Arkadaşlar, merhaba. Ben bundan 1 yıl önce birini düşünüyordum ve ondan bana cevap geldi. 1-2 hafta rüya yoluyla falan bayağı konuştuk. Sonra psikolojim bozuldu. Herkes beynimin içinden geçenleri biliyormuş gibi, yanlış bir inanca sahip oldum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan var mı acaba? Bir adam buldum, adı Cavit Utku. Bugün aradım, bana yardımcı olabileceğini söyledi. Onun yanına gideceğim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uzun zamandır parapsikoloji ile ilgilenen eğitimli biriyim, tam olarak konu nedir? Nasıl yardımcı olabilirim?
Bana yardımcı olun boşverin bunları beyefendi
Ayrım yapmam efendim:) Konu neydi?
Beyefendi size saçma gelebilir fakat benim düşündüğüm, istediğim küçük şeyler kısa zaman içinde gerçekleşiyor. Bunun için çaba falan göstermiyorum, benden bağımsız bir şekilde gerçekleşiyor. Örneğin ben ertesi gün yiyeceğim şeyleri bir gün öncesinde düşünüyorum, rüyamda bile görüyorum. Ertesi gün tesadüf olamayacak şekilde istediğimi yiyorum. Ya da köpeğim olsun istiyordum ve kısa zaman içinde bir köpeğim oldu. Annem hayvanları sevmezdi. Birden sevmeye başladı. Benden bağımsız bir şekilde oluyor. Şanslı mıyım anlamadım ki.
Bu tarz şeyleri insanlar çok sık yaşamadıkları yahut farketmedikleri için garipseyebilir. Fakat bu saçma olduğu anlamına gelmez. Kaldı ki benim gibi bu tarz işlerle uğraşan biri için tam aksine gayet normal gelir. 🙂
Öncelikle şunu bilmek gerekiyor ki hayatta tesadüf diye bir şey yoktur, tefavuk diye bir şey vardır. Yani yaşadığımız her şeyin bir nedeni ve bir sonucu vardır. Şüphesiz her insan doğuştan psişik yeteneklere sahiptir. Fakat bazı yetenekler daha baskın, daha ön plandadır. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla göre sizde de "durusezi" yeteneği baskın ki bunu farketmişsiniz. Durusezi; olmuş, olacak ya da olan olay veya olguları 5 duyunuz dışında hissetmeye verilen addır. Bu istemsiz yaşanabildiği gibi farkedilip kontrol altına alınırsa bilinçli bir şekilde de yapılabilir. Buna bir işi yapıp yapmamanız gerektiği konular yani seçimleriniz, doğal afetleri önceden algılayabilme, kişilerin veya nesnelerin anılarını yorumlayabilme gibi birçok örnek verilebilir. Eğer bu yeteneğiniz ilginizi çektiyse bunu ilerletmek ve geliştirmek için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ^^
Süper olur öğretmenim. Bir şey daha sormak istiyorum. Benim bir zamanlar çok sevdiğim bir beyefendi vardı, hergün onu düşünürdüm. Aramız bozuldu ve bozulduktan sonra geri dönecekti biliyordum. Onunla barışmak istiyordum biraz süründürüp. İstediğim gibi de oldu ve daha sonra "benimle barışmak istemiyor musun?" diye sordu. Normalde cevabım evet olacakken o an değişik bir hisse boğuldum ve anında o kişiden soğudum. Birden oldu bu olay, tam karar vereceğim sırada. Yani açıklayamayacağım bir şekilde değişik bir his. Sanki karşımdaki kişi bana yapmaması gereken bir şey yapmış da soğumuş gibi bir his. Tam karar verecekken öyle bir şey hissetmem neden olmuş olabilir?
Öğretmen olacak vasıfta biri değilim henüz, yine de teveccühünüz. 😇
Bir insanın hissettiklerini yorumlamak dünyanın en zor işi olabilir. Bunun birçok sebebi olmakla birlikte en doğrusunu yaşayan bilebilir. Fakat kendi düşüncelerimi söylemem gerekirse; içinizdeki intikam hırsı yüzünden yanlış bir şey yapmamanız için evren veya bazı varlıklar bunu engellemiş olabilir. Tabii bu işin parapsikolojik kısmı. Bir de psikolojik yanı var ki o da; kişinin hâl ve hareketlerinden anlık soğuma, o anki psikolojiniz ya da vicdan yapmanız olabilir. Dediğim gibi, bunlar benim düşüncelerim. Saydıklarımdan bambaşka bir neden de olabilir elbet.
Onunla barışmak istiyordum fakat karar vereceğim esnada ne hissediyorsam ona göre karar verecektim. 5 dakika öncesine kadar sevdiğim kişi bana kritik bir şey sorduğu esnada cevabı düşünürken o an itibariyle soğumuş olmam çok ilginçti. Hislerime göre hareket ederim bu konularda. Bu bahsettiğim kişi ile tanışmam da acayipti açıkçası. Hiç tanımadığım halde ikinci ismini falan tahmin etmiştim, ayakkabı numarasını, sevdiği birtakım şeyleri aklımdan geçirmiştim ve doğru çıktı. Ben bunları nasıl kontrol edebilirim?
Dediğiniz gibi birtakım varlıkların müdahale ettiğini düşünüyorum çünkü dışarıdan müdahale edilmiş gibiydi sanki o his birden içime sokulmuş gibi. Doğru tahmin ediyorsunuz.
Bu kadar gariplik normal değil, arkadaşın da bu tarz konularla ilgisi olma ihtimali nedir? :D
Psişik yetenekleri kontrol edebilmek insanı çok heyecanlandırır. Bu nedenle genel olarak sabırlı, sakin ve bu konulara inançlı biri olmanız gelişiminiz için büyük önem taşır. Tavsiyem sizi ufak bir teste sokup hangi duyular dışı algınız daha baskın bunu öğrenmektir. Sonrasında ise adım adım neler yapmanız gerektiğinden bahsederim. Ya da; "diğer yetenekler umrumda değil sadece duruseziyi geliştirmek istiyorum", derseniz saygı duyar direkt neler yapmanız gerektiğinden bahsederim. Seçim sizin. ☯️
Arkadaşım da sezgileri güçlü biriydi. O benim kadar tahmin edemese de onun da hislerinin doğru olduğunu söyleyebilirim. Ay çok inançlıyım harikayım nasıl test olacağım çok meraklandım şu an
Doğrudur, iki psişik bir araya gelirse her şey mümkün olabilir.😅
Testi buradan herkese açık bir şekilde paylaşmam doğru olmayabilir. O nedenle müsaadenizle özelden yazmam gerekmekte.
ay siz yazmadan ben yazarım siz yorulmayın
Yazmanız için önce beni takip ediyor olmanız yahut gizlilik ayarlardan "Sadece takip ettiğim üyeler mesaj gönderebilir" seçeneğini kapatmanız gerekiyor. 😇
Dolandirilirsin gitme kimsenin yanına bunlar doğuştan gelen şeyler ailemde vardır mutlaka onla konuş
Onların hepsi boş. sen muhtemelen halisünasyon gördünn
Kafanda kuruyor olamaz mısın
Bunun gerçekten var olduğuna emin misin
Kendi kendini yoruyorsun
Kimseye İnanma bence