En yakın arkadaşım beni umursamayıp başka bir arkadaşını daha çok sevmeye başladı?

Merhaba. En yakın arkadaşım ve ben geçtiğimiz yıl tanıştık. Ancak tanıştığımızdan beri sanki yıllardır en yakın arkadaşımmış gibi hissediyorum, kendisi de öyle hissettiğini söylüyor. Yurtta kalıyoruz aynı odada kalmamızdan ötürü benden sıkılmış galiba hep eski odasında çok samimi olduğu bir arkadaşı vardı onunla vakit geçirmek onunla gülmek eğlenmek istiyor. O kız da aynı şekilde sanki bana inat yapıyorlar kaçıyor gibi hissediyorum uzaklaşıyorum ama bu seferde suçlu ben oluyorum. Psikolojim gerçekten çok ama çok bozuluyor başka da çok samimi arkadaşım yok artık hrp düşünüyorum ben nerde hata yapıyorum neden beni kimse sevmiyor kimse takmıyor halbuki gerçekten insanların iyliği için her seyi de yapan bir insanım. Birini mutlu etmek için veya zor zamanlarında gercekten yanlarında olurum. Ama hergün içime ağlıyorum o herkesle cok samimi benle cok mesafeli sizce artık onu kendi haline mi bırakmalıyım gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım sürekli aklımda bu beni sevmiyor bu beni dışlıyor gibi kelimeler dönmeye başladı. Ne yapacağımı hakikaten bilmiyorum yol gösterin lütfen
En yakın arkadaşım beni umursamayıp başka bir arkadaşını daha çok sevmeye başladı?