Öncelikle 27 yaşında, iş güç sahibi kocaman bir insanım. Bu yazacaklarıma gülüp dalga geçebilirsiniz fakat birazdan okuyacaklarınız gerçek ve artık yardım isteme pozisyonuna geldim. Bir süre önce (7ay kadar) bir topluluğun üyesi oldum herşey iyi gidiyordu, fakat sonradan benim ve yakın çevremin fark ettiği bazı şeyler meydana geldi. Bazı huylarım değişiklik göstermişti, asla yapmam dediğim gariplikler yapmaya başladım. Bunu anlıyor ama bırakamıyordum, sanki vücudum benim değil gibi. Sürekli sebepsiz yere o topluluk içinde ki birini düşünüp durmaya başladım (çok ayrıntılı konuşamıyorum ama aşık olabileceğim bir insan değil) gece gündüz nedensizce denilen her şeyi yaptım ve en son öyle bir şey yaptım ki... Benim için çok önemli olan bir şeyden vazgeçtim (bu olayda herhangi cinsel bir şey yoktur okurken bunu dikkate alın) daha sonra topluluğu bıraktım (aşırı zordu, çevremin desteğini aldım) fakat düşündüğüm insanı hala düşünmeye başladım, en son bana dediği garip şeyleri. Duramıyormuş gibi düşünüyorum, delirmeye başladım, harhangi bir sevgi hissetmiyorum, bir bağlılık yok. Kendisiyle sürekli tesadüf olamayacak yerlerde karşılaşıyorum. Günlerim birbirine girdi, çok fazla dejavu yaşamaya başladım, Yaşayacağım şeyleri önceden şuursuzca bilebiliyorum. Anlatamadığım çok şey var. Sinirli ve agresif olmaya başladım ki bu düşünmeye başlamamdan beri hızla artarak devam eden bir ritüel gibi oldu. Büyü vs bunların olabileceğini düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum. bir tanıdığım bana üzerinden enerjisel bir oynama yapılmış olabilir dedi. Bunu somut olarak anlayabileceğim bir şey var mı? Bazen o kişiyle aynı anda birbirimizden habersiz yaptığımı şeyler oluyor. Aynı anda aynı şeyi almak gibi. Fakat onda herhangi bir şaşırma belirtisi göremiyordum. bazen aynı yerimizin yaralandığına kadar rahatsız edici şeylerden söz ediyorum. ÇILDIRMAK ÜZEREYİM, YARDIM EDİN
Güncellemeler
+1 yıl
KORKUTUCU ŞEYLER YAZMAYIN LÜTFEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIN LÜTFEN YALVARIYORUM
Güncellemeler
+1 yıl
LÜTFEN KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLANLARI BEKLİYORUM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler