Yengem istemiyor diye abimin evine gidemiyoruz keyfi olarak istemiyor. Siz olsanız ne tepki verirdiniz?

Biz şehir dışında yaşıyoruz abimin evine hiç gidemiyoruz karısı istemiyor. Karısıyla hiç kavgamız veya bir olayımız olmadı tartışmamız bile olmadı. Evlenmeden canım cicimli idi evlendikten sonra bize soğuk davranmaya başladı. Biz de hesap sorarsak kavga çıkar abimin yuvası bozulmasın diye susuyoruz görmezden geliyoruz. Bizimle ne derdin var demedik. Abimle bu konuyu konuştuk ve karısının sorun çıkardığını evde huzur olmadığını devamlı boşanmanın eşiğinde olduklarını ama karısını düzeltemediğini söylüyor. çocuk var diye boşanmadım diyor. Biz bir iş için o şehre gitmek zorunda kaldık birkaç gün kalmamız gerekiyordu abim bizi evine götürmedi otelde kaldık. Yeğenimi bile parkta gördük. Biz yeğenime bir sürü hediye aldık abime de bir parça hediye aldık geline almadık. Bu sefer de abim diyor ki siz onu ayırıyorsunuz hiç adım atmıyorsunuz. Bizi evine sokmayan kadına bide hediye mi alacağız? Tek kelime kötü lafımız olmadı bizi dışlıyor biz bide ona yalakalık mı yapıcaz. Abime çok kızgınım. Ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Sen ne biçim adamsın desem kavga çıkacak ipler kopacak. Gelinin de istediği bu. Napsam bilmiyorum? Siz olsanız ne yapardınız? Bu böyle devam mı edecek?
Yengem istemiyor diye abimin evine gidemiyoruz keyfi olarak istemiyor. Siz olsanız ne tepki verirdiniz?