Annem neden arkadaşımla görüşmemi istemiyor gibi hareketlerde bulunuyor?

Liseden bir arkadaşım var adı Esengül daha önce evlendi boşandı kendisi kas hastası bende serebral palsi Parablezi yürüme engelliyim, tedavi merkezine gitme de özel hastaneye daha fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine gidiyorum, annem geçenlerde o kız boşanma aşamasında dikkatli konuşun eşi mahkemeden telefon kayıtlarını çıkarır falan dedi, zaten normal konuşuyoruz ediyoruz hatta aynı serviste tedaviye gidip geliyoruz neyse kız annesi ile gelip gidiyor Zaten kas hastası ilerleyen vuran vurmuş, şimdi ben ne zaman anneme Esengül desem konuyu değiştirip dinlemiyor bile beni ben 28 yaşındayım çocuk değilim ki boşandı dul diye de ne düşünüyor da böyle yapıyor bilmiyorum. Geçmişte hoşlandım falan ama lise döneminde olmuş bir şey yani istemiyor sanırsam görüşmemi ama onun sayesinde 3 -4 gün boyunca fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti alıyorum onun tavsiye ettiği yere gidiyorum şimdi nasıl arkamı döneyim?

Siz ne düşünüyorsunuz bu duruma annem neden böyle yapıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
& Güncelleme & Annemle konuştum dedim ki aramızda bir şey olamaz boş yere bunları düşünüyorsun dedim, kendisi de onun için değil sen kız kas hastası olduğu için üzülüyorsun o yüzden de üzülme diye üzerinde durma diyorum dedi, ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
& Güncelleme &
Annem neden arkadaşımla görüşmemi istemiyor gibi hareketlerde bulunuyor?