Çok yakınımdan bugün böyle bir davetiye aldım..
Hatta onu bile durum mesajı olarak paylaşmış, onu da benimle paylaşmış..
Şimdi böyle bir düğüne katılsam bir türlü, katılmasam bir türlü..😞

Eskiden etkinlik yaparlardı faceboktan ilerleme var sanki :)
Şaka bir yana böyle bir durum samimiyetsizlik göstergesidir. Çok samimi bir arkadaşımsa bir davetiye göndermesi şart ya da hiç göndermeyip arayıp davet etmesi gerek. Ama mevcut düzen artık biraz farklı empati yapalım isterseniz..
Iki insan evlenecek ve çok kısıtlı bir zamanları var. Düşünsenize 300/400 davetiye basılıyor. Bu kadar davetiye o kısa zaman da nasıl dağıtılsın? He düğün sahibi mutlak surette arayıp davet etmeli. Bana aramadan sadece düğün davetiyesi gönderip "bekliyorum kardeşim" diyen kişinin düğününe icabet etmem. Burada samimiyetsiz olan, sizinle iletişim kurulmadan davetiyenin doğrudan gönderilmesidir. Eğer davetiyeyi gönderen kişi whatsapptan veya telefonla halinizi hatrınızı sorarak olayları gelişmeleri aktararak sizin hayatınızda olup biteni öğrenerek bu davetiyeyi gönderiyorsa günümüz çağında gayet normaldir. Bu şekilde olursa gayet normal olarak karşılıyorum sonuçta düğün günü geldiğin de "abi nerdeydi, hangi salon saat kacta?" diye o hengamede adamı arayıp sorulmaz.
Eigler için teşekkürler
Rica ederim
Uzakta olanlar icin olabilir fakat yakin olanlara bizzat gidip vetmede fayda var
Hangi yolla olursa olsa olsun davet ediliyorsam icabet etmeyi severim. Dugune gitmeyi pek sevmediğimden öncesinden mutlaka ziyaret eder hediyemi veririm.
Herşeyi hak ediyorsun, sana serbest 😉😊
Sevgilerle..
Çok yakınına yabancı değilsin diye yapılırsa görseldeki gibi cevap hakkı doğar..
Cevap
2Cevap
Viber'i türkler kullanıyor muydu ya
Tabi ki kullanılıyor. Türkü yabancısı yok ki..
Valla biz kullandık, işimizi de baya kolaylaştırdı; kimse de kötü bir yorum yapmadı! :) Bakmak isterseniz düğün davetiyesi için kullanmıştık. (Bknz: davetino)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar