İnanca küfretmek bir düşünce suçu sayılmalı, cezası çok ağır olmalı. İnanca küfretmek bir düşünce özgürlüğü değildir. Sizce?

Buradan devlet görevlilerine de bu bir çağrı olabilir.
Var olan kanunlar güçlendirilmeli, cezalar arttırılmalı.
Hangi dinden olursa olsun (dini olsun olmasın) hiçbir insana, insanın inancına hakaret içeren ifade kullanılmamalı. Kullanılmamalı az kalır, kullanılamamalı. Cezası çok ağır olmalı ve derhal uygulanmalı. Kişilerin inancına hakaret eden, küfreden o parmaklar uzun süreler özgürlük görmemeli.
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke bunlari karsimda söylesen de bıçağı boynuna çekiversem. Önümde diz çöküp de kendi boktan kanında ölüşünü seyrederdim kafir şe. refsiz.
Güncellemeler
+1 yıl
Son guncellemede yazdiklarim burada bana inancima agza alinmayacsk kufurler eden birisine ofkeyle yazdigim tek bir mesajdi. Onu ona yazip komple tum yorumu silecektim ama yanlislikla buraya attim. Keske ofkeme yenik dusmeseydim. Ama iste bu histen nefret ediyorum. Benim dinime kufredip bana bunlari hissettirmeye kimsenin hakki yok.
İnanca küfretmek bir düşünce suçu sayılmalı, cezası çok ağır olmalı. İnanca küfretmek bir düşünce özgürlüğü değildir. Sizce?