Evet yine bir kadın cinayeti. Eski eşi tarafından kızlarının gözü önünde boğazı kesilerek katledildi Emine. Son sözü Ölmek istemiyorum oldu. Kızı "anne beni bırakma anne' diye haykırıyor. Genç bir kadın yine eski koca terörüne kurban gitti. 10 yaşında ki bir kız çocuğu nasıl unutacak bu görüntüyü? Hangi psikolog tedavi edecek içindeki yarayı.. Çok üzgünüm çok.. Yerin dibine girsin bu Dünya...
Emine Bulut cinayetini duydunuz mu? Çocuğunun gözleri önünde boğazı kesilerek katledilen Kadın?
Gerçekten bir insan olarak çok üzüntü içindeyim, ancak yozlaşmış bir sistemde yozlaşmış bir toplumun içinde bunun gibi bir cani varlığın olması ve buna benzer bir çok cani varlığın ortaya çıkması bilinen bir gerçektir, yapabildiğimiz tek şey üzülmek olmamalı halk olarak tepkimizi pratik eyleme uygulamamız gerekiyor.
Duydum cok kötü oldum ben malesef bende kücükken yasamistim 11 yasindaydim mahallemde sevdigim bir abla vardi esinin kumar borcu vardi annesine miras kalmisti borcuna denk geliyordu annesi vermedi kendi borcunu kendin öde dedi ablayi dövdü cok siddetli baba evine gitmisti 1 hafta sonra geldi kapiya dayandi abla acmisti kapiyi agzina bez tikayip orada silahi bosaltti agzina sonrada diger aile ferdlerine saldirdi yaralandilar sadece tek abla rahmetli olmustu vurup kacti mahallede bir binaya kacmisti polisler orada oldugunu anladi yakalamaya gittiler polislerin elinden kacarken binadan düstü belini kırdı muhtesem oldu ömür boyu sakat kaldi birde cıglik atiyordu dahada kötu olsun yasiyorsa eger 11 yasinda onun yüzünden hayati sorgulamaya baslamistim
Bu haber buraya düşmez inşalla dedim düşmüş. Şimdş burada "kim bilir kadın ne yaptı" diyecek dalyaraklar çıkıpiiacak, ve ben ağzını yüzünü kıramadığım için öfkemle başbaşa kalacam.
Videoyu izlemeyin, ben şzlemedim, uzun süre etkisşnde kalırsınız. Her yıl kadın cşnayetlerşnde artıl var, burada da kadına yönelik en küçük şiddet eğilimine dahi izin verilmemeli
Ya utanmadan izleyip görüntü çekiyorlar. Nasıl vicdanınız rahat ediyor? Kıyamet geldi artık buna inanıyorum. İnsanlık kıyametten önce ölmüş! Yazık ben bile çok kötü etkilendim o yavrucak ne yapsın..
şu sahneye bakın! ŞU HALE BAKIN! ben köpeğime vurmaya kıyamıyorum şu caninin zavallı kadına yaptığına bakın... ne olacak geri kalan kızın hali? ölen kadın, hayatı mahvolmuş kız... bu caniyi 3-5 seneye sokağa salarlar. Ne hale geldik...
Bu ülkede kadın olmak gerçekten zor. Kadın başkasıyla evlenir, seni ne ilgilendirir ki? Kızına üvey baba getirecek diye mi işledi cinayeti? E peki şimdi daha mı iyi oldu? Kız hepten sahipsiz..
ben sadece bu olay için değil. tüm olayların hep bır cınslere yıkılmasından bahsedıyorum kimse kimsenin canını alamaz.. gercekten de tedavi edilmesi gerekir bu durumun. ama bazı olaylar sankı bır kısı haklı bır kısı suclu gıbı işleniyor. bu tabı kı dogru olay degıl ve herzaman karsıyımdırda. tek bır pencereden bakmamalısınız onu söyluyorum. bır ınsan cocugunun önunde öldurucek kadar gözu neden kararır. ne olmuş neolduda bu neden söylenmıyor ınsana demek ıstedım!!
Boş konuşma olm. Kaç erkek kadın tarafından öldürülüyor? Kaç erkek kadın tarafından tecavüze uğruyor, kaç erkrk kadından şiddet görüyor? Hala cinse yıkma diyor.
Ben haddimi bilirim arkadaş. Hiç bir kadına el kaldırmadım, kavga ettim, bağrıştım çağrıştım ama asla ve asla el kaldırmadım. Çevremde buna da fırsat vermedim. Senden büyüğüm, hayatın alanına girdim çıktım, biraz tecrübem var.
@Realgar evlendın mı peki kardeşim? evlimisin bekar mı? evlilik nekadar zor bılıyormusun? ve bunu bayanda erkekte yapıyor bız hep burdan göruyoruz yorum yapıyoruz. ınsanlar saygılı olmayı unuttu. kimse kimseyi dinlemiyor. masum canlar gidiyor şiddetin erkeği bayanı olmaz. sözle de şiddet oluyor. bazen annenız babanız bır laf edıyor bir araba dayak yesenız okadar canınız acımaz. benım demek istediğim bu yoksa. ne olursa olsun. iki tarafta yapmamalı bunu benım demek istedigim buydu. günah cocuklarına gunah o anneye. o adam da bılgısız sınırının kurbanı oldu belkı gercekten cıldırdı. ya allah rızası ıcın ya sen evladının yanında bunu yapabılırmısın? demek ıstedıgım o benım 4 yasımda evladım var 5yıl evlı kaldım. ben esımden sıddet gördum vurmadım. vurursam vıcdan azabını bılıyorum. bıcakla ustume yururdu. ve 1.5yıldır oglumun sesını dahı duymamdım mahkeme kararı görmem gerektıgını bılse bıle oglumu kacırıyor. ve ınsan ıster ıstemez dıyor kı. ben bukadar sey yasamısken kötu söz söylemedım esıme. buna ne yaptıda son raddeye geldı? nasıl bır hastalıgı vardı.. benım demek ıstedıgım buydu. iyi yapmış adam sucsuz asla demedım. ama sebep neydı? hıc mı kadının aılesı engel olmadı, polis hıc mı engel olmadı sucduyurusunda bulunmadı...
Ben de evliyim. Böyle bir şeyin yanından bile geçmedik. Erkek kadına karşı fiziksel üstünlüğü var ve bu, toplumun kadın üzerindeki baskısına da dayanarak, kendine meşru bir alan yaratıyor.
Kişisel tecrübelerimiz içi boş demagojiden öteye gidemez. Kadıncağız hukula başvurmadı diye mırın kırın ediyorsun, madem öyle sen de başvur. Demek ki başka bir şey var. Kadın sana şiddet uygulamışmış. Bırak allasen
@Realgar basvurdum tabı kı 2750 tl ceza aldı erkek oldugumdan guclu görundugumden sözlu hakaret etmedıgımden 2 ay evden uzaklastırma aldım. ve evden donunu dahı alamazsın ıhbar ederse tutuklanıyorsun... senın gıbı evlılık konusunda herkes sanslı degıl. dılerım allah basınıza vermesın.. ama sen anlamamakta ısrar edıyorum. dıcek bısey bulamıyorum.. allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın...
videoya çekmek yerine yoldan bir araba çevirip hemen bindirip son hız hastaneye yetiştirmeye ve bir umut hayatını kurtarmaya çalışmak kimsenin aklına gelmiyormu? ambulans gelene kadar zaten ohooo
şu pis haberleri paylaşıp benim piskolojimi neden bozuyorsunuz mng +18 ibaresi koyun farklı bir kategori açın içim karardı hatta paylaşmayın şöyle şeyler
En İyi Cevaplar