AİLE IÇI CİNSEL İSTİSMAR MAGDURU?

Merhaba 9 - 11 yaşları arasında öz abimin cinsel istismarına uğradim. Korktuğum icin yıllarca paylaşamadım. Neyse birgün onunla tartışırken çok sinirlendim ve babama söyledim. Üzüldü keşke söyleseydin filan dedi. Ama annem hiç tepki vermedi sakin kimseye anlatma bizi elaleme rezil etme dedi. Zaten küçüğüm başıma ne gelip kadının dediğine bak elalem ne der. Bide bana onu savundu o küçüktü diye ( lise deydi o sıra ) ben neydim ben daha parmak karardım. Bana dokunacak mi diye geceleri uyuyamazdım. Allah al canımı diye dua ederdim. Hangi cocuk ölmek icin dua eder ki. Herkezden kaçardım sonuçta ÖZ " abim " taciz edio sa başkaları ne yapar. Ama annem bütün bunlara ragmen onunla hiçbirşey olmamış gibi davranıp hatta inanılmaz hizmet edio. Bana bir yumurta kirmişligi yok o gelince pastalar yapio. Yqni anlamiyorum bu nasil annelik. Nasil bir Aile. Nasil kardeş. Bide komşulara filan onu övüo şöyle ahlaklı böyle efendi. Çıldırıyorum bunları duyunca. Hangi ahlak kuralları bunlar. Benide herkese kötüler çok yabani die. Ama hiç demez ki benim kızım o sapık oğlunmdan neler çekti yıllarca susturdum onu sesini çıkarmadı. Bazen hala çok kötü oluyorum dusundukce bezan arkadaslarim aa keşke benimde abim olsa dio. Içim bir tuhaf oluo. Unutamıyorum silemiyorum kafamdan. Yıllar sonra unuturum die avutuyorum ama olmuo. Napicam bilmiyorum. bir yol gösterin. Cevrenizde boyle insanlar var mi? Zaman ayirip derdime ortak oldugunuz icinde teşekkuler. Dualarınızı bekliyorum...
AİLE IÇI CİNSEL İSTİSMAR MAGDURU?