RTurStat isimli turizm portalı, 9 Eylül’de kutlanan Uluslararası Güzellik Günü nedeniyle Rusya'nın en güzel kadınların yaşadığı şehirleri listesini yayınladı... Sosyal medya kullanıcıların verdiği yanıtlara göre en güzel kadınlar Moskova'da yaşıyormuş... Moskova'yı St. Petersburg, Novosibirsk, Rostov-na-Donu, Yekaterinburg ve Kazan gibi şehirler takip etmiş...
Peki sizce güzel ülkemizin güzel kadınları hangi şehirde yaşıyor? :)Rusya'da Omsk kentindeki Avangard hokey kulübünün ponpon kızları...
Rusya'da en güzel kadınların yaşadığı şehirler belli oldu... Türkiye'de en güzel kadınlar hangi şehirde yaşıyor sizce?
Valla konuma gerek yok her yerdeler 😀Ben orda değilim işte benimm askerde 1 ayım geçti orda derince de kurs aldım Eğitim aldım 1 ay içerisinde çok samimi kızlarla tanıştım kesinlikle kendilerini beğenme yok çok yardımcı oldular
Kesinlikle hayır yani orda karamürsel denilen semtte kesinlikle karamürsel sepeti yok bir denk gelir iki denk gelir çok arkadaşım oldu orda cana yakınlar hepsine de aşık olunmuyor 😀😀
Valla bilemedim bana hep öyle denk geldi sen daha iyi bilirsin gerçi ordasın ama gerçekten fazla güzeller çirkini görmedim çirkin yoktur zaten bakımsız vardır
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Rusya'da en güzel kadınların yaşadığı şehirler belli oldu... Türkiye'de en güzel kadınlar hangi şehirde yaşıyor sizce?
En İyi Cevaplar