Ünivde'de bir arkadaşım var bu kız ailesinin yanında gayet dizinde elbise etek giyer mesela ailesi izin vermez hatta geçen ailesinin yanına gitti annesi kazaginin önü açık diye çöpe atmış düşünün yani. Bu kız okula gelirken arada mini etek giyer ve cok sevdiğini söyler sanki yıllardır giyiyomus gibi. O kadar açık giyip birde erkekler yicek gibi bakıyor der. Ama ısrarla da giymeye devam eder. Mesela bu fotodaki gibi geçen gene giymiş hem bakan erkeklere sapık yicek gibi bakiyolar diyo. Bende rahatsız olduğun halde neden ısrarla giyiyosun mini etek seviyosan o bakışları göze alarak giycen New York da yasamiyoruz sonuçta dedim hemen bir suratı falan gidiyo sanki ben dar kafaliyim gibi birdaha bakiyolar falan derse ne diyim? Birde ailesinin yanında da aynı giyinse neyse dicem ama okulda farklı ailesinin yanına gidince farklı oluyo ona da sinir oluyorum
Mini etek giyen arkadaşıma sinir oluyorum bir daha bir şey derse ne diyeyim?
Bu tür kızların çoğu ister cinsel ilişki yaşasın ister yaşamasın net oro*spunun önde gidenidir. Ruhları faişedir. Bir kadının hele ki Türkiye de yaşayan bir kızın mini etekmiş şortmuş dekolteli şeyler giymesiymiş bunların amacı erkeklere malını sergilemek erkekleri kudurtmak. Ruhları karakterleri bozuk kadın tipidir. Bak bende açık bir kadın olarak bunu söylüyorum buna karşı çıkan kadın varsa da zaten aynı o or*spu kategorisine giren kadın tipidir. Ben babamın yanında şort giymeye utanıyorum ki utanmasam bile mini etek, dekolteli şey giyme amacı nedir? Amacı ne olabilir yani bir amaç lazım o memeyi, g0tü açmak için. Çoğu da tip yok g0tten kazanıyım diyen kezbanlardır. Sonra neden kadınlar 'cinsel obje' dersiniz işte bu gibi kadınlar yüzünden. Siz delikanlı kadın mu oldunuz da erkekler size taciz-tecavüz-şiddet etmeye çekindi, çekinmezler sadece yüz bulurlar ;)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
biz bunla geçen sene arkadaş olduk en başta çok tatlı sevimli geldi sevmistim hani sonra bu kız sevgilisi olduğu halde ona çıkan teklifi eden çocuğa Şu an ilişki düşünmüyorum dedi geçen sene arkadaş gibi takıldı sonra sevgilisi varken eski sevgilisi ile takıldı falan okulun son günü mağazaya gittik ben minyon tipliyim bir kıyafet beğendim bana dedi ki aynen yakışır tam fiziği olmayanlara gider dedi o an bişey demedim bu eylül ayında okulun ilk günü bana kilo almışsın dedi 48 kiloyum düşün insanlar daha kilo al der bana. Sonra aynı gü içinde başka arkadasa ilk dediği şey kilo mu aldın sen oldu gene aradan 2 hafta falan geçti selfie yapcaz mesela diyo ki yüzüm büyük kilolu çıkıyo çekinmek istemiyorum dedi sonra boydan cekicektik yok kilolu çıkıyorum vs dedi gene... mesela başka zayıf birisi olsun fiziği yok der kilolu görünce basenleri var kilolu çirkin vs der asıl konu burda başladı bende sonra bu hem açık giyindigi halde açık kız görüp foto atanlara o.. pu gözüyle bakiyo falan... Birde diyo gobegime pirsing taktircam neymiş çok seksi gosteriyomus birde bu kız ailesinin yanında eteği dizine kadar Üniv de mini... Birde diyo mini etek severim sanki yıllardır giyiyomus gibi.. annesinin yanına daha gittiğinde annesi kazaginin önü açık diye çöpe atmış düşün
Seviyordur giyer. Bu kimseye rahatsız edici derecede bakma hakkı tanımaz. O zaman başı kapalı bir kadın başı açık kadınlara erkekler bakmasın istiyorsan kapanacaksın demesinden farksız. Cahil toplumun cahil neferleri.
mini giyene bakarım arkadaş, meme açanada bakarım, ha öküz gibi bakmam ama bir tur keserim affefmem. bana abaza diyen sapık diyen de ziktirsin gitsin, tişörtümü çıkarsam salyası akacak kezolar burada millete abaza sapık damgası vurma peşinde. açarsan bakılır mq giyiyorsan şikayet etmeyeceksin
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
mini giyip sonra da erkekler sapık yicek gibi bakiyo demesi komik değil mi bu kızın başka gıcık olduğum şeyleri de var uzun uzun yazip sıkıcı olsun istemedim sevgilisi olduğu halde hep onu seven ve eski sevgilileri ile buluştu birde bu aldatma sayilmazki sonuçta sadece buluştum ciddi ilişki kurmadım diyo kızın het hareketi batmaya başladı. Bidaha sapık falan derse ne diyim Not: Bu kızla geçen bişey den konuşurken dedi ki bir kız var o. pu gibi acil seçik fotolar atıyor dedi kendisi de aynı hareketleri yapıyo o yüzden her hareketi batmaya başladı.
Bakmam, diyen net yalan soyluyordur. Ben hetero bir disi olarak bile memesini ve gotunu acana bakiyorum, hem de hayvan gibi. He bir konu daha var, etek giyersin ama gotunun loblari ve ic camasirin gozukecek/belli olacak kadar dar veya kisa giymezsin. Sonra da "bakiyolar bana zikeceeler beni" diye zirlayamasin. Zirlarsan da anneni tek vurusta Allah'ina kavustururum, affetmem.
mini giyip sonra da erkekler sapık yicek gibi bakiyo demesi komik değil mi bu kızın başka gıcık olduğum şeyleri de var uzun uzun yazip sıkıcı olsun istemedim sevgilisi olduğu halde hep onu seven ve eski sevgilileri ile buluştu birde bu aldatma sayilmazki sonuçta sadece buluştum ciddi ilişki kurmadım diyo kızın het hareketi batmaya başladı.. bidaha erkekler yicek gibi bakiyo derse ne diyim
Ya benim sıkıntı olduğum konu etek flaan değil aslında biz bunla geçen sene arkadaş olduk en başta çok tatlı sevimli geldi sevmistim hani sonra bu kız sevgilisi olduğu halde ona çıkan teklifi eden çocuğa Şu an ilişki düşünmüyorum dedi geçen sene arkadaş gibi takıldı sonra sevgilisi varken eski sevgilisi ile takıldı falan okulun son günü mağazaya gittik ben minyon tipliyim bir kıyafet beğendim bana dedi ki aynen yakışır tam fiziği olmayanlara gider dedi o an bişey demedim bu eylül ayında okulun ilk günü bana kilo almışsın dedi 48 kiloyum düşün insanlar daha kilo al der bana. Sonra aynı gü içinde başka arkadasa ilk dediği şey kilo mu aldın sen oldu gene aradan 2 hafta falan geçti selfie yapcaz mesela diyo ki yüzüm büyük kilolu çıkıyo çekinmek istemiyorum dedi sonra boydan cekicektik yok kilolu çıkıyorum vs dedi gene... mesela başka zayıf birisi olsun fiziği yok der kilolu görünce basenleri var kilolu çirkin vs der asıl konu burda başladı bende sonra bu hem açık giyindigi halde açık kız görüp foto atanlara o.. pu gözüyle bakiyo falan bende mini etek olayina sinir oldum buraya konu açtım birde hep zayıf minyon manken tipli kızlara düz diye dalga geçiyo kilolu olanlarida asagiliyo diyo ki erkekler manken gibi kızları sevmez
Birde geçen gün staj yerinde otururken bölümler hakkında konu açıldı ece ile esra da şu bolumdeymis dedim yanımız da başka kız da vardı bu salak ece yi sınıfta tanıdığı halde o kız kim dedi bende fotosunu gösterdim bu kız için basenleri var demişti kız da gayet hoş güzel birisi. Sonra odadan diğer arkadaş gitti dedi ki ece nin kim olduğunu biliyodum ona önem verdiğimi sanmasın diye öyle dedim dedi... Bu arada yanlış arkadaş evet doğru ama böyle olduğunu bilmiyodum bölümüm 2 senelik bu sene mezunum allah tan geçen sene ikimiz de yatay geçişle geldik öyle Samimi olduk hatta bana ne güzel kızsın neden sevgilin yok vs dedi birde bu aldatma olayı nisanda olmuştu ve her hafta sunum yapiyoduk aynı grup icindeydik hani uzaklassamda aynı gruptayiz diye bişey yapamadım şimdi uzaklaşmak istiyorum inşallah birini gene küçük görür de kavga çıkartır herkese rezil ederim
Çok teşekkür ederim❤ genelde samimi sıcaksın derler evet... Bu salak kız da birde sınıftan çocukla çıkarken bir beni sevdiğini söylemişti diğer kızları sevmemis benim için samimi konuşkan kız falan demiş hatta bunların hepsini benim gözüme girmek için yaptığını düşünüyorum
Giyebilir ne abarttın sen ya? O senin arkadaşın mini giymeyi seviyor buna saygılı olmalısın ayrıca öküz gibi bakanları da haklı görüyorsun sanki new york ta bakmıyor mankafalılar heryerde var.
5
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam da mini giyip sonra da erkekler sapık yicek gibi bakiyo demesi komik değil mi bu kızın başka gıcık olduğum şeyleri de var uzun uzun yazip sıkıcı olsun istemedim sevgilisi olduğu halde hep onu seven ve eski sevgilileri ile buluştu birde bu aldatma sayilmazki sonuçta sadece buluştum ciddi ilişki kurmadım diyo kızın het hareketi batmaya başladı. Not: Bu kızla geçen bişey den konuşurken dedi ki bir kız var o. pu gibi acil seçik fotolar atıyor dedi kendisi de aynı hareketleri yapıyo o yüzden her hareketi batmaya başladı.
Bakışlardan rahatsız oluyoruz ama yakıştığı için çok sevdiğim için giymeyede devam ederim. Sen kızı çekemiyorsun. Seninde hiç gelen eleştiriler ya da bakışlardan rahatsız olduğun ama sevdiğin bir şey olmadı mı?
3
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam da mini giyip sonra da erkekler sapık yicek gibi bakiyo demesi komik değil mi bu kızın başka gıcık olduğum şeyleri de var uzun uzun yazip sıkıcı olsun istemedim sevgilisi olduğu halde hep onu seven ve eski sevgilileri ile buluştu birde bu aldatma sayilmazki sonuçta sadece buluştum ciddi ilişki kurmadım diyo kızın het hareketi batmaya başladı. Not: Bu kızla geçen bişey den konuşurken dedi ki bir kız var o. pu gibi acil seçik fotolar atıyor dedi kendisi de aynı hareketleri yapıyo o yüzden her hareketi batmaya başladı.
Ahahah sende aldatiyosun heralde ondan anlarım diyorsun bu kız birde kendisi balik etli olduğu halde millete yok önün baseni var yok kilo almis ben zayıf olduğum halde bana kilo almışsın dedi 48 kiloyum 1.62 boya... birde alttan ders aliyo sınıfta kilolu çirkin kızlar var diyo ya da sınıfta hoş bir kız var desek hemen yok baseni var falan diyo çok sinir bozucu başka arkadaşim bile fark etti o kendini fazla begeniyo milleti küçük görüyo dedi
Aldatmayla alakalı değil bu tip kızları iyi tanıyorum. Çok aşırı kinlisin ama dürüstçe karşısına geçip böyle yapıyorsun dedin mi? Ben demiştim. Bende hatalarımı duymak mükemmel olmasada katlanarak birinden duyuyorum.
Ya benim sıkıntı olduğum konu etek flaan değil aslında biz bunla geçen sene arkadaş olduk en başta çok tatlı sevimli geldi sevmistim hani sonra bu kız sevgilisi olduğu halde ona çıkan teklifi eden çocuğa Şu an ilişki düşünmüyorum dedi geçen sene arkadaş gibi takıldı sonra sevgilisi varken eski sevgilisi ile takıldı falan okulun son günü mağazaya gittik ben minyon tipliyim bir kıyafet beğendim bana dedi ki aynen yakışır tam fiziği olmayanlara gider dedi o an bişey demedim bu eylül ayında okulun ilk günü bana kilo almışsın dedi 48 kiloyum düşün insanlar daha kilo al der bana. Sonra aynı gü içinde başka arkadasa ilk dediği şey kilo mu aldın sen oldu😂 gene aradan 2 hafta falan geçti selfie yapcaz mesela diyo ki yüzüm büyük kilolu çıkıyo çekinmek istemiyorum dedi sonra boydan cekicektik yok kilolu çıkıyorum vs dedi gene... mesela başka zayıf birisi olsun fiziği yok der kilolu görünce basenleri var kilolu çirkin vs der asıl konu burda başladı bende sonra bu hem açık giyindigi halde açık kız görüp foto atanlara o.. pu gözüyle bakiyo falan bende mini etek olayina sinir oldum buraya konu açtım
Son dediğin aslında sinir olma konusu başka kıza ospu falan demesi. Bak senin sinir olduğunu anlıyorum ama bunun aynısını direkt suratına sayıp şöyle yaptın böyle yaptın deyince cidden şaşar kalır bir değişir. Ben nerelerde takılıyorum kaç burnu büyük totosu kalkık kendini bir şey sanmak için başkasına çamur atan kız tanıyorum biliyor musun. Bu tip kızlarla uğraşmak lazım. Sen şu an sinir oluyorsun kendine zarar. Ömrün çürür. :D işte bu yüzden keşke benim arkadaşım olsaydı diyorum. Anlıyorum böyle kişileri ve uzmanlık alanım. Yaptıkları sizi çok sinir etmiş belliki ama engelleyememişsiniz.
Bu arada son sınıfım ve 5 kişilik arkadaş grubu var sence nasıl tavır alayım artık acayip rahatsız oluyorum yani.. birde bu sene staj yapıyoruz geçen aynı yerde ikimiz vardık düşün. Soğuk yapsam bu sefer noldu dicek ve hep yanıma oturuyo derste. O kilo almışsın diyen arkadaşım gayet gotlu memeli kız yani kızın beline laf atiyo yok gobeginmi çıktı falan yemekhanede kepekli ekmek veriyo falan en son da basenlerin var dedi. Orda kızla ikimiz çemkirdik ben dedim asıl senin boyuna göre kilon var kendine bakmadan başkalarında kusur buluyosun kolların belin kalın yüzün de 10 kilo yanak var dedim yanındaki arkadaşım alnından öpeyim dedi hatta sonra o kız sustu hemen birde bence bu kız kilosunu kafaya takıyor ondan millet e hep kilo almışsın diyo ruh hastası ya sonra diyo yok fotolarda kilolu çıkıyorum vs birde en beğendiği ünlü Şeyma subasi. Bunun bir arkadası var yabancı uyruklu kız güzellik yarışmasında 1. seçilmiş diyo onu nasıl seçerler dümdüz yaa dedi ve kız için çok iyi saf diye anlatir ama 1. seçildi diye delirdi salak benim arkadaşım 1. secilse ne kadar mutlu olurum
sapık erkek kapalı kadına da bakar yaşlısına da gencine de. böyle genelleme yapmak zor. ama giyip rahatsız olduğunu belirtmesi saçma. isteyen istediğini giyer. ve sen de bu konudan rahatsız oluyorsan arkadaşlığını kesmelisin. buradaki erkeklere de hak veriyormuş gibi yazmamalısın.
Bu seni niye bu kadar rahatsız ediyor anlamadım. O kadar saçma bir konu üzerine bir de saçmalıkta nirvana bir paragraf düşmüşsün zavallı
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam da mini giyip sonra da erkekler sapık yicek gibi bakiyo demesi komik değil mi bu kızın başka gıcık olduğum şeyleri de var uzun uzun yazip sıkıcı olsun istemedim sevgilisi olduğu halde hep onu seven ve eski sevgilileri ile buluştu birde bu aldatma sayilmazki sonuçta sadece buluştum ciddi ilişki kurmadım diyo kızın het hareketi batmaya başladı
Ya benim sıkıntı olduğum konu etek flaan değil aslında biz bunla geçen sene arkadaş olduk en başta çok tatlı sevimli geldi sevmistim hani sonra bu kız sevgilisi olduğu halde ona çıkan teklifi eden çocuğa Şu an ilişki düşünmüyorum dedi geçen sene arkadaş gibi takıldı sonra sevgilisi varken eski sevgilisi ile takıldı falan okulun son günü mağazaya gittik ben minyon tipliyim bir kıyafet beğendim bana dedi ki aynen yakışır tam fiziği olmayanlara gider dedi o an bişey demedim bu eylül ayında okulun ilk günü bana kilo almışsın dedi 48 kiloyum düşün insanlar daha kilo al der bana. Sonra aynı gü içinde başka arkadasa ilk dediği şey kilo mu aldın sen oldu gene aradan 2 hafta falan geçti selfie yapcaz mesela diyo ki yüzüm büyük kilolu çıkıyo çekinmek istemiyorum dedi sonra boydan cekicektik yok kilolu çıkıyorum vs dedi gene... mesela başka zayıf birisi olsun fiziği yok der kilolu görünce basenleri var kilolu çirkin vs der asıl konu burda başladı bende sonra bu hem açık giyindigi halde açık kız görüp foto atanlara o.. pu gözüyle bakiyo falan bende mini etek olayina sinir oldum buraya konu açtım..
Doğal yani.. Üniversite görmemişleri bozar.. Sonradan görme olur insan. Bir nevi kerhane gibi düşünüyorum ben. Al gülüm ver gülüm.. Welcome to üni!
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
mini giyip sonra da erkekler sapık yicek gibi bakiyo demesi komik değil mi bu kızın başka gıcık olduğum şeyleri de var uzun uzun yazip sıkıcı olsun istemedim sevgilisi olduğu halde hep onu seven ve eski sevgilileri ile buluştu birde bu aldatma sayilmazki sonuçta sadece buluştum ciddi ilişki kurmadım diyo kızın het hareketi batmaya başladı.. bidaha erkekler yicek gibi bakiyo derse ne diyim
Kafaya takacağın bir şey ya da biri değil Ne yaparsa yapsın
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam da mini giyip sonra da erkekler sapık yicek gibi bakiyo demesi komik değil mi bu kızın başka gıcık olduğum şeyleri de var uzun uzun yazip sıkıcı olsun istemedim sevgilisi olduğu halde hep onu seven ve eski sevgilileri ile buluştu birde bu aldatma sayilmazki sonuçta sadece buluştum ciddi ilişki kurmadım diyo kızın het hareketi batmaya başladı.. bidaha erkekler yicek gibi bakiyo derse ne diyim
bacaklarına güveniyorsa giysin sana ne bırak ne yaparsa yapsın ister çıplak gitsin karışma derim
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam da mini giyip sonra da erkekler sapık yicek gibi bakiyo demesi komik değil mi bu kızın başka gıcık olduğum şeyleri de var uzun uzun yazip sıkıcı olsun istemedim sevgilisi olduğu halde hep onu seven ve eski sevgilileri ile buluştu birde bu aldatma sayilmazki sonuçta sadece buluştum ciddi ilişki kurmadım diyo kızın het hareketi batmaya başladı
mini giyip sonra da erkekler sapık yicek gibi bakiyo demesi komik değil mi bu kızın başka gıcık olduğum şeyleri de var uzun uzun yazip sıkıcı olsun istemedim sevgilisi olduğu halde hep onu seven ve eski sevgilileri ile buluştu birde bu aldatma sayilmazki sonuçta sadece buluştum ciddi ilişki kurmadım diyo kızın het hareketi batmaya başladı. Bidaha sapık falan derse ne diyim Not: Bu kızla geçen bişey den konuşurken dedi ki bir kız var o. pu gibi acil seçik fotolar atıyor dedi kendisi de aynı hareketleri yapıyo o yüzden her hareketi batmaya başladı.
En İyi Cevaplar