Genelde bu ayrımlar kadınlar için kullanılıyor. Peki bunu erkeklerde yorumlasak nasıl olur? Kadınlar bir erkeğe baktıklarında eğlenilecek mi yoksa evlenilecek mi olduğuna nasıl karar verir? Evlenilecek erkek ile eğlenilecek erkek ayrımı nasıl yapılır?
Evlenilecek erkek ile eğlenilecek erkek ayrımı nasıl yapılır?
Sağda solda sürekli gittiği mekanlarda nargile pozu veren, ya da sağda solda kaslı vücudunu paylaşıp kızlara hava atan, beyni sadece vücuduna ya da çapkınlığa çalışan hayata dair hiçbir planı olmayan kendini sadece fiziksel olarak geliştiren bir erkek ile evlenilmez. O erkekten bana hayır gelmez hayatıma hiçbir anlam da katamaz... evlenilcek erkek hani derler ya herkes erkektir ama adam herkese denmez. İşte adam gibi adam biri olmalı. Yoksa şekil itibari ile herkes adam değil mi?😏
Ben kendi kendime hobilerimle yazarak çizerek eğleniyorum. Kitaplarımla da evli sayılırım. O nedenle ne evlenilecek ne de eğlenilecek statüsünde olamadım sanırım. 😊Kadınlara da eğlendikleriyle evlendikleri ya da evlendikleriyle eğlendikleri mutlu günler dilerim. Bana kısmet olmadı diye kimseye haset etmem.
Bence Insan eğelenemediği kişiyle evlenmemeli. Egelenen kişinin namussuz olduğu dusuncesi de çok yanliş. İnsan evlilkten mutluluk almalı yoksa evlenmek için evlenmek aşırı salakça.
Böyle bir ayrım yapan kişi insanlıktan nasibini almamış, karaktersiz bir kezbandır. İnsanları sınıflandıran ve eğlenmekim, evlenmelik diye ayıran kişi evliliği bile haketmez..
Beraber seyahate gidilen Oturup rakı içilen Sohbetine doyum olmayan Bana bir şeyler katabilecek Seksi en az benim kadar seven sınırsız bir adam eğlencelik adamdır ve benim kriterlerimde eğlendiğim adam hayatımı paylaşabileceğim adamdır.
Eğlenmediğin insanla evlenilmez, ciddiyetsiz ve samimiyetsiz insanlar evliliğe uzak insanlardır. Bel altı çalışır zihinleri size karşı buda zeki insanlar tarafından kolayca anlaşılır
Ne alaka eğelenceli insanlar ile evlenmek çok daha mantikli ciddi insanlarin genel dusuncesi seks oldugu icin o evlilik pek surmez. ustelik seni mutlu eden birisi olacakkken neden ciddi bir insan olsun odun ile evlenemen ayni şey olurdu
En İyi Cevaplar