Babası gözüyle baktığı öğretmeninin tecavüzüne uğruyor. Hamile kalıyor, çocuk aldırılıyor, tecavüz devam ediyor. Kız ailesine anlatmıyor, anlatsa töre deyip, namus deyip kendi yaptığı namussuzluk gibi kıza kıyacaklar. Bir ara cesaretini toplayıp karakola gidiyor ama adam “Sendika Başkanı” bunun nüfuzunu kullanıyor yani adama bir şey olmuyor, tabi bir yere daha gidersen tehditleri başlıyor. Hani Özgecan vardı tüm Türkiye’yi hep beraber ağlatmıştı, yüreklerimizi dağlamıştı. Özgecan gibi olursun diyor çocuğa. Korkuyor tabi çocuk.
En sonun da birileri diyor ki dünyaya ve Türkiye’ye nizam veren, Allah’tan başkasından korkmayan ülkücüler var. Araştırıyor kız tüm cesaretini toplayıp Ülkü Ocaklarına gidiyor, anlatıyor. Elinde kanıt olarak ses kaydı da var onu dinletiyor.
Bunun üzerine Ocak, Sübyancı Sapık Metin Öksüz’ü konuşup gerçeği sormak üzere davet ediyor, gidiyor ahlaksız Metin ocağa, soruyorlar doğru mu diye? Size ne ulan diyor, bilmem ne yaptımsa kendi öğrencimi yaptım, alan razı veren razı size giren çıkan ne diyor.
Daha sonra Bebek Katili Sübyancı Metin Öksüz hep arkasına sığındığı, gücünü kullandığı sendika başkanlığından istifa etmediği için dövüldüğünü söylüyor. Bu anlatılanların ses kayı youtube’da var.
Bu sübyancı sapığa sahip çıkanlar en az onun kadar suçludur.
Ülkü Ocakları Hesap Sorar...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer