Benim boyum 1.80 ve minyon kızları çok sempatik buluyorum.😂 Ele avuca geliyorlar, kolay sarmalayabiliyorsun. 🙈 bazen sevdiğin bazen ufak çocuğun gibi. 😂 Peki sizce İlişkilerde ideal boy aralığı ne kadar olmalı? Benim için 160 da problem olmaz mesela 😂🕺
Boyun çok önemi yok aslında kalplerin boyu birbirine uyduysa gerisini gözün görmez. minik sayılsamda şöyle boyu olsun şöyle olmasın gibi bir tercihim yok. ben onun yüreğine sarılınca o benim yüreğime yetişebilcek mi acaba işte tüm mesele bu!!!
163le kendimi bebiş gibi hissettim resmen 😄 ele avuca falan... Benim açımdan en fazla 20 olsun, ötesi sırık domatese yer fıstığı aşgı engel tanımıyor olabilir.
Boyum 1.88 ama kadında fiziksel boya değilde beyninin yüzdesine bakarım genelde.. hani 1.50 olur dünyana başka pencere acar ayikmak lazım olayı kanks..
Ben yapılıp önüme koyulmuş bir şey görmedim valla. 😂 anca boş laf kalabalıklığı 😎😂 Başaklar gerçekçidir. Akrepler pek bir hayalciymiş. Görünmeyeni görüyorlar sanırım. Uuu 😂😂 hahah
Kimsenin takılmaması gereken takılırsa anlamsız olacağını düşündüğüm bir detay olsa da sadece estetik açıdan ve tamamen kendi göz zevkime göre söyleyecek olursam: 7 cm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kadar fark olması komiğime geliyo ya nedense, çocuk ta uzun tarafa çeksin bari 😂😂
@suskunm3 hele ki uzun yolculukta o otobüs koltukları var ya anlatılmaz yaşanır. Ya ben zaten uzunum koltuğu bir de dibime kadar indiriyorlar kedi gibi iki büklüm kalıyırum orda😂
Ahaha bir kere pazarda dek geldim, 190 a yakındı, gözümden kaybolana kadar baktım öyle, normalde hiç bakmam kızlara sapık mıyım yani niye bakıyım 😂 ama o gün o kıza uzun uzun baktım ya
En İyi Cevaplar