Annemi sevmiyorum ama bunun sebebini de bilmiyorum?

Aslında tam olarak sevmiyorum diyemem ama şöyle desem daha doğru olur:annemi ne seviyorum ne de sevmiyorum ancak bunun sebebini de bilmiyorum. Çocukluğumdan beri çok güçlü duygular beslemiyorum anneme karşı. Annem çok titiz bir kadındır evde her konuda temizliğe çok dikkat eder hatta bazen bu titizliği yüzünden evde hepimize çok çektirir, aman oraya gitme şöyle yapma şuna dokunma vs vs.. Annemin bu konuda titizliği neredeyse hastalık derecesinde ancak ben anneme karşı olan bu durumumun annemin titizligiyle bir alakası olacağını düşünmüyorum. Bu arada yanlış anlaşılmasın annemi sevmiyorum değil tabi ki de seviyorum ancak onu bir insanı annesini seveceği kadar, onu öpüp sarılacak koklayacak kadar yoğun duygular beslemiyorum anneme karşı ve bu duygumu yenmek istiyorum çünkü ileride kendi çocuklarım da bana karşı böyle olur diye korkuyorum. Babama karşı hiç böyle değilim babamı çok severim ve çok düşkün bir insanımdır babama. Ancak anneme karşı neden böyleyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen soru bölümünü ilk okuduğunuzda tepki göstermeyin biliyorum çok saçma bir şey ama bu duygumu gerçekten yenmek istiyorum
Annemi sevmiyorum ama bunun sebebini de bilmiyorum?