Bana negan demiş😊😂 . Diziyi bende çok severek izledim ama okadar mantık hatası varki. İlk zamanda Rick eşi çocuk doğurduğu da dönüşüyordu , olmuştu falan ama sonraki bölümlerde böyle bir şey olmadı çok normallesti. Bunun gibi okadar varlı inan biktirdi. Zaten Glenn gidince de bende heves kalmadı😂😂
İlk sezonlar çok güzeldi. Hatırlarsan Sophie peşinden kovalayan 2 zombi yüzünden öldü gitti. Sonradan zombilere füze atmaya başlayınca bir anlamı kalmadı olayın. :D
Aynen öyle😂😂 ilk zamanlar elektrik yok şu yok falan. Nasıl oluyorsa sonlara gökten iniyor galiba bağ bostan çalıştırıyorlar. Zaten Rick ile michonne birlikteliği migdemi bulandırdı , ayıp olmasın. İnan son sezonu izlemedim. Kimbilir ne saçmalıklar vardi
Çok özlüyorum o karavanla kamp falan kurdukları zamanları. Ben o hayatta kalma mücadelesini ve zombilere olan korkuyu seviyordum. Kaplanlar krallar falan filan ohoo, çok bozdular ya. :D
O ilk sezonları yeniden izlemek istiyorum ama her yerden de silmişler.
Öyle görünüyor. :D Arka planda sürekli aynı ritimde öten kuşu özledim çiftlik sahnelerinde falan. Bak o detaylar benim için ne kadar önemli ama insanlar arası savaşlar arttıkça tüm o güzellikler gitti. :)
Terazi işte böyledir kurtarıcı, cesur, duygusal, sevgi dolu ve kahramansı özellikler :)) Game of Thrones'da da Jon Snow çıkmıştı zaten karakterimle çok benzer bir kişiliği var
Gerçi babasını aldatıyordu çok sevinmiştim öldüğüne😂 gitti maggie varken siyahi samuraya aşık oldu bu Rick'de hiç kafa yok. Sen beni tanidin mi bu arada 😎
En İyi Cevaplar