Lesbian olabilir miyim?

Öncelikle merhaba herkes. Sorumu sizlere ayrıntılı bir şekilde anlatarak en azından anlatmaya çalışarak başlamak istiyorum, babam ve annem ile paylaşamıyorum beni kısıtlayacaklarından emin olduğum için keza tek çocuk olduğum için kendime abla-abi veya kardeş kadar yakın birini de göremiyorum çevremde bu yüzden içime atmaktan muzdarib olmakla birlikte artık beni ciddi anlamda etkiliyor bu düşünceler. Bugüne kadar daha önceki hayatım boyunca tamamen heteroseksüel hiçbir erkekten hoşlanmadım gerçekten üst seviye insanlarla tanıştım bir şeyler yaşamaya çalıştım ama olmadı, midem kaldırmıyor ve koşarak uzaklaşmak istiyorum karşımdaki kişiden. İlgimi çekenler ise feminen erkekler ve hemcinslerim oldular hep, hemcinslerim keza feminen erkeklerden çok kolay bir şekilde etkilenebiliyorum, bu bahsettiğim feminenlik düzeyi misal ‘Kerimcan Durmaz’ gibi. Biseksüel olduğumu biliyordum kendimi keşfettiğim ilk zamanlardan itibaren lakin artık lesbian olabilir miyim diye düşünmüyor da değilim. Sizlerin de görüşlerinizi merak ediyorum elbette.
Lesbian olabilir miyim?