Kadın Seri Katillere Bakış Açınız Nelerdir? Peki çoğu Kadın Seri Katilin Erkek seri katillere göre Zevkine öldürmek yerine bir amaç yüzünden öldürdüklerini biliyor muydunuz? Bu da Öldürmenin alışkanlık yaptığının bir kanıtıdır galiba ki böyle Başlayıp sürekli öldürmeye devam ediyorlar...Kadın Seri Katillerin çoğu ilk olarak kocasını öldürüyormuş. Psikopat ruhlu bir kadına aşıksanız dikkat uykunuzda boğazlaya bilirler. Kadın Seri Katiller erkeklere göre çok daha cani oluyormuş genelde. Direk öldürmek yerine işkence yapıyorlarmış. Bu insan bile denilmeyecek insanlar Hakkında düşünceleriniz nedir? Hikayesini bildiğiniz bir kadın seri katil var mı? Varsa hiç hak verdiniz mi?
Kadın Seri Katillere Bakış Açınız Nedir? Bildiğiniz Herhangi bir Kadın Seri katil var mı?
Favorilerim Kristen Gilbert ve Amelia Dyer. Kristen ölüm meleği olarakta bilinir. Sonuncusu ise tam psikopattır. Detaya girmeyeceğim merak eden bakar. Kadın seri katiller yaş grubu olarak genellikle çocuklara ve bebeklere kafayı takmışlardır. Kurbanları da genellikle erkekler değil, kadınlardır.
biliyorum ama o olay da maalesef hiç kesinleşmemiş Aileen Wuornos tecavüze uğradığını söylemiş ama bu sadece havada kalmıştır gerçeği henüz kimse bilmiyor
film çok gerçeği tam yansıtmıyor ben tam dinlemiştim otostop yaparak bindiği arabada ki adamı boru gibi bir şeyle vurarak öldürüyordu savunma olarak tecavüz girişiminde olduğunu söylemişti
En İyi Cevaplar