Orkid almayın! Orkid’in tanıtımı yapılırken Türkiye gömülüyor. İngilizce tanıtımı izleyin... https://t.co/vkRHWAiZEo— Banu AVAR (@AvarBanu) October 24, 2019
Ben hak veremiyorum bu yaklaşıma. Çünkü Orkid 'in reklam filmini izledim , her zaman olmasa da özellikle muhafazakar kesim ve erkekler ped alırken çok utanıp sıkılıyor ve paketi gizliyorlar sanki ayıp birşeymişcesine. Regl olmak , bunun için önleyici tampon görevinde ped almak gayet normal birşey ve sağlık açısındanda önemli. Neden ayıp kabul ediliyor ve utanılıyor ben anlamıyorum.
Bu Türkiye 'de değişmesi gerekn bir anlayış. Ayrıca dikkat ederseniz reklam filminde kanayan yaramız kadına şiddet ve çocuklara tecavüz gibi mevzularada gönderme yapılıyor. Demek isteniyor ki utanılacak şeylerden utanmıyoruz ülke olarak utanılmayacak şeylere utanıyoruz. Kız çocuklarının üstünde ki bu baskıyı kaldırın demek isteniyor ki bunu da kendi reklamını araya sıkıştırarak yapıyor Orkid markası. Ben valla bu konuda markayı ve pr departmanını tebrik ediyorum. Yanlışa yanlış demezsek doğruyu bulamayız.
Banu Avar gibilerinide bu konuda karşıt düşünen bağnaz kişilerin primcisi olarak görüyorum.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Orkid reklam filminde gösterdiği mevzular hayali ihracat klişelerimi? Gerçekten bu konuda bir sorun yokta , sırf en büyük pazar ortaklarından olan bir ülkeyi karalama hedefinde mi? Bu size mantıklı geliyormu?
#tebriklerORKİD
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer