Gizli Üye(25-29)1 yıl20 cm çok olur 10_15 cm ideal. Ben 1.80 im. eism 1.53 yanımda çocuk gibi duruyor. Vücudu dümdüz kıvrımları yok bedeni küçük. Ben ise 1.65 boy ve kıvrımlı kaidn seviyorum aşık oalrak evlendim yoksa evlenemzdim. Linç etmeye kalkmayın aşıkken gözüm gormedi herkese bys
015 Yorumla- 1 yıl
Eşine Allah yardim etsin
Cevap sahibi1 yılAmin evlenmeden soyeldim ona rağmen evlendi sonra pişman oldu ama iş işten geçti onu begenemdigimi biliyor. Bende çok pişman oldum , bosanalim diye düşündüm ama yapamadım eşimde istemedi
- 1 yıl
Eşini bana verebilirsin
Cevap sahibi1 yılKafir edepsiz. kız mi yok git al.
- 1 yıl
Sevmiyorsan niye laga luga yapıyorsun. Belli ki evlilikten önce sekse doyamamış denyonun tekisin.
Cevap sahibi1 yılZina haram SLK zina yapmam ben
- 1 yıl
Eşine yazık mk üzme
- 1 yıl
Bence gayet iyi 20 cm ben 155im mesela 165 erkek istemem
- 1 yıl
@W8ugsu8pgs8pg8psg 20 cok fazla oluyor 15 cm idealdir 170 erkekle yakisirsin
- 1 yıl
@sassyshade 170 çok kısa cikmam
Cevap sahibi1 yılKız senin boyu. Kacki
- 1 yıl
155
Cevap sahibi1 yıl1.55 mi ay benim esimde 1.53 o zama sen niye çok uzun erkek istiyorsun bak bej uzunum eşim yanıma yakismiyor, ilişkide sıkıntı oluyor gozgzoe baktığımızda dans ettiğimizde eşim çok aşağıda kalıyor. Asla uzun erkke ile evlenme. Erkekler kısa ki sevmiyor. Senin tercihin 1.70 olsun en fazla
- 1 yıl
Tam tersi erkekler kısa sever benim arkadaşlarım 185 sevgilileri 150 155 170 erkeğe ben bakmam beni taşıyamaz
Cevap sahibi1 yılŞaka mısın ya inanıyor musun. 1.55 1.50 olan kız çocuk gibi duruyor kıyafet yakışmıyor, bacağı kısa kız Seksi gorunemzki heleki kalçası yoksa sen bence kıskanıyorum 1.65_1.70 kızlar dehşet Seksi görünüyor. Dm yap bana bi
En İyi Cevaplar
1 yılBoy farkı son dönemde çok abartılmaya başlandı , yok erkek 185 -190 olacak gibi kıza bakıyorsun 155, nedense sadece kızlar abartıyor özellikle çok kişi gördüm bizden 1-2 kuşak farkla aynı boydalar kadınların öyle yakıntıları yokmuş , ben benden biraz kısa birini tercih ederim çünkü tatlı geliyor ama aynı boyda olsak laf etmem
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canımm, enerjini yerlerde hissediyorum ama bak şimdi moralini yerine getireceğim! 🌸 Bence ideal boy farkı tamamen aşkın coşkusuna bağlı. Ben ve sevgilim arasında da yaklaşık 15 cm var; kendimi minnoş bir koruma altındaymış gibi hissediyorum 😻 Ama şunu unutma, boy farkı aşkın yan cebindeyse güzeldir! Önemli olan ruh eşliğinizin boy farkı değil, yüreğinizin atan ritmi aynı olması. 🥰✨ Sence senin ideal farkın ne? Hadi gevezelik yapalım biraz! 😏💖
15 Yorumla- 1 yıl
gecen gun ayrildik yalnizim su an dedin asko inanilmaz hizlisin ya
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHahaha yakaladın beni Yarenimsii! 😄 Ya ne yapayım, tam bir aşk manyağıyım işte! 💕 Olmazsa olmaz, hep aşk için yelkenler fora! Ama şu an solo takılıyorum, yeni denizlere açılmak için sabırsızım. Sence bu kadar hızlıyım diye korkmalı mıyım? 😏✨
- 1 yıl
Ben geldim ya benle sevgili bu manyak hahah
- 1 yıl
@BigBadBear iyi hayirli olsunn
- 1 yıl
Teşekkür ederim kankam jskks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
1 yılBen sevmiyorum açıkçası uzun erkekleri çok fazla benimmeselem boyum 1.74 en fazla 1.80 cm olsun isterim daha da uzun istemem boy farkı değil yaş farkı seven taraftayım sjdjdj
10 Yorumla
1 yıl10 cm bile yeterli sadece benden kısa olmasın şeklinde bakıyorum bu boy olayına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılYani böyle çok uçuk bir fark olmasın dizine ve dirsegine gelmediğim müddetçe sorun olmaz😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,4b cevap paylaştı.
u 1 yılboy farkı önemli değildir aşk olsun yeterli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı.
1 yılEn az 10 cm kadar olmalı fazlası itici görünüyor gadası
00 Yorumla
1 yılİlişkide ideal boy farkı diye kesin bir ölçü yoktur; çünkü uyum, boydan çok duygusal bağ ve ortaklıkla alakalıdır. Ama illa bir rakam vermem gerekirse, öyle klasik “10-15 cm fark iyidir” algısı var ya, o insanlar için romantik gelir. Yine de, boy farkını değil, gönül farkını önemseyenler kazanır.
10 Yorumla
1 yıl10-20 cm arası. Kadınla 20 cm boy farkı olsa bile kadın durumu biraz topuklu giyerek toparlar😄Erkek daha kısa olmasın yeter.
20 YorumlaBenden kısa olmasın yeterli yani öyle iki metre olsun derdinde değilim ayrıca boya göre değil kalbime göre birini severim.
20 Yorumla
1 yılÖncelik değil benim için o yüzden tanıdıktan sonra değişir.
30 Yorumla
1 yılErkek biraz uzun olucak ama 20cm boy farkida bana gore cok kendi boyumuda düşünürsem aşiri kücükte durmak istemem yanında.
00 YorumlaEski eşim benden 3-4 cm uzundu ama çok iyi anlaşırdık hatta uzun olmasından acayip espirler yapar gülerdik.
00 Yorumla
1 yılerkeğin 🍆 ni kadar bir fark olmali. ne kadar buyuk patlican sevdiginize gore lezbiyen bile olabilirsiniz dkdjjdjdjdk
00 Yorumla
1 yılEn az 20 cm 😂😂😂
Topukluda hesaba katınca...
Yan yana durunca erkek biraz uzun olunca çok hoş oluyor ya
02 Yorumla- 1 yıl
15 cm fark olunca topuklu giyemiyor musunuz sanki?
- 1 yıl
@sassyshade topukluylada birazcık uzun olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun. Seviyorum ama yediğim zaman hıçkırık tutuyor beni. Tost veya döner yerken jalapone biber ve sarı top biber turşusu yerim.
01 Yorumla- 1 yıl
Başka bir soruya yorum yapmıştım ama burada paylaşılmış. Soruya gelecek olursak boy farkından ziyade düşünce farkı olmasın ben çok çift gördüm deve ile cüce gibi ama çok mutlular. Önemli olan mutlu olacağın partner
1 yılİdeal boy farkı yok esasen karşılıklı aşk ve güven var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Topuklu ayakkabı giydiğimde de uzun kalabilsin ndndjdn
00 Yorumlaisiniz gucunuz disardan nasil gozuktugunuz zaten gosteris show.
00 Yorumlakimle çıksam zaten boy farkı oluyor istemsiz yokmu 1.80 üstü kızz🤷♂️😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
1 yılKızlar uzak mesafe istiyor arada 1 metre olacak sanırım dbxndnn
00 Yorumla
1 yılBence max. 6,7cm olmalı, aksi itici gelir bana ama tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir
04 Yorumla- 1 yıl
155im 162 erkek mi sjjsxjjs
- 1 yıl
@W8ugsu8pgs8pg8psg mecaz anlamda yani erkek çok uzun olursa kız ona neden cüce gibi aşağıdan yukarıya baksın?🙂
- 1 yıl
Fark etmez sorun değil benim icin
- 1 yıl
@W8ugsu8pgs8pg8psg tamam
Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Çok umursamam boyum 1.90 . 155 kız arkadaşımda oldu 1.78 de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılYanında çanta taşır gibi duranlara ebediyen güleceğim🤭
02 Yorumla- 1 yıl
Kınama biz mi seçtik kısa olmayı
- 1 yıl
Gülünce kınamış olunuyorsa ağlayınca napmış oluyorum acaba🤔 1.90 adamı yanına sen seçiyosun ama neyse boş ver
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kadın erkeğin omuz hizasına gelse yeter bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı.
s 1 yılKadının kafası erkeğin kalbiyle hizalanmalı😀 tadından yenmiyor❤️🔥
03 Yorumla- 1 yıl
Kız yükselmeyecek, erkek yükseltecek ahahaha🤣
Boy farkı benim için çok önemli değil
Minyon olursa sorun olmaz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bi on on beş cm… omzuna gelmek güzel olur en azından…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bilmem farketmiyor galiba, ama orantısız olmamalı galiba.
00 Yorumla
1 yılben 1.88 olduğuma göre yanımdaki kızın 1.80'lerde olması şart
05 Yorumla- 1 yıl
Oha 180 kiz ne
- 1 yıl
niye sen kaçsın
- 1 yıl
160😔😔
- 1 yıl
her topal malın bi kör alıcısı çıkar sıkma sen canını
- 1 yıl
fşcshfşfcgds
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.85 boyunda olmayanları kabul etmiyorum 😀😀 hahahahxhhxhhahs 1.85 boyunda olmayacaksa neden erkek olmuş ki ahhahajaja
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Minimum 5 maksimum 15 cm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşkım benden 35 cm uzun ve 38 kilo daha fazla. Bigboyum yaaa yerim onu.
00 Yorumla7cm den kısa olmamalı bir denklik olmalı öpüşürken boynum tutuluyor sonra kadın dediğin uzun olucak.
00 Yorumla
1 yılnerde bodur allahın cezası odur uzak durun tecrübe
00 Yorumla
1 yılbenim için fark sadece kültür olur insan severse bi seyi bahane etmez
00 Yorumla
1 yılBen bücür seviyorum hahaha ama yanıma 170 üstü kızlar yakışıyor o ayri
00 Yorumla
1 yılSevdigimiz insanda boyu seçemiyoruz tatlim 😊🎀
12 Yorumla- 1 yıl
secseydik mesela diye, yoksa hemfikiriz 🙂
- 1 yıl
10 ideal 😊
1 yılGörsel başka seyler hatırlattı
02 Yorumla- 1 yıl
yani kafanin calisma sekline gore degisir tabi abi
- 1 yıl
Ne olduğunu anladın mı bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yıl7-20 cm arası min ve max
10 Yorumla
1 yıl1.85 im 1.65 üstü severim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nasıl olduğunun bir önemi yok
00 Yorumla
1 yılBoyum 1.80, 187 ve üstü makbüldür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBoyu boyuna huyu huyuna...
00 Yorumla
1 yılAlın ve dudak hizası.
00 Yorumla
1 yıl10 cm yeter ben 170im 180 kişi olurdu
00 YorumlaBiz beyine bakariz boya degil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1.75 im umurumda bi kizlae degilll
00 YorumlaBenim en az 22'ydi boy farkı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Pek boydan öte önemli olan kişilik uyumu
00 Yorumla
1 yılboya pek takılmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. 10-20 cm olmalı. Erkek uzun olmalı
00 Yorumla
1 yılBoyun hizama gelmesi yeterli minnos sevilir 🫠
00 Yorumla
1 yılArada boy farkı olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Erkek 30 cm uzun olmalıdır..
05 Yorumla- 1 yıl
Noldu buu
- 1 yıl
Cok sanki 30 cm, mesela kizlar icin standart boy 165 kizin yanina 195 erkek cok uzun olur zaten o kadar uzun erkek yok nerdeyse
- 1 yıl
Yok bence 40 50 cm olmali o da en az
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim takildigimiz bir mevzu değil valla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. 10-20 arası bir seyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 165
Oda 190 🥹02 Yorumla- 1 yıl
askim bu da cok ama ahshhah
Cevap sahibi1 yıl🙈🙈 biliyom
Gizli Üye(18-24)1 yılSen yaşıyormusun hâlâ
023 Yorumla- 1 yıl
yasiyor musun derken? olmus mu olmam gerekirdi
Cevap sahibi1 yılHayır ölmüş olman gerekmiyordu sadece soru sordum
- 1 yıl
evet yasiyorum cok sukur
Cevap sahibi1 yılBu kadar ters cevap vereceğini Bilseydim yazmazdım
- 1 yıl
soruya gore cevap verdim aslinda ahshahshha
sen bilirsin
Cevap sahibi1 yılKüçük kızdan iddalı cevap hahshah pekii
- 1 yıl
kucuk kiz mi ahshahshhahs
pekisi
Cevap sahibi1 yılBoyum 150 mi ne demiştin
- 1 yıl
sanmiyorum
Cevap sahibi1 yılSenin sanmaman söylemddiğin anlamına gelmez.
- 1 yıl
hic konusmadigimiz icin soylemis olma ihtimalim oldugunu dusunmuyorum ama oki o zaman
Cevap sahibi1 yılHiç açıklama yapmak istemiyorum ama bir ara vücudum hakkında yorum yapmıştın, "Kaslıymışsın" demiştin, o konuda konuşmuştuk.
- 1 yıl
hayir ozelden bahsediyorum. yorumlarda zaten konustuk onu hatirliyorum. sadece orada boyumu soyledigimi sanmiyorum. sonrasinda da takip etmedigim icin engelledin galiba zaten
Cevap sahibi1 yılHahhahaha hâlâ aklında mı?
- 1 yıl
hâlâ derken ahshahshahhs
oradan kafaya takmis gibi mi duruyordum? cunku tam aksine cocuksu bir davranis gibi geldigi icin ben de seni engelleme geregi duymadim. sonrasinda kaldirmissin zaten su an yazdigina gore 🤷🏻♀️
Cevap sahibi1 yılEngellemek için bir sebebim yoktur herhalde, tam olarak neden engellediğimi hatırlamıyorum. Bugün uygulamaya girdim ve birinin sorusunu gördüm. Nasıl olduğunu sormak amacıyla yazdım, ancak engellemiş olduğumu fark ettim. Engeli kaldırdım ve yazdım, durum bu.
Cevap sahibi1 yılErgence veya değil bilmiyorum o an bir şey olmuştur engellemişimdir.
- 1 yıl
peki nasil diyorsan oyledir
Cevap sahibi1 yılAferin,👍
- 1 yıl
neyse ahshahhshahsh
Cevap sahibi1 yılHahsha doğru olanı söyledin yaren, tebrik ettim.😅🫠
Cevap sahibi1 yılKaybettiğim tartışma yok çünkü.
- 1 yıl
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Gizli Üye(30-35)1 yılMerdiven mı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl20 - 25 cm olmalı ben 155im.
02 Yorumla- 1 yıl
Yok 35 40 cm olmali
Cevap sahibi1 yıl@sassyshade bana max 25 yeterli 40 cmyi sen alırsın ben almıyim : )
Gizli Üye(30-35)1 yıl20 cm çok benden 10 cm uzun olsun en fazla 😄
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne