AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
;(( inan bu soruyu okurken içim kan ağladı. Maalesef doğru yetişmeyen çoğulcul bir topluma mensubuz.
Amacım kimseyi üzmek degil. kadınlar olarak. tedirginiz çözüm arıyorum
Sizi hakikaten anlıyor ve hak veriyorum. Bu duruma nerden düştük anlayamıyorum
Karşısına güçlü bir erkek çıksa bile dövücez tabiki de
İstanbul ücretsiz dövüs kursuveren biyer var oraya git tabi İstanbul daysan
Elekro şok bence de sizlere dokunan aninda yapıştırın adres falan soranlara 10 metre öteden bakın
savunma sanatları öğrenmeli ve biber gazı taşımalı
ama asıl önemli olan gerekli tedbirleri devletin alması
Nasıl koruyabiliriz ki? Özel güçlerimiz olsa belki. Evinin kapısında öldürülen bir candan sonra artık hiç umudum yok.
Çantanızda biber gazı taşıyın abi, ben alıcam İstanbula gidince.
Şok aleti oluyor ya elektrik veren. Onlardan edinin bence. Tehlike anında bas elektriği gitsin. Şerefsiz herif kıvransın yerde boşver.
Bir kadına bunu söylediğim için gerçekten utanç duyuyorum
Psikopatlarla sevgili olmayın. Sırf giyimi iyi diye sevgili olurlar ama içinde odun var
Sevgili olayı onemli ama yolda tanımadigimiz biri de artık zarar verebiliyor. bunune yapmalıyız
Maalesef bu durum mevcut. Anneler erkekleri eğitmeli. Gece denk geldiğimde arkasında yürümemeye yol değişmeye çalışırım. Gündüz bile yüz yüze gelmemeye çalışır önüme bakarım. Araç sürerken kadın sürücü olduğunu görsem hata yapsa da korna basmam. Genel olarak Yüzümüz yok..
Evet sizin isinizde zor. masumlarda ne yapacagını sasırıyor
Sorun şu ki kadının rahat olduğu yerler en huzurlu yerlerdir. Eden kendine ediyor. Gece 1 de 2de yaz geceleri bir kadın sarıyerde sahilde kitap okuyor. Beşiktaşta yapıyor. Buralar çok iyi yerler.
Yapma ya? Sorun kadinlar degil sorun problemli insanlarin problem yaratmasi polisi de bicaklamis o insan degil mi? Genis bakin. Cinsiyetci olarak kendinizi asagilamayin
Kadınların savunmasız olması asağılıyorum anlamına gelmiyor. haberleri hergün acıp bakarsanız hergün bir kadın cinayeti olduğunu görürsünüz. Şu an sizin yaptığınızda psikolojik siddet!
Hayde... abartiyorsunuz ve tedavi olmanızı öneririm. Şiddet her kesime var. Bunun farkına varın ezilen şu kesim demek en büyük yanlış unutma kız kardeşim de şu an şiddet görüyor.
Psikolojik siddet yaptıgını icin bence siz tedavi gorun. ne oldu kadın cinayetlerinden bahsettik zorunamıza mı gitti?
Bu ülkede kadın-hayvan ve ağaç olmak suç galiba bir insan diğer bayanlarıda kendi anası bacısı gözüyle baksa sorun olmaz yaptırım şart idam kulağa ağır gibi geliyor ama bence gelmeli yıllara göre kadın cinayet sayıları gerçekten yazık
Bunun kadını erkeği yok bu devir de insanlar kendilerini nasıl korumalı demek daha doğru açıkcası.
Biber gazı taşıyordum avm girişlerinde kaybettim kaç tane :/ Yeterli bir çözüm değil gibi sanki
Canım korunacağınmiz hicbirsey yok kaderimizi bekliyorix.. yapmak isteyen her türlü yapıyor
Yolda yürürken korkularımla beraber gidiyoruz sürekli kalabalık yerlere giriyorum evimede taksiyle gidiyorum napiyim korkuyorum ☹️
Kisasa kısas gelmeli böyle adamlar ömur boyu iskence ile cezalandırılmalı her gün ölmek icin yalvarmalı.. cok samimi söylüyorum bunu!!!
Biber gazı taşıyın elektrosok taşıyın ne bilim hem aranmazsınızda polis durdurup her tarafını ellicek hali yok ya 😂
Allah kadınları korusun artık bu konuda çözüm aramamız lazım
Oglum olursa adam edeceğim onu
Bu devirde erkek olmakta zor erkeklerde taciz ve tecavüze maruz kaliyor.
ceren'i olduren adam gucsuz diye kızı sectim demis. yani kadınlar on planda bu durumda
Sinir bozucu
Evet kadınlar daha çok ama erkekler de taciz ve tecavüze uğruyorlar ama dillendiremiyorlar.
@Bxoxoxo Asıl Erkek olmak zor. Bize yüklenen sorumluluk daha fazla. Askere bir gidiyoruz. Biz çalışıyoruz. bir olay olduğunda Kadın haklı erkek haksız durumu yaşanıyor. Kızın olursa da adam etmeye çalış. Sen Kızsın istediğini yap mantığı olmasın da hani.
oguzhans0303 Kızın olursa da adam etmeye çalış. Sen Kızsın istediğini yap mantığı olmasın da hani.
Dövüş sanatlatları ya da martial arts geldi aklıma ilk türkçesi heöen gelmedi de neyse siz anladınız 😂 bunlar öğrenilmeli küçük yaştan ki bir şey öğrenmenin yaşı yokturHerkes bilmeli yani sadece kadınlar değil erkeklerde öğrenmeli
Biber gazını ben kendime sıkarım yanlışlıkla. Korumak zorunda olanlar utansın
A/r/tıklarından korumalılar; zopaynan. G*tünden zoru olanı, zorlayacaksın.
Haklısınız...
Erkek okarak bizler bile korkar olduk inanın... 😎
Biber gazı güzel bir yöntem ama suç sizde değil biz erkekleri yetiştiren ebeveynlerde
Bu ülkede koruyamazsın kendini böyle adalet olduğu sürece hala caydırıcı bir ceza yok
Elektroşok cihazları. Yakin zamanda almayı düşünüyorum
Yani onları yapan insan değil bir kere onları yapanı hadım edeceksin
Kadın neden kendini korusun yahu bunu yapması gereken biri varsa o da devlet
Kadınlar kendini korumaya nasil ihtiyaç duymamalı demek daha anlamlı olur kadınlar kendini korumak zorunda kalmasın erkekler insan olmayı öğrendin
Bıçak tabanca ne varsa taşımalı saldıranı indirmeli ne bu valla sonuçta nefsi müdafa
Ama malesef kız arkasını döndüğü gibi bıçaklamış adam bırak çantasından bir şey çıkarmayı kendini içeri atmaya bile fırsatı olmamış kızın
🤕😔
Biber Gazı Bıçak ElektroŞok Bunları Taşımak Mantıklı
Bu devirde en iyisi erkekten uzak durmak ya da aklı başında olup onları yönetmesini bilmek gerek
Her kadına devlet tarafından zorunlu olarak savunma sporuna gitmek zorunlu hale gelse çok güzel olurdu.
Bence hapis yatan herkes, asosyal insanlara aylik hadim edici igne yapilmali. erkegin butun kuvveti testestron bitirulmelidir
Kadınlar için, ücretsiz savunma sporu dersleri verilmeli ve kadınlara şiddet uygulayanlar anında cezalandırılmalı.
Kadınlar kendinlerini korumasın erkekler biraz adam olsunlar...
çantamızda demir testerisi, biber gazı, şiş, satırla falan gezmek lazım
Biz kendimizi nasıl koruruz diye düşünmek yerine nasıl eğitiliriz derdine düşelim :(
Biber gazı cep çakısı. Bizim ülkemizde adalet olmadığı sürece bu devam edecek
Sağlıklı erkek çocukları yetiştirmeye başlayarak.
Evet anne ve babalara cok is dusuyor. peki Şu an icin ne yapabiliriz bunu düşünüyorum
Devlet ve hukuk yapbilir. Biz ancak farkındalık oluşturacak sesi çıkarabiliriz. Hepimiz kung fu öğrenecek deği
Dovus, savunma sporlari ile kesinlikle..
Biber gazı mutlaka olsun yaninizda
Korumamalı. Korumaya gerek olmamalı
Keske gerek olmasa;ama bence önlem almalıyız
İşte önleme de gerek olmamalı. Milletin derdi ne ki.. Saldırıyorlar.. (ağzımı bozmak istemiyorum)
EIG lik cevap
Biber gazı olabilir dicem ama yasaktır kesin 😂
Aynen suç😂
Aklıma, başka bir şey gelmiyor o zaman 😂
Bekçi düdüğü olabilir mesela😄
Savunma sanatı öğrenerek
kuru siki tabancada olabilir
kadınlara adam öldürme serbest olmalı !!!
Ahaha! Herkes katil olur.
onlar katil olmaz @DeliBirBağyan
At izi it izine karışır...
iyi olur olsun @DeliBirBağyan
Korkum yok demenin farklı versiyonu.. 😊
((: @DeliBirBağyan
Kaostan mı besleniyorsun bilemedim ki.
öyle mi görünüyorum? @DeliBirBağyan
Henüz sadece analiz etmeye çalıştım. Test sonuçlarına göre karar vereceğiz hekim arkadaşlarla. 🙂
en belirgin semptom ne? @DeliBirBağyan
Güzel soru... Hemcinslerinin 'adam' kelimesini kirletmesi gibi görünüyor.
hemfikir olduğumuzu aöyleyebilirim @DeliBirBağyan
Aklın yolu bir nede olsa 😊
öyle @DeliBirBağyan
Erkek nüfusu azalırdı bence
Kadınları savuncam Şirin gözükcem diye Aptal durumuna düşme. O zaman Cinayetler 2 katına çıkardı. Sorunlu İnsan sayısı artardı.
prezervatif ile korumalı
🤭🤭🤭🔥🔥🔥🔥
Böyle bir konuda dalga geciyorsunuz pes gercekten
😂😂😂😂
Biber gazı güzel çözüm
Baska ne tasıyalım yanımızda. artık tedbir almamız lazım
Yeterli bence
Bize bunu düşündürenler utansınlar
Kimseye güvenmeyerek.
elektrik veren cihazlar var..
Sanırım biber gazı şart artık
Ruhsatlı silah ya da biber gazı evet