Maddi durumumuz kötü giyecek çok az kıyafetim var. 2 tane pantolonum 2-3 tane de t-shirt um var. Bu yil universiteye başlıycam ve haftalardır ne yapıcağımı düşünüyorum. Bu durumdan çok utanıyorum okula nasıl gideceğimi düşünüyorum. Çevremdeki insanların bir sürü kıyafetleri var makyaj yapmayan bir kişi bile görmüyorum. 19 yaşındayım ve hayatımda hiç makyaj yapmadım. Ne olur bana bir yol gösterin sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde goruşlere gizli olarak hayatta yorum yapmam bu benim ilk gizli yorumum. Aslında çok saçma bir cevap vericem. Hayatım boyunca hiç parası olan kızlara ilgim olmamıştır. Durumu kokotu olanlar ilgimi çekiyor. Neden mi? Çünkü parası olan kızlar kolay kolay mutlu olmuyor ve bana hiç masum gelmiyor. Genelde durumu kotu olan kızlarla beraber olmak istiyorum. Ha benim durumum çok iyi değil. Ama onu çok iyi mutlu edebilirim. Ve bana o kızlar çok masum geliyor. Hele makyaj yapmıyorsa o benim gözümde dünyalar guzelidir. Makyaj, çirkin kızların güzel gorunmesi için kullandıkları boyadan ibaret değil.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 3,1b cevap paylaştı. Harçlıklarınla güzel şeyler alabilirsin. Ya da part time iş bulabilirsin..
Tozlu. com'da ve diğer sitelerde çok ucuz şeyler görüyorum..
10-15 liraya elbiseler > tozlu.com/alt_kategori.ashx
5-10-15 liraya gömlekler > tozlu.com/alt_kategori.ashx
10 liraya pantolonlar > tozlu.com/alt_kategori.ashx
5-10 liraya t-shirt'ler >tozlu.com/alt_kategori.ashx
var.
Pazara gidebilirsin..
Daha ucuz ve şık şeyler var emin ol.21 Yorumla
Utanma arkadaş fakirlik kötü bişey değil ne güzel işte üniversiteyi kazanmışsın okuycaksın. Para çok şey alabilir belki ama nice zenginler var içten gülmeyi bilmeyen samimi duyguları olmayan inaanlıktan nasibini almamış.. Kıyafetin üç beş olsun ne farkeder senin değerini onlar göstermiyor ki sen sen olduğun için değerlisin üzerindekiler bu durumu değiştirmez ve unutma bir kadının en güzel makyajı gülüşüdür ☺️ Bu Yüzden asma suratını ve hayatın sana verdiklerini iyi değerlendir ve bunlara tamah eden insanları da asla umursama ☺️
50 Yorumla
+1 yılBak canim universite senin tahmin ettigin gibi filmlerde gordugun gibi biryer asla degil oyle manken kizlar trend giyinenler yok denecek kadar az enazndan ben daha gormedim. Bir esofmanla okulu bitiren var kalabalik sinif oldugu icin en az 100 kisilik oluyor genelde kimse farketmez ne giydigini ettigini. Makyaj yapcak vakit olmuyor cogunun sabahin korunde kalkip ugrasamiyosun zaten. Bide kyk dan kredi ya da burs cikarsa al basvur mutlaka 360 tl olur bu donem kendine 3 4 kurusa ayda bir bisey alirsin sikma canini sakin
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
21Cevap
+1 yılHer kese Merhaba, normalde ne sikintim😧 olsa Google-a yaziyorum ve o bana bir yol gosteriyor💡 ve çoğu zaman kızlar. soruyor. com-u görüyorum📄. Her kes kendinden bir şey paylasiyor hem manevi hem de maddi anlamda💲. Ben de bir şeyler paylaşmak istiyorum.✏
Öncelikle şu konularda kizlar ve erkekler farklidir. Erkekler sorun etmez kendi erkek kardeşimden (12 yaş) bilirim o hiç alışveriş etmez, annemin mecburiyyetiyle yenisini alır, aynı t-shirt-u 5 defa da disariya giyse sorun yoktur.
Ama kızlarda öyle değil, çocukken fark edilmez aslinda da büyürken değişir be. Hele genç bir kız (14 yaş ) oldugunda..
5 t-shirt-um falan vardır 2-3 pantalonum.. Ailem orta düzeyde ama para kisiyorlar SADECE IHTIYACIM OLANLAR.
Mahallede oynamak istersin, takilmak ama Aysunun hep farklı kıyafetlerini gorursun (hiç birini hatirlamam, hep farklisini giymisdir) Ben hep aynısını giydiğim için beyinlerine kazınmıştır doğal olarak.Bir keresin de hep o maviliyi giymistim (5 defa falan). Hiç beklemedigim, öyle düşündüklerini sanmadigim toplumdan arkadaşlarım yeni kiyafet giydigimde (Semaye-mahalleden arkadaşı)"Ahh, sonunda cikartdin dediler😧"COK KÖTÜ OLMUSTUM, TOKAT GIBIYDI
Bir keresinde o cıvıl cıvıl giyen minik kızlar kulübünden biri arkadaslarimla birlikte konuşurken "Senin başka pantolonun yok (Zeyneb-Meryemin ablasi ) mu?"demesi OFFF,😳tabi o zaman "var dedim"Biri de yalnizken değiş bu pantalonu dedi YAW DAHA 2-3 GÜN OLDU ARADA GIYIYORUM , NE ARA SIKILDINIZ LAN
Ben de sen de bunu 2 gündür giyiyon dedim😉o da bunu ben seviyorum dedi kendi pantolonunu kast ederek, ben de bunu seviyorum dedi, bir şey diyemedi (Fatime)
Yine Semaye yalnızken sen de şort giysene dedi ben de yok yaggh dedim (gerçekten istemiyordum ama o giyiyordu diye ben de istiyordum) Dedi ki var mı? Dedim tabii ki olmalı, o dedi yarın giy gel Dedim olmaz
Ama anneme diyordum anneme zorla da olsa aldırıyordum herkes aaa ne guzel diyordu Nerden aldin falan☺, ama arada giyersen ezik oluyordun Mahalle benim tayfa GRUBUN COOL-yum da kıyafet olmadikda çıkamıyorum 😷
Köyde de hep aynı kıyafetlerdi ama evde giydiklerimi ordagiyiyordum, t-shirtum az onun için bazen eve de giyiyordum.
Bu gün dışarı cikmak istedim
Gobegiacik kiyafetimle (Daha once giyildi) Ceketimi (Gorundu) ve kot pantolonumu (Gorundu ), erkek kardeşimin kemerini giydim, Annem çıkar o ceketi yaz akşamı dedi (ağustos ) belime taktım, çıkar dedi😢Yaw yok işte
ŞU AN O KIYAFETLERLE YAZIYORUM. Ne mahalleye, ne de misafirlige gittim, evde öylece kaldım. Bırak kalayım. Yaz ödevini yaparım.
Bu sürekli gittiğin her yerde problem.. Kursa , özele gittiğinizde de hep, yazda ceket, kisda ince giyiyorum, YOOOOOOOK
çorap kitligi da oluyor hepsi eski, olsa da anneme göre var. Ama baksan Semayenin annesi bazen 10 gün hep aynı kıyafeti giyiyor. Ama kızı mükemmel.
Annem, babamda da kıyafet kıtlığı var. Hatta babam bu gün kendi simsiyah t-shirt ve kot pantalon aldı. Dedim güzel, dedi ki para yok ASLINDA PARAMIZ VAR DEDIGIM GIBI. Mesela dış telim var (800 AZN) Ama annem yalnız üste taktırmak gerek diyor , altda eğrilik yokmuş ve yalnız üste takacaklari için 400 AZN olacakmış.
Ne makyaj yaptım kendime özel, ne de bilekliklerim kolyelerim. Konsere de gitmedim. McDonalds a gitmedim. Etek ve şort giymedim cocuklukta sadece giydim.
Sinemaya gitmedim. Bisikletim olmadığı suremedim SADECE KARDESIMIN VARDI
Para hep bir yerden alinip okuluma iyi okuya bilmeme verildi.
Her şey iyi gibi. Derslerim iyi. Sınavda 300/259 yaptım (Devlet sınavı 9-cu sınıf ) DOKTOR OLMAK👧 ISTIYORUM, INSALLAH OLURUM. HEP CALISICAM. BELKI O ZAMANN😌. Yemek sorunumuz da oluyor öyle arada.
Ama kışa -okula yiyecek ve kıyafet stokliyicam Hem Ninemin verdiği 50 AZN var (BENIM PARAM VAR) Doğum günüm olacak 10 Eylül🎡🎂🎁 15 yaş UMARIM ISTEDIGIM GIBI KUTLARIM) O zaman ınşAllah ninemgil 100 AZN gondericek Oley be😀
Her karanlıkta ışık arayın, belki çöplükten hazine bulursunuz👑💲
Her şey umuda , o da geleceğe bağlıdır.🌌🌃🌆🌉🌇🎑🌁⛺Hoşçakalın ♍🗼🙇20 YorumlaYahu bu kız üniversiteyi kazanmış kazanmış kazanamayan ben gibi değil ulan ben kazansam kıyafet makyaj dert etmem benim dert edeceğim derslerim olurdu hocanın gözüne girebilmek olurdu kıyafet derdine düşmek arkadaşlara rezil olmak değil
@NPTOnur değil mi?023 Yorumla- +1 yıl
aynen la ne demek kıyafetim yok giy bir pantolon bluz bas git okuluna pavyona mı gidiyosun gece hayatına mı çıkıyosun okumaya mı gidiyosun sen arkadaşım ne saçma sapan düşünceleriniz var millet burada kar çamur soğuk demeden 10 km yol katediyor bir iki birşey öğrensin diye sen kalkmış kıyafetten yakarıyosun değil mi @Penyez_34 aa hemşerim :D
istanbuldaysan terkosa git ;) yokıstanbul dısındayım dıyorsan cokta dert etme benım de 1 yıl boyunca aynı oduncu gomlegını gıymıslıgım olmustu kimsenınde umrunda oldugunu dusunmuyorum cok takmamak lazım rahat ınsan ol takma yeter :)
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılDurumun kotuyse basbakanlik bursu alirsin geri odemediz aylik 500 tl o parayla alirsin. Yda o cikmassa bile geri odemeli bura alirsn ise baslaynca oduyosun aylik 330 tl kyk veriyo. Bu sene 360 hatta. Onla alirsin
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz tüketim toplumunun tipik sorunu, herkes alışveriş manyağı, lüks giyinme tutkunu olmuş, sana kızmıyorum, bizleri bu hale sokmaya çalışan üreiticilere, medyaya, vs..
Üniversite okurken part time çalışabilirsin ya da özel ders verebilirsin ve azda olsa kazancın olur sana yeter00 Yorumla Kardeişim giyim ve kiyafet önemli değildir sen kişiliğinle yansıt kendini kıyafet hiç önemli değildir sen sadece farklılığını ortaya koy ve sen sen olduğun için ön plana çık. Ve kendine hep deki benden önemli hiç birşey yok de ve kendindeki cevheri ortaya çıkar.
10 YorumlaMağazalara part time olarak işe girebilirsin bence. 600-700 tl para veriyorlar üstüne birde prim alıyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhımm pekı nerde yasıyosun sen benım kullanmadıgım gıymedıgım esyalarım var.
acık mısın kapalı mı21 Yorumla
Soran+1 yıldüşünceniz için çok teşekkür ederim ama böyle bir şey istemiyordum yanlış anlaşıldım sanırım sadece biraz içimi rahatlatmak için yazmıştım :)
3. Senem bu yıl ünide. Kimsenin kimseden farkı yok. Üniversite sandığın gibi biyer değil. Herkez kendi işine bakıyo erkeklerde. ama kızlar biraz nankör kızlar dedikodu yapabilir. Erkeklerden yana hiç bir sıkıntı yok :)
10 YorumlaModa & Stil konusunda 6,9b cevap paylaştı. dışını bu kadar dert etme içini iyi şeylerle doldur ilerde bu daha değerli hisssettircek kadana çok fazla takıyosanda bir yerlede bir süre çalışıp ihtiyaçlarını edinmeye çalış
10 Yorumla
+1 yılCanım... Takıldığın şeye bak; bende üni mezunuyum o ortam filmlerdeki gibi olmuyo her gün başka Kıyafet giyilmiyorr hergün bir ton makyajla gelinmiyor okula.. Gözünü korkutma
10 Yorumla
+1 yılNerede yaşıyorsun? Kaç beden giyiyorsun? Benim giymediğim kıyafetlerim var. Dolapta yer kaplıyor. Dolapta duracağına birinin bir işine yarasın.
25 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın ama günümüz "ye kürküm ye dünyası" olduğu için, herkes lüks ve marka düşkünü olduğu için soranın bu konuda endişesinin olmasını normal karşılıyorum. @Penyez_34
- +1 yıl
Kalbinden öpüyorum
Soran+1 yıldüşünceniz için çok teşekkür ederim ama böyle bir şey istemiyordum yanlış anlaşıldım sanırım sadece biraz içimi rahatlatmak için yazmıştım :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaddi durumun iyiyse internetten kendine uygun bir stil seç ona uygunda kıyafetler al bir sürü makyaj nasıl yapılır videosu var ordan izleyip öğrenebilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadasim okumadin mi kiz maddi durumum iyi degil demis
Cevap sahibi+1 yılaçıklamayı okumamışım pardon @pembeninhertonu
Kullanacak eli ve ayağı olmayan insanlar var. 2-3 t-shirt yeterli bence. Benim de 3 t-shirt 4 gömleğim var sanırsam. Şükretmeyi öğrenmeliyiz...
10 YorumlaHiç kendini bozmayarak birşeyler yapabilirsin.
Istersen bana ulaş kıyafet konusunda yardımcı olabilirim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu çok geç söyledin ama önceden olsaydı çalışmanı söylerdim. Üni açılana kadar çalışsan baya paran olurdu.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 13b cevap paylaştı. Arkadaşların giymediklerini versinler. Ben arkadaşlarıma giymediklerimi veriyorum. Ayrıca çalışıp kendi paranı kazanabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılinsanlar kıyafetleriyle karşılanır
kişilikleriyle uğurlanır^^10 Yorumla
+1 yılÜniversiyede burs al mıtlaka olmadı işte çalış ya üniversitede ya da dışarda
10 Yorumla
+1 yılöğrenim kredisi alırsın olmadı part time çalışırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir pantolon bir ceket ve iki tane tşörtüm var yeri geldi arkadaşlarım dalga geçer üstüne yapıştı bunlar diye yapacak nişey yok alamıyoruz
00 Yorumla
+1 yılSadece derslerine odaklanıp okulun en iyisi olmalısın
00 Yorumla
+1 yılSen utanma onlar utansın seni bu düşünceye sokan toplum utansın!
21 Yorumla- +1 yıl
Beğenilmeden geçilmez bir yorumundu
Gizli Üye(30-35)+1 yılpazardan alişveriş yapabılısın çok ucuz kıyafetler var
00 YorumlaKime canim ya herkez oyle saten parasi olanlar devlette okumuyor icin rahat olsun
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılaman be bosver kıyafetı ıcındekı karakter duzgun olsun karsımm :)
00 Yorumla
+1 yılbir an kendimi hatırladım, üzülme bunları dert etme çalış gayret et daha güzel yerlere gelmeye bak..
00 Yorumla
+1 yılÇalışıp kendin al her şeyini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde yaşıyorsun sana kıyafetlerimden gönderebilirim.
00 Yorumla
+1 yılKaç beden giyiyorsun?
31 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir şey istemiyordum yanlış anlaşıldım sanırım sadece biraz içimi rahatlatmak için yazmıştım :)
bence ünide işe girebilirsin canım
10 Yorumla
+1 yıliş ara 1 aylık maaşınlada dolabını doldur
10 Yorumlabunda utanacak bir şey yok
sakın utanıyorum diye kötü yollara düşme! para için00 Yorumlayahu milleti neden takıyorsun onlara ne?
10 Yorumla
+1 yılHala başkalarına göre yaşamamayi öğrenemediniz...
20 YorumlaMerak etme orda pek dikkat edilmez
10 Yorumlakac beden giyiyorsun canım
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılMillet senin kıyafetine mi bakacak?
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. Hangi üniversitedesin?
01 Yorumlane utanması ya manyak mısınız arkadaşım siz!
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHedıye verelım sana ozaman
00 YorumlaModa & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Iş bul çalış
10 Yorumla
+1 yılbölüm ne kardeşim?
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul uni ekonometri
- +1 yıl
öğrenim kredisi al olmazsa, burs bulmaya çalış. geri ödemeli oluyor öğrenim kresi ama ziraat genç kart çıkartırsan kıyafet harcamalarını karşılar. 500 liralık bir kredi kartı ben harcamalarımı oradan yapıyordum öğrenim kredesini de o kredi kartına yönlendirdiğim için sorun olmuyordu.
- +1 yıl
ama zaten çoğu arkadaşın senin gibi olacak ünide :) kafana takma
+1 yıldoğal ol
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?