Karavan
Ev
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Anneanemin güzel bir sözü vardı. Rahmetli hep derdi ki gönülün sığdığı yere her şey sığar. Mekan önemli değil yeterki gönül hoş olsun
Karavan
Her zaman istediğin manzaraya sahip olabilirsin 👍
Karavan olsun her sabah başka bir manzarada uyanayim
Karavan, ama aile ile olmuyor. Tek başına olacaksın.
Cevap
18Cevap
çok lüks karavanlar gördüm doğrudur ama yaşadığım en küçük evden bile daha büyük ve işlevsel bir karavan görmedim ben minimalist bir insan değilim fazlaca alana ihtiyaç duyuyorum açıkçası dizlerim ağzımda tuvalette oturmayıda pek sevmiyorum :D karavanda yaşamak istemezdim yani her kafana istediğin yerde konaklamak fikride hikaye zaten nerde boş alan var çek takıl olmuyor gerek güvenlik gerek altyapı veya başka sebeplerden dolayısıyla çadır kurmaktan rahat otelden ucuz bir tatil için karavan var benim bakış açımla
Kesinlikle karavan. Ailen varsa minibüs tarzında geniş bir motokaravan işini görür. Atarsın üzerine güneş paneli mis gibi yaşayıp gidersin. Akbank ve diğer dizilerde oynayan Taylan Erler çekme karavanda yaşıyor. Youtube de kanalı var. Açın izleyin
Büyük bir ev tercihimdir. Okul bittiğinde bir müddet çalıştıktan sonra kendi evimi inşa edeceğim inşallah. Müstakbelim bir mimar olursa mimar Projeyi çizmekten kurtulurum bana hesap kitap kalır sadece 😊
Bana yetecek büyüklükte evde yaşamak daha iyi seyehat etmeyi zaten sevmem karavan içinde kısıtlı yasam alanını hiç sevmem..
Valla isterdim bir karavanım olsun. Ama böyle teşkilatlı, küçük ev tarzı...
Ev gibisi yok hiç bir zaman her türlü şartlarda arazide çok kaldığım için..
Küçücük ama kullanışlı bir evde yaşamak olağan üstü
Seneye yazın karavan insallah. Tüm hayalım bu bakalik kismet.
Büyük güzel bir evi tercih ederim.. karavan zor bence..
Benim anneminde bir sözü var. Altından rüzgar geçen maldan hayır gelmez. 😂😂
Ama yine de karavan derim.
Manzarasını ben seçeceksem küçük şirin bir ev 🤗
Şirin küçük bir evi tercih ederim
Küçük evden yana olurdu tercihim..
Ev tabiii...
Gezmeyi hic sevmem küçük ev
küçük bir ev..
karavan hayatı bana göre değil..
Karavan varken evi napayım
Karavan 👍
Karavan ❤️