AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Öküz olanı kimse almayacak gidip eşcinsel olacaklar millette kurtulacak. Çözüm budur
Tek çözüm evlenmemek gibi. Gerçi o zamanda kesin birisi takıntılı olur o zarar verir. Öyle bir yere geldi ki artık her şey insanın kaderinde varsa oluyor. Maalesef o kadar umudum tükendi...
Hala bu sorunun cezayla, idamla çözüleceğini düşünen andaval, vahil bir toplum var dışarıda
Bu kadın hakkında çok üzgünüm ailesine Allah sabır versin...
Hiç bilmiyorum valla kaçacak yerimiz yok
Allah iyi insanlarla karşılaştırsin demekten başka birşey gelmiyor aklıma 😓
Kadinlarin evlendikten sonra ailelerinden kopmalarina. Kimsesiz konumuna dusmelerine
Kadınları koruyamayan devlet olur mu? Ya da çocukları, hayvanları, doğayı... Oluyor işte.
Bir erkeği adam yerine koyup eşin falan yapmayacaksın. Tek başına yaşa huzurla sıcacık yatağında öl daha iyi bir ş. erefsiz tarafından öldürülmektense
Turkiyede sığınacak hiç bir yer kalmadı devlet bile umursamıyor kendi vatandaşlarını. Bosanmak istiyosan ama olmek istemiyosan davayi acip kayiplaara karisacaksin
Bugun bu konu ile ilgili cok sey yaziyorum siliyorum ve biliyorum bir cok kisi boyle yapiyor. Sinir uzuntu hepsi hersey var ama ifade edebilecek bir kelime yok.. cok uzgunum cok sinirliyim..
Kadınlar nerde odun var ona aşık olur. Maco erkek isterim derler al sana maco erkek. Kızlar maco erkekle evlilik hastası başka birşey değil
Aynen valla cok doğru söylediniz bu da doğru
@girl_er Kızlar evcimen efendi erkeklere bakmaz. ne yazık ki kızların dogasında kullandırtmak acı cekmek vs ne yazık ki var. kadına da yazık olmuş ayrı mevzu
@bilgiligaccı hiç birşey edemezsin yuru git istediğin yere şikayet et. Çok korkuyorum çok surunucem
Al sana gizliden de çıktım.. hadi git dava et şikayet et. Kadına yazık olmuş dedim anlayamiyorsan benim ne suçum var
Hadi süründür beni sende bana beynin yok dedin bekliyorum hadi
Tam aksine kimseye sığınmamali, sadece Rabbinden yardım isteyip kendi ayaklarının üstünde durmalı..
Özellikle bekar kadınlara sesleniyorum. Lütfen eşinizi doğru seçin.
Çözüm yok malesef insanların zihniyeti degişmedikçe
Örnek teşkil edicek en şiddetli ceza verilsin ve buda kamuya duyurulsun;
bundan sonra böyle diye
devlete sığınmalı diyeceğim ama onlarda barıştırma veya önemsememeyi seçiyor genelde malesef
Adalet yerini bulsa kısasa kısas uygulansa kimse bir şey yapamaz da işte sadece konuştuğumuzla kalıyoruz ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef 😔
Doğru ama erkek için değil herkese kissas
Dul kadından geçilmiyor memleket.
Şiddeti savunmuyorum ama erkekleri mecburen suça itiyor kadınlar.
Yasalarımız gevşek malesef. Kadınlar bir yere sığınmamalı. Sığınmasını gerektirecek kişiler elini kolunu sallayarak dışarıda gezememeli.
Adaleti batsın ülkenin ne kadına nede hayvana yapılan şiddeti önleyemiyoruz. Yazıklar olsun göz yuman sesini çıkarmayan herkese.
Kadına el kaldıran eller kesilsin
İlla bişeye sığınmakmı lazım kendi ayakları üzerinde dursun
Adalet adalet degilki.. idam gelmedikten sonra ne yapsan boş.
boşanmak isteyen bir kadın hiç bir yere sığınmak zorunda kalmamalı ülkemizde...
Allahtan başka güvenilecek nokta yok dimdik ayakta durmalı ve hiçbirşey den korkmamalı
Gidip şerefsizlerle evlenmesinler iyi tanımadan sonra ortaya böyle şeyler çıkmaz
En iyisi ellerini ayaklarını kesecen. Vicdan azabıyla ölür bu şerefsizler
Kadina siddete karsiyim ben allahin emanetleri bizlere kadinlar
Eşi baskı mı kürüyor öncelikle kurtarmak için profesyonel destek alın olmuyorsa yaşam koçunuz aracılığı ile boşanın
Neden birine ya da biryere sığınıyorlar? Kisiliksizmi boşanmak isteyen kadınlar
Ulan aklıma geldikçe gözlerim doluyor
Allah'a sığınmaktan başka çare yok bu ülkede valla şans eseri yaşıyoruz erkek çocuklarını yerlere göklere sigdiramayan anne musvetteleri utansin
Internetlerde kadına şiddete hayır dediğiniz için dahw çoğalıyor şiddet. Siz körüklüyorsynuz
Zalimler için yaşasın cehennem!
sen daha cehennem sayıkla. Zaten bu kadınların üzerinde ki zülüm din yüzünden değil mi.
Hayır dinimiz kadınlar Allah'ın emaneti der. Asla el kaldırmaya izin veren bir ayet ya da hadis yoktur. Tamamen ahlâkî ve ruhsal bozukluklar yüzünden
Erricâlu kavvâmûne ‘alâ annisâ-i bimâ faddala (A) llâhu ba’dahum ‘alâ ba’din vebimâ enfekû min emvâlihim (c) fe-ssâlihâtu kânitâtun hâfizâtun lilġaybi bimâ hafiza (A) llâh (u)(c) vellâtî teḣâfûne nuşûzehunne fe’izûhunne vehcurûhunne fî-lmedâci’i vadribûhun (ne)(s) fe-in eta’nekum felâ tebġû ‘aleyhinne sebîlâ (en)(k) inna (A) llâhe kâne ‘aliyyen kebîrâ (n)
Erkekler, kadınlardan üstündür, çünkü Allah onları bir çok şeylerde kadınlardan üstün etmiştir, çünkü onlar, kadınları, mallarıyla geçindirirler, doyururlar; iyi kadınlar da itaatli olurlar ve Allah, onların hakkını nasıl korumuşsa onlar da, kocaları yanlarında olmasa bile, iffetlerini korurlar. Kadınlarınızın serkeşliğinden korkunca onlara öğüt verin, onları yatakta yalnız bırakın, dövün onları. Fakat itaat ettikleri takdirde de aleyhlerine bir sebep araştırmayın, şüphe yok ki Allah çok yüce ve büyüktür.
Bak ne güzel demiş 'şuphe yokki Allah çok yüce ve büyüktür.' :) bu bahsedilen husus İslam'a uygun davranmaları için hanımlara çağrıdır. Bizlerden sorumlu eslerimiz. Ve ne mutlu beni namusumu haysiyetimi inancımı koruyarak yaşamam için mücadele eden erkeğe! Dövün derken ağzını burnunu kırmak değil, uyarı anlamında en fazla bir tokattir. Öldürün demiyor! Beyfendi inancınız nedir bilemem. İnanma ya da inkâr etmek tamamen hür iradeniz. Lakin bizi inancımızla kitabımızla eleştirmeye kalkmayin. Size saygılı olduğumuz kadar sizde bize saygılı olunuz ki bu saygı sizin o begenmediginiz dinin gereğidir. İslam'da zorlama yoktur! O kadının katledilmesine gelince ne iffetsizligi sebep nede dini bir uygunsuzluğu. Velayet davası için olan tartışmanın sonucu. Yani yine din ile herhangi bir alakası yok. Erkek güçlü mü? Elbette. Yoksa siz kadınlardan üstün olduğunuzu bilmiyor muydunuz? :) Gücü şöyle detaylandiralim; erkek kadına perdedir. Evlat sahibi olmasına sebeptir. Kötülüklerden koruyandir. Rızık getirendir. Evladına yön verip gelecegine yatırım yapandir. yuvayı ayakta tutandir. Ama gücünü doğru ya da yanlış kullanma idaraki ile işte ortaya ya cani çıkıyor ya da 'adam' :) gerisini sadece düşünün ve objektif olun lütfen.
Siz kadınlar eşitliği savunmadikca daha çok aglariz toplum olarak.
Sizin yerinize bazi erkekler savunuyor esitligi.
devlete? anasına babasına bşaka nere gidicek
Allah'a sığınmalı... kullarindan hayır yok
Tüekiyede kadın hakları zorr. Baba ocağına gelsin
Ülkeyi terk etmeliler. Yoksa sonu ölüm oluyor!!
Boşanmak isteyen erkekler kime/neye sığınmalı?
Sığınma ihtiyacı duymamalı
Ailesinin yanına ya da kadın sığınma evlerine
Hukuk sistemi yerlerde..
Kime sığınırsa sığınsın bu ülkede boş 😤😟
Kimseye sığınamıyoruz
Ailesine sahip çıkarsa
İçim acıyor çok üzücü bir durum
Devlete sığınmalı ama devlette bakmıyor
Bu ülke de bu hukukta. Çok zor bir yere sığınmak
Gözümde o kadın bir şehit :(
İçim karariyor. 😡
Savunma Sanatlarına
Yüreğim sızladı... Allah belasını versin!!
Erkeklerin yaptığı soykirim
Allah'a
İdam.
Kadına şiddete hayır
ailesine bence
Allaha siginsinlar
Allaha