Hemen hemen tüm uygulamalarda olan şey aslında. Premium kursta tüm dersler açık oluyor. Reklam olmuyor. Dersleri telefon tablete vs indirebiliyorsun internet paketin olmasa da ders çalışabiliyorsun vs. İstersen 1 ya da 2 haftalık bir ücretsiz premium var. Sonrasında da parayla alırsın. Eğer uzun süre kullanmayı düşünüyorsan al derim.
evet premium kullanıyorum ama yeni başladım zaten A1 seviyesindeyim ama o dili konuşanların hatalarımı düzeltmesi faydalı oluyo. Youtube videoları ve bir kaç ek kitapla çalışıyorum. Bir de duolingo var o da premium ama daha çok kelime ezberlemek açısından faydalı oluyo bana Busuu daha yararlı ona göre
Ben ingilizce eğitim almış biriyim ama unutuyorum kelimeleri falan tekrar amaçlı kullanacağım rahat bir şekilde konuşuyorum ama unutuyorum işte kullanmayınca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben Busuu'nun premiumunu kullanmıştım. Memnun da kaldım aslında.
Ondan başka yanılmıyorsam Memrise'ın da premiumunu kullanmıştım ama tam emin değilim.
Ne olur Busuu nün premium da normal haline bakıp sevdim ama farkı ne oluyor
Hemen hemen tüm uygulamalarda olan şey aslında. Premium kursta tüm dersler açık oluyor. Reklam olmuyor. Dersleri telefon tablete vs indirebiliyorsun internet paketin olmasa da ders çalışabiliyorsun vs. İstersen 1 ya da 2 haftalık bir ücretsiz premium var. Sonrasında da parayla alırsın. Eğer uzun süre kullanmayı düşünüyorsan al derim.
Şeyi biliyor musun, Open English?
Tabiki duydum ama denemedim fiyat konularında da bir bilgim yok
Cambly falan iyi gibi sanki bı de tabiii bir de Rosetta Stone var
Ama ilginç bir şekilde Busuu biraz denedim ve daha çok aklımda kalıyor gibi görsel duyusal yazma olarak daha aklımda kalıyor
@MSeyfettinCAN Busuu Premium alınca bütün diller oluyor mu
Cambly'i biliyorum ama ben kendi hemcinslerimle bile konuşamayan biriyim elin yabancısı ile ne konuşacam. O yüzden hiç bakmadım
Ayyy yukarda biri yorum yazıyordu meramını anlatamiyorsun diye gelmiş bana ingilizce öneri yapıyor 😄
Bende yabancı arkadaşlarım oluyor zaten bazı küçük şeyleri hatırlamak için istiyorsun
Bütün dilleri kullanabiliyor muyum premiumda pekii bir sürü dil var ya
Evet premium da her dil serbest. Ama yanılmıyorsam normalde de serbestti. Sadece bazı derslere ulaşamıyorsun.
Evet evet nomalde de serbest 😊
Teşekkürler cevaplar için 😊😊😊
Rica ederim
Başkalarıyla konuşabiliyorsan eğer premium almak mantıklı ama sadece örnek çözdürüyorsa internette dolu dolu örnekler var zaten.
Hiçbirini denedin mi
Kesinlikle haklısın farklı yabancıların konuşma şekillerini veren uygulamalarda var duymak da iyi oluyor teleffuzum iyi sadece hatırlamak istiyorum
Cambly önerebilirim
Busuu kullanıyorum iyi gibi
Normal halimi yoksa Premium mu
Ve başka uygulama denedin mi hiç 🙃
evet premium kullanıyorum ama yeni başladım zaten A1 seviyesindeyim ama o dili konuşanların hatalarımı düzeltmesi faydalı oluyo. Youtube videoları ve bir kaç ek kitapla çalışıyorum. Bir de duolingo var o da premium ama daha çok kelime ezberlemek açısından faydalı oluyo bana Busuu daha yararlı ona göre
Ben ingilizce eğitim almış biriyim ama unutuyorum kelimeleri falan tekrar amaçlı kullanacağım rahat bir şekilde konuşuyorum ama unutuyorum işte kullanmayınca
@Tommysky bana mesaj atabilir misin
@Tommysky
Şu an biraz işim var ama sana döneceğim bu konuyu daha detaylı konuşmak için 😉
Ne için kullanıyorsun
Sen kullandın mı hiç onu soruyorum
Sevmedim
Başka kullandığın uygulama var mı
yok bildigim
Okeyyy
Sevmiyorum