Listede olmayan karakter var ise yorumlar da belirtebilirsiniz.
Rick Grimes
Daryl Dixon
Negan
Ezekiel
Jesus
Morgan
Gabriel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
biri Negan a hayran oldugum icin benim hakkimda supheci bi tavir almisti. Bir karaktere "kotu adam" vasfinda yer verilmesi o karakterin kakaş oldugu ve uzak durulmasi gerektigi anlamina gelmez. Negan sahsina munhasir bir karakterdir arkadaslar. Uzun bir aradan sonra TWD ye renk katmistir, can vermistir. Negan i Negan yapan kotulukleri degil, hareketleri, mimikleri, kendine has kelime ve cumleleri, sogukkanliligi ve arasira ortaya cikan zayif-ezik-iyi niyetli gizemli halleridir. bu hallere girdigi anda hemen bi titreyip kendine gelir ve her seferinde "acaba bu adamin gecmisinde ne var?" diye dusundurur. Gordugum en ozel kotu karakterdir Negan.
Cevap
4Cevap
Şu rick denilen adamdan da oğlundan gıcık kapıyorum 😂 galiba kendine has karakteri ve özellikleri ile morgan diyebilirim.
Ayrıca neden kadın yok seçeneklerde? 😡
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Bu anketi oluştururken birçok karakteri listeye eklemek istesem de sistem müsaade etmedi. Fakat bahsettiğiniz gibi kadın karakterleri de eklemem gerekirdi. Bir sonraki anket listem de daha dikkatli olurum :)
rick, darly, negan ve gleen ama kafasını patlatmıştı pis negan : ((
Diziyi izlemedim hiç ama bu jesus karakteri hoşuma gitti 🤠
Ankete katıldığınız için teşekkürler.
Ne demek 💚
bir insan neden gabriel sever ya şu an yine biraz havası varda eskiden bebek gibi ağlıyodu herşeye daryl aşkım bitanedir
Hiçbiri değil. Güzel dizi diye önerdiler arka sokakların zombili versiyonunu çekiyorlar.
Yorum için teşekkürler
Morgan baba, kendimi çok benzetiyorum, onun gibi zorlu yollardan geçtim.
Yorum için teşekkürler
Ahhhh darly üzümlü kekim inanılmaz özlediiiiiim ❤️
Dizi 11 sezonda final yapacak. Fakat dizinin ana karakterlerinden Daryl ve Carol'un 2023 yılında yan dizi olarak devam edeceğini duydum.
Carol çocuğa yapıştı zaten orda da bırakmaz 😂
Carol'u güçlü karakter olmasından dolayı seviyorum. Fakat depresif moddan çıkması lazım. Daryl aylaklarlamı yoksa onunla mı uğraşsın.
morgan
Yorum için teşekkürler
Daryl dixon❤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?