Genelde pozitif enerjimle ortama neşe katarim.. böyle havalı bir görüntüm olduğunu bazen itici bazen çekici olduğumu söylerler.. itici olduğumu söyleyenler genelde 'ciddi ve kendime guvenim olduğunu' görenler.. çünkü özgüvenimin verdiği rahat tavırlarım insanların gözüne çok batıyor.. ya da ciddi oldum mu aşırı ciddi olurum.. öyle derinlere dalarım ki aynı derinliğe ulaşabilecek kimse çıkmadı, bu yüzden hep yarıda keserler... çünkü bildikleriinin yanlış olduğunu kabullenemez çoğu.. (her zaman derim iyi araştırma yapmadan çıkmayın karşıma) Çekici tarafım genelde pozitif enerjimle insanları güldürmem vs sanirim.. ha birde tarzım farklı oluşum bakışlarım insanları kendine çekiyor... Kısacası ilginç bir insanım.. Benim kafa yapıma ulaşabilirseniz helal olsun diyorum.. Saygılar & sevgiler..🎩🤵🎬🎭🔥 ☠️Not: beni buraya göre yargılar iseniz hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız... Çünkü benim buradaki tek amacım stress atmak... daha önce bilimsel teknolojik gelişmeler paylaştığım halde sizlerde o bilinç seviyesini göremeyince uğraşmak istemiyorum artık...☠️
Anayım ben ana... bir keresinde lise kaçamağı yapıp lunaparka gitmiştik yemek yedikten sonra oyuncaklara binersek tabi bikaç kaza da olurdu. bir arkadaşım yere iner inmez kustu diğer herkes midesi bulanıp kaçışırken ben su alıp saçını başını temizledim montumu da verdim üzerini kapasın diye... arkadaşım eve gidince ailesine anlatmış annelik etmiş resmen diye yorumlamışlar. Aklıma bu anı geldi uzun oldu ama neyssss Anaymışım ben anaaaaağ 🙄🙄
Bunların hepsi olabilirim.. Yerine göre olmayı bilirim.. Sadece çok konuşkan değilimdir ama bazen insanlar ufak bir tebessüm etsin diye yaparım öyle şeyler.. ☺
En İyi Cevaplar