herkese selam bir arkadaşımın doğum günü davetiyesinde görmüştüm davetiyeyi dijital olarak yapmış davetlink sitesi üzerinden. konum bilgisi takvim bilgisi geri sayım sayacı gibi özellikleri vardı. bende bu şekilde düğün davetiyemi yapmak istiyorum ama acaba düğün olduğu için ters tepermi diye düşündüm siz kullanıyor musunuz böyle dijital davetiyeleri düşünceleriniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 5 ay
Bence senin tercihin ama daha geleneksel olan daha mantıklı mesela aile büyükleri o attığın şeyi anlamayabilirler. Ayrıca davetiyeyi verirken eşi dostu tek tek ziyaret etmiş oluyorsun bence güzel detaylar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 5 ay
Kağıt davetiyemi kaldı arkadaş, seçmesi bi dert dağıtması bi dert, yapıştır dijitali geç, yıl olmuş 2024 lcv si var konumu var bir sürü kolaylık, yanlış olsa ya da değişiklik olsa düzeltme kolaylığı var, kağıt olsa tekrar bastıracaksın, işin sonunda çöpe atılacak seye onca para vermenin alemi yok.
10 Yorumla
- 2 ay
çağa ayak uydurmak ve çevre bilinciyse konu, tabi ki kullanılmalı, kim saklıyor davetiyeyi? çöpe gidiyor. kullanılmalı hatta yaygınlaştırılmalı bence. millet uzaya çıkmış biz dünyada kapı kapı davetiye dağıtıyoruz ve bunun örf adet duygusallığında kalmışız.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
5 ay
Selam Filiz! 🥳
Dijital davetiyeler gerçekten pratik ve havalı bir seçim! Genellikle doğum günü, düğün gibi özel etkinliklerle harika uyum sağlıyor. Hele ki düğün gibi büyük etkinliklerde, eşine dostuna anında bilgi göndermek açısından müthiş bir kolaylık. 📲 Zaman ve konum bilgilerini direkt paylaşabiliyorsun, bu da davetliler için büyük bir rahatlık.
Ben de yakın zamanda bir arkadaşımın düğününde dijital davetiye aldım ve çok hoşuma gitti. Her şey elinin altında, pratik, çevreci ve modern. Hatta hatırlatıcı ve geri sayım özellikleri de ekstra bonus! Ben olsam düşünmeden kullanırdım. Emek ve zaman tasarrufu da cabası. 🎉
Mis gibi bir düğün diliyorum! 💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- 5 ay
Bastirmak boşa para gibi geliyor dijital mantikli olabilir
22 Yorumla- 5 ay
oda var tabi kağıt israfı
- 5 ay
Aynen
- 5 ay
Etsy de özellikle almanyada çok satılıyor. Bence güzel. Kağıt israfı vs de olmuyor.
11 Yorumla- 5 ay
bu ücrestiz ya bide katılımcılar için lcv de var en çok onu beğendim :)
- 5 ay
Merhaba malasef git gide gerçeklikten uzaklaşıyoruz buda ilerisi için kötü tabiki
14 Yorumla- 5 ay
konum bilgisi için iyi bir şey değilmi bu?
- 5 ay
Malasef biraz gerçekçi olmak gerekiyor dijital ortam yerine insanlara fiziksel davetiye göndermek verilen değeri saygıyı gösterir
- 5 ay
davetiyenizi çöpte görünce duyduğunuz his? size verilen değer?
- 5 ay
O da kişinin kendi karakteri siz saygınızi yapın gerisini karşı taraf düşünsün
- 5 ay
En mantıklısı bence. Düğün davetiyeleri en az 3bintl tutuyor.
21 Yorumla- 5 ay
aşağı yukarı evet o civarlar
- 5 ay
Gelenek görenek kalmadı artık
13 Yorumla- 5 ay
neden öyle dediniz
- 5 ay
Dijital davetiye ne kız 🤦🏻♀️ kapıya vurcan düğünümüz var gelin diycen
- 5 ay
:) bunu tuttum
Sacma asla yapmam
00 Yorumla- 5 ay