik baskı yapılınca daha da kötü oldu ve kızlardan nefret ediyorum öyle ki yolda yürürken karşıdan bir kadın gelince sinirleniyorum yüzlerine bakmıyorum özellikle şu şımarık abartılı liseliler yaşıma yakın olanlar beni çıldırtıyor zaten özellikle bunlar iğrenç bir şekilde tip tip bakarlar bana

Bunlardan nefret etmek istemiyorum beynimi meşgul ediyorlar bana zararı oluyor böyle olmayanlar az da olsa var bende kız fobisi oluştu psikiyatriye gideceğim nasıl geçecek bilmiyorum
Hemcinsimden nefret ediyorum ne yapmalıyım?