'' Türk kadının önüne dünyayı ser, keşke şu tarafa serseydin der"
Türk kadınları neden tercih edilmiyor?
'' Türk kadının önüne dünyayı ser, keşke şu tarafa serseydin der"
şimdi kızacak var da, ben bir sene Turizmde çalıştım. dilini bilmediğim bir Rus kadın bile dilini bildiğim bir Türk kızından daha samimi davranıyor.
Ve emin olun erkeklerine bizimkilerden daha sadıklar.
Şunu da unutmayın, her türk kızı namuslu olmadığı gibi, her Rus kızı da fa. hişe veya onun gibi bişey dğeil.
Arkadaşım da oldu İngilizce bilen ve emin ol arkadaş olarak sevdiğinden emin olsun, seninle kuru ekmek yer bal yemiş gibi sevinir. Bizimkiler gibi isyankar değil.
Way kardeşim harika anlatmışsın ama bunu kabul etmezler..
Çünkü dırdırları istekleri bok gibi saçma sapan iş görüyorlar.
Mantıklı 👍🤔
Cunku turk kadinlarinin rus takintisi yok.. rus erkegi tercih etmiyoruz 😂😂
Heheh bizim de yok.. Ama olanlar böyle söylüyor 🤣
Heheh 🤣🤣
Gayet normal bizi kim ne yapson5
Hahah samimi yorum için teşekkürler
Alkışlıyorum 👏👏👏
Cevap
12Cevap
daha 7 yaşından itibaren annelerinin gerçekleştiremediği her türlü hayalin tezahürü olarak alabildiğine rahat yetişen nesil kendi babasına veremediği cevapları erkek arkadaşına veya kocasına vermekten hiç geri durmuyor bu bir.
evleneceğiz ve ben sana bir ömür sevgimi vereceğim vaadiyle ev araba lüks düğün ve mobilyanın da en üst düzeyini isteyen ve borçsuz harçsız amaçsız bir evliliğe adım atan kızlarımız finalde ya aldatan ya da hayattan sıkılmış olarak "yeni heyecanlar arayan" karakter olarak karşımıza çıkıyorlar.
türk kızıyla yaşadığım tek bir güzel tecrübe yok. sonu hep hüsran. ancak şuandaki sevgilim bir endonezyalı ve kendi kurduğum daha 4 aylık şirkette 3 aydır maaş almadan çalışıyor.
daha önceki işlerimde de ben uyuduğum zamanlarda bilgisayarı başında benden yine menfaat beklemeksizin sabahladığı oldu. yüz güzelliği bir tarafa, bana olan güven ve iş sadakatine tapıyorum adeta.
ben bu yaşımda daha bu kadar sadık başka bir türk kızı görmedim ne yazık ki. ne yazık ki...
dünyanın hangi ülkesine gitsem hayat 2 taraflı müşterek. eşler muhakkak çalışmak için fırsat arıyorlar. ve hemen hemen gördüğüm tüm kadınlar türk kızlarını "koltuğa yatıp sadece sağlarını sollarını kaşıyıp para bekliyorlar" şeklinde yadırgıyorlar.
neyse bu kadar. gerisi onların vicdan terazisi
Wayy bu iyiydi teşekkürler
TÜRK KIZLARININ GELİN GİTTİĞİ ÜLKELER VE EVLİLİK SAYILARI (2018):
Almanya-Germany 1 404
Suriye-Syria 541
Avusturya-Austria 323
Afganistan-Afghanistan 120
Azerbaycan-Azerbaijan 119
Birleşik Krallık-United Kingdom 118
Amerika Birleşik Devletleri-United States 106
Irak-Iraq 105
İran-Iran 99
Hollanda-Netherlands 90
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Turkish Republic of Northern Cyprus 90
Yunanistan-Greece 67
İtalya-Italy 63
Fransa-France 62
Mısır-Egypt 60
Bulgaristan-Bulgaria 56
İspanya-Spain 36
Güney Kore-South Korea 29
Pakistan-Pakistan 28
Danimarka-Denmark 23
Türkmenistan-Turkmenistan 22
İsviçre-Switzerland 22
Romanya-Romania 21
İsveç-Sweden 21
Norveç-Norway 19
Ürdün-Jordan 19
Cezayir-Algeria 18
Kuzey Makedonya-North Macedonia 17
Belçika-Belgium 16
Sırbistan-Serbia 16
Gürcistan-Georgia 15
Kanada-Canada 15
Nijerya-Nigeria 15
Rusya-Russia 15
Filistin-Palestine 14
Hindistan-India 14
Avustralya-Australia 13
Finlandiya-Finland 11
Kosova-Kosovo 11
Polonya-Poland 11
Çin Halk Cumhuriyeti-China 11
Diğer-Other 244
Toplam: 4.119
Ooo baya detaylı olmuş 🤣👏👏👏
🇹🇷TÜRK KADINININ doğurdugu Türk'dür gerisi hikaye
🇹🇷TÜRK KADINININ verdiği terbiyeyi elin... kadinlari veremez
🇹🇷TÜRK KADINI ailesine bağlıdır
🇹🇷TÜRK KADININI kötülüyorsunuz peki ya kız kardeşleriniz anneleriniz nedir annesi TÜRK KADINI olmayanlara zaten lafim yok
🇹🇷TÜRK KADININI kötüleyin yarın bir gun sizin kız kardeşleriniz de yabancı erkeklere gider Türk erkeklerinden soğur yabanci enisteleriniz olur ne guzel
🇹🇷TÜRK KADININI kötüleyip genelleme yapıp da eve gidince annenden yemek kız kardeşinden ütünü yapmani isteme... kadınlar yapsın yüzsüzlük nankörlük yapmayın
🇹🇷TÜRK KADINI eger kotuyse saf kan değildir
🇹🇷TÜRK KADININA laf edip de daha sonra yabanciyla evlenince hain demeyin
🇹🇷TÜRK KADINLARI dunyanin her ülkesinden evlenir ama siz dış gorunusu iyi olan ulkelerin kadinlariyla evlenirsiniz
🇹🇷TÜRK KADINI ahlaka bakar siz başka şeylere
🇹🇷TÜRK KADININA laf eden TÜRK değildir
🇹🇷TÜRK KADINININ esmeri sarisini kumrali mevcut fabrikadan çikmis gibi tek model degiller genelleme yapıp çirkin diyemezsiniz
🇹🇷🇹🇷🇹🇷TÜRK KADINLARI KIMLERLE EVLENIYOR BIRAZ ARASTIRIN DA ÖĞRENIN TÜRK KADINLARI IYI OLDUGU ICIN HER ULKEDEN EVLENEBILIR ÇUNKU SAYGILI VE SEVGILIDIR TÜRK KADINI
SIZLER KIMLERLE EVLENIRSENIZ EVLENIN BIZ TURK KADINLARINI ILGILENDIRMEZ BIZI KOTULEYEN ERKEKLERI NE YAPALIM SIZ LAYIK OLDUGUNUZU BULUN ONLARA GIDIN BIZE LAF ETMEYIN ZATEN YABANCI SEVIYORSAN TÜRK KADINIYLA ALAKAN OLMUYOR DOĞAL OLARAK HAKKINDA DA KONUSAMAZSIN SEVDINIZ IRKIN KADINLARININ YANINA GIDIN EVLENDIGINIZ KADIN NE KADAR GUZEL OLURSA OLSUN SIZ CIRKINSENIZ YINE CIRKIN OLUCAK
BU ARADA ERKEKLERIN SOYADI DA OLSA SOY ERKEKTEN DE GELSE HICBIR ONEMI YOK OLAN ÇOCUK TAM SAF KAN TÜRK DEĞIL SAF KAN OLMADIKTAN SONRA NE ÖNEMI VAR KI
Şu an genelde evlilikleri Y kusagi yapiyor ve bu kusak Turkiyenin altin nesli bana gore son Z kusagi ivcin gercekten karanlik bir gelecek var ama akli basinda olan bir kisi ne yazik ki Turk kiziyla evlenmez ama Turk toresiyle buyumus bir Turk kizini asla degismem ama bugun ki angosaksonlasmis Turk kiziyla cok zor...
Hehe iyiydi 👍👍
Türk erkekleri yüzünden. Sen şimdi kız kardeşin/ablan/kızın gidip de sünnetsiz bir rusla zevkin doruklarına çıkmasını ister misin? İstemezsin mecbur sünnetsiz 3-5 cmle idare ediyoruz 😒 salın bizi artık salın.
Sünnetli olacak pardon klavye hatası
Hahahaha bana farketmez tercih meselesi.. Sünnetsizlerle mi idare ediyorsun 🤣🤣
Yok sünnetten daha vahim olan şey Türk erkeklerinin en az araplar kadar kıllı olması. Bir de esmer oluyor çoğu hem kıllı hem esmer. Ben zaten tip olarak sarışın mavi gözlülere hastayım.
Ülkemizde şansın zor o halde 🤣
Ben göçmenim göçmen bulacağım 😊😊 şöyle balkanlardan 😊
Haha bende göçmen.. Şöyle yunanlı bulayım bende 🤣
Aslında ben yabancı erkek sevmiyorum. Çünkü dilini bilmem kültürünü bilmem. Ben şimdi arada otantik fantezi yapmak istesem herüf diye seslensem ya da adam diye seslensem o bana what diyecek tadı çıkmaz. Bana bir hatunum, avratım diyemeyecekse bunu Türkçenin aksağanına uygun söyleyemezse olmaz. (Bunların da kulağa güzel geldiği zamanlar olur.) bana avrupai zihniyetli ama Türkçülüğü esas kabul eden Atatürkçü aynı zamanda Anadolu kültürüne de sahip dış görünüş olarak beyaz ten mavi göz sarı saçlı yeri geldiğinde türkü dinleyecek yeri geldiğinde (sallıyorum) losing my religion dinleyecek. Düğünde zeybek oynamayı da bilecek. Çağdaş görünüp bayramda babamla erkek kardeşimle bayram namazına da gitmesini bilip el öpme adeti de olan büyüklerine saygılı biri lazım. Ben öyle kendi kültürünü alaşa edip yanlış batılılaşmış tip istemiyorum. Avrupalı erkekte de bunlar yok. Tip tip nereye kadar. İlk yorumumda da bu tarz salak saçma sorulara da gömmek için yazdım. Erkeklerin yabancı kadın istemesinin tek sebebi de evlenmeden rahat seks yapabilmeleri. Kimi diyor ki çok para göz değil falan hassiktir oradan derim. Dünyanın hiçbir yerinde tip ve paranın önemsiz olduğu bir yer yok. Türk kızı olursa yüksek bir ihtimal tl cinsinden harcarsın avrupalı amerikalı olursa euro dolar harcarsın ama aldığın maaş tl onu ne yapacaksın 😂😂😂
Hehe çok dobra ve samimi uzun açıklaman için teşekkür ederim.. Atatürkçü olmanı çok sevdim..
Hatunum, avratım bunları da sevdim..
Aslında burada anlatmak istediğim ya da istemediğimiz insanların düşünce ve bakış açılarının ne kadar yanlış olduğu.. Ve ne yazık ki gerçekler acıdır malesef gerçekleri değiştiremiyoruz..
Da...
Da da da...
Turk kadini esmer erkek seviyor rus erkeklerini biz napalim bir de zaten musluman kadin baska dinden yahut inancsiz biriyle evlenemiyor buna binaen yazi kadinlari gommek icin yazilmis olsa da yanlış olmus komik olmus sacma olmus🤷♀️🤷♀️
Evet uzman arkadaşımız da geldi.. Teşekkürler düşüncelerin için..
Rica ederim ne demek her zaman🤣🤣🤣 usman degilim muhendis bey ama fikrimiz de var cok sukur🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Hehe fikir mutlaka olmalı 😎🙏 yoska halimiz duman 🙃
Fikir olsun diye sorulmuyor mu bu sorular? Kari kiz dusurmek icinse biz uzayalim🤣🤣🤣
Hahahaha 🤣🤣 bu kadar açık sözlüsünü de görmemiştim 🙈😎🙃 Fikir olsun öğrenelim, öğretelim naçizane..
inançlı erkekleri de bulunca lastik gibi geriliyorsunuz ama. muhabbet etmeye gelince, evle üvvele hebele hübele ediyorsunuz.
ya bir de müslümanız diyoruz da. daha giyimden müslümanlığı örtüyoruz. nasıl bir inanış bu.
@AdamGibiAdam__ ne dedigini anlayamadim ama haklisindir muhtemelen🤷♀️
diyorum ki bizim kadınlar müslüman mı gerçekten. yoksa "benim içim temiz" güruhu mu genelde.
@AdamGibiAdam__ kisi kendinden sorumludur baska kadinlari bilmem ben🤷♀️🤷♀️🤷♀️ ayrica kitabimizda erkege de tesettur siniri cizilmisken kadin uzerinden namus ve din kavrami guden insanlara da ben anlam veremiyorum
erkeklerle ilgili mecmua yazarım aykırılıklarını. tamam herkes kendinden sorumlu. ama bir sıfat yapıştıracaksan da onu haketmeli. toplumun müslüman olması gibi. ya sen kendin demedin mi müslüman bir toplumuz gayri müslimle evlenemeyiz diye.
@AdamGibiAdam__ tamam ben kendim icin dedim genel manada soyledim ama dusun mesela ne olursa olsun ecnebi bir damadi aileler kabul eder mi? Gelin olsa kimse bir sey demez bu tipki milli olmak icin genel eve sirti sivazlanarak sokulan delikanlilar ile normal erkek arkadasla konusurken dayak yiyen kiz cocugu olayi gibi?
son verdiğin örnek de zaten toplumun kanayan yarası.
şimdi şu var. bir kız ingiliz ve gayrimüslim bir erkek bulsa bizim millet maşallah der. ama atıyorum cezayirli bir müslüman bulsa olmaz der. bizim kafalar kökten değişmeli. inancımız bu değil.
@AdamGibiAdam__ bilemiyorum hic ingiliz bir damada masallah diyenini duymadim.. Zaten bizim asil sorunumuz bu degil ki erkeklerin kadinlara kadinlarin erkeklere camur atmasi kendi irkinin karsi cinsini boyle asagilayan bir toplum daha yoktur yani
var. Rus kadınlar. bekar kızlar erkeklerden çok haz almaz. tecrübeyle sabit.
senin duymamış olman da, gerçeği örtmez.
Çünkü;
- Bakımsız
- Ukala
- Cahil
- Kültürsüz
- Gösteriş Meraklısı
- Şişko
- Vücudu çatlak ve kıl dolu diye gider işte fdsss
Hahahaajaja 🤣🤣 olay çıkar burada
Rus erkeklerini napalim ki biz bakmiyoruz onlara bir kere 😂😂😂
Hehe alkış 👏👏
Siz de güzel serin , yanlış tarafa sermeyin o zaman napalım😏
Neyi serelim? 🤣
Biz elimizden geleni yapıyoruz..
Belki de gereğinden fazla ilgi alaka gösteriyoruz
Evet ama dünyaları yaratmış havasına kapılmadan
Benim işime gelmez, gelmiyorda.. Uğraşamam
Hahah hak eden hak ettiğini alır her zaman 😉
🤣🤣😉 Hizmette sınır yok..
🤣🤺😎
Bu yüzden.
Hahaha para her kapıyı açar
Türk olduğum için mutluyum valla elin oğlu gelip beni almadı diye de üzülecek değilim iyi olmuş hayırlısı olsun
Türklük meselesi değil bizimkisi 🙃🙃
Türk kızı rus kızı karşılaştırması değil mi klasik
Hehe evet sanırım o 🙃 ama arada ki farkları görmezlikten gelmemek gerek
Gelmiyorum zaten güzeller diğer karakteristik özelliklerine de bir şey diyemem tanımadım hiç konuşmadım ama KS erkekleri maşallah her gün farklı bir rus kızıyla😂
bir gerçek, Avrupalı ya da Rus diyelim daha cana yakın ve mütevaziler.. Türk kızlarının tek eksiği bu.. Güzellik kıyaslaması yapmıyorum karakter olarak daha iyiler. Mesela konuşmak istediğin de en azından terslemiyorlar nezaketen kibar bir dille neden sunuyorlar.
İyiymiş o zaman umarım bir türkle evlenmezsin
Hahaah bunu bilemeyiz🙃🙃
Bizimkiler genel evde Rus hatun'a kayarken aşık olup nikahı basıyor. Ondan aga
Hahha 🤣 olabilir bro
Ucuz malın alıcısı çok olur o yüzden
Söz iyiydi.. Ama ben öyle düşünmüyorum..
Rus hatunların ucuz olduğunu düşünmüyorum.. Kalite için test etmeye gerek yoktur..
Pardon şimdi farkettim 🤭🙈 şöyle düzelteyim.. Rus kadınları demek ki kaliteyi seviyor ve Türk erkekleri tercih ediyor..
Senin ucuzdan kastın neydi? Oradan başlayabiliriz
Yani ultra yakışıklı erkeklerimiz (!) kolay tav oluyorsunuz Türk kızını beğenmezsiniz ama dibiniz düşer her türlü yani o kadar kolay elde ediliyorsunuz ki onlarda ne yapsın kendi ülkesinden erkek bulamayınca bizim ülkeye saldırıyorlar eeee burda da 5 liraya 10 liraya erkek pazarlıyoruz Rusya’ya
Haha laflara bak hele.. Ama haklı oldugun kısımlar var ki haksız oldugun yanlar olduğu gibi.. Mesela kolay tav olma meselesine gelince, sence kolay tav olmak ne demek? Yani uzatmanın anlamı ne? Sizin gibi naza çekmiyoruz en azından.. Kendimizi bir b. k sanmıyoruz mantıklı davranıyoruz diyelim.. Ama size iki erkek bakınca dünyaları siz yatstmışcasına havalardan yerinizde duramıyorsunuz. Bunu sanırım hiç anlamayacağız. Abaza sayısının fazlalığı yüzünden kızlarımız malesef kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.. Burada orta şekerli bir kıza döktüğün dil ile rusyadan ya da avrupa'dan manken ayarlarsın..
Yaa bu naza çekmek değil adama sana yolun ortasında laf atıyor gel evlenelim diyelim ne yapmamızı bekliyorsun😄bence mantıklı olan rus kızı ile evlenmek sizin deyişinize göre haa bak ilerde Türk kızı yani kendi vatanının kızı ile evlenirsen o imzayı attığın an umarım bu konuşmamız ve ben aklına gelirim😅
Haha haklısın.. Öyle hayvanlar var malesef.. Laf atana bakmak olmaz sonuna kadar haklısın.. Ama sizin tek kötü huyunuz, bu abazalara normal nazik ve nezaketli erkekleri bir tutmanız..
Hehe aslında işin gerçeği, biraz polemik yaratmaktı. Gerçek olan şeylerin tartışması hiç bitmiyor ne yazık ki..
Hehe rusu kim bulmuş biz evlenelim 🤣 yerli üretim olsun ülkeye katkımız olur 😜
Hahah sorma ya 🤣😜 öyle bir huyunuz var
Kadınlar islama daha düşkün müslüman olmayanla evlilik yasak bu birinci sebep rus erkekleri çok pis neyiyle evlencen onların
Evlilikte yabancılara baktımda türk kadını en çok alman erkeği ile evlenmiş
Cunku testesteron seviyeleri yuksek daha erkeksiler ve haliyle dominantlar.
Öf şöyle şeyleri okuyup eğlenebiliyor olman güzel
Oo seni burada görmek güzel 🤭🤭 ben evet eğleniyorum çünkü gerçekler bazen eğlencelidir..
Hehe bu güzel açıklama için teşekkür ederim.. Yüreğimize su serptin..
Eyw çok naziksin.. Dünyamı seviyorum..
Aman kim kiminle evlenirse evlensin.
Dimi yaaa 🤣🙏👍👍 uğraştığımız şeye bak
Yeterince açık değilmi aga
Görememek için kör olmak lazım..
En sevdiğim sözüde güncelleme yap bari 😂😂
Türk kadının önüne dünyayı ser keşke şu tarafa serseydin der
Hahaah tamam
Eyvallah
Bu ego kimsede yok :D
#emre00
Haha 🤣👍👍
Kadınlarımız tercih etmiyor diyelim
Belki Türk kadını Rus erkeğini tercih etmiyor.
Hoaydaa buralar karısır kanks
Yedirmeyen bir kişi çıktı icabına baktım 😎🤣
Jcjdjjs cok komik
Eğleniyorsan ne mutlu..
Bilsek
Bilmek ister miydin?
Kaynak adminin dötü
Artislik yapma 🙃 kabul edin bunu
Elin rusu giresun a geldi de evlenmedik mi sksks
Giresun'a gelmezler.. Tatil kesimlerine git denk gelir 🤭
Sağım solum rus
Ben tercih ediyorum
Annene sor oda bilir bu sorunun cevabini
Sen sormuş olmalısın sen cvpla..
Merak eden sensin ben degil
Çevrende turk kadiniyla evlin olan yok galiba
Bende en net cevabi verebilecek kişiyi önerdim sana
Sorduğum sorudan bunu mı çıkardın? Yoksa amacın tartışma yaratmak mı? Konumuz yapılan bir istatistik saptırma..
Zoruna gitmesini anlıyorum ama bunu saldırmadan dile getirme kalitesinde olmanı beklerdim..
Kimin zoruna gittiği ortada yalniz
Istatikmiş hihi
Turk kadinlari hakkinda dolayli yoldan sürekli burda eleştirin
Nedense hep Rus kadinlarini öne atarak yapin birde
Ama Annene sor diyince kizin
Oldu
Bir gercek şu ki
O turk kadinlarin arasinda anneleriniz de yer aliyor yalniz
kizmanizi gerektiren bir durum yok :)
Madem soruyorsunuz farkin nedenlerini ariyorsuniz cevabi orda işte
Evet kızmanı anlıyorum ama anlam veremiyorum.. Bazen kabul etmeyi bilmelisin..
Önerini kendin kullanmalısın :)
Ihtiyacin var çünkü
Haha ihtiyacım var demek 🤣 ben öneri sunmadım, birdaha okumalısın.. Dedim ya ben senlnle ilgili amacıma ulaştım keyifliyim 🙃🤭🤭
Benimle ilgili amacına ulaştın?
Demek dediklerimde yanilmamişim :)
Annene selamlar seni doğurduğu icin degil belki ama Kadinlara karşı bu şekil saygisiz yetiştirdiği icin utaniyor olmalı
Naparsin bazi seylerin telefasi sonradan olmuyor
Sen de busun işte... Üzüldüm
Terbiyeni koruyamayan biri olmanı yadırgamıyorum.. İnsanlar sinir olunca dayanamaz kontrolden çıkar, tıpkı senin yaptıgın gibi.. Sen bana nasıl yaklaştın ve karşılığını aldın.. Bu neden zoruna gidiyor? Fazla takılma buralarda sinir hastası olursun..
Halen hazmedemeyişinden belli :)
Annene selamimi iletmeyi unutma lütfen
Hazmedemeyen olsaydım cvbını ilk anda silerdim 🤭😉 sadece sana gülüyorum kendini çaresizce ne hallere sokuyorsun 🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar