Doğru düzgün kıyafetim yok napıcam :(?

Hayırlı akşamlar. Ben lise öğrencisiyim fakat hiç kıyafetim yok ceketim yok hırkam yok eşofmanım yok kotum yok sadece siyah bir paltolonum var onunda arkası yırtılmış. 4 tane tişört 2 tanede yünlü kazağım var. Ama arkadaşlarım ve okuldakilerin hepsi çok güzel giyiniyor sweetler ceketler. Ama benim ne sweetlerim var ne ceketlerim nede bir tane hırkam var Bende çeşit çeşit giyinmek istiyorum ama annem babam ayrı. Annem guzel guz hayat yaşıyor belkide agi aagi paramızı bile alıyor. Ben babamda kalıyorum ama babamın durumu pek iyi değil ondan kıyafet isteyip üzmek istemiyorum. Ya doğru düzgün pijamam bile yok Geçen para biriktirdim 50 tl eşortman almak için fakat babam ilk önce bağırdı sonra ben ne derdindeyim sen ne dertessin diye vurdu bana. Keyfimi kaçırdı bende eşortman almaya tamam baba gitmeyelim dedim. Sonra tekrar dövdü ağlattı gel alıcaz diye beni soktuğun şu duruma bak dedi, bende bilerek gitmemek için sütyenim makinede gelemem başka sütyenim yok dedim hala zorladi uygun birşey giy gel diye avm'ye gittik hadi seç bir tane çikalim şurdan dedi. Seçmedim almadimda bilerekte beğenmedim hiçbirini. Oyle çiktik. Ya ben bu baskı altında boyle boyle hevesim kacirilarak cok sey istiyor durumuna girerek nasil kiyafet isterim şimdi? . Annem zaten beni dışarda kucuk kucuk duşurmeye çalişiyor saçlarinin haline bak diyor üroloji için hastaneye gittim hastaliğim vardi işte o işeme kaplarina test için işedim kapa sonra tertemiz yikadim kabin dişini ama annem hastanede bir suru peceteye dolamış el bombası gibi tutuyordu çok utanmistim Ceketim yoktu babamin eski ceketini giymiştim benimle dalga gecti şu haline bak diye. Ondanda birsey isteyemiyorum. 3 yil once bayramlik almaya giderken bile hep masrafsın sen dedi bana babam. Annem hep zaten kendine kıyafet makyaj malzemesi falan alir bana eski ve yirtiklarini verir. Çaliştirmiyorlarda. Kendi capimda guzel olmaya calisiyorum insanlara ayak uydurmaya calisiyorum ama onda bile hor goruyor beni annem ve babam Napıcam ben lutfen akıl verin :(
Doğru düzgün kıyafetim yok napıcam :(?