Eşler;yaşadıkları herşeyi birbirine anlatmalı mı?
Ya da hangi konuları anlatmalı?
Ya da hangi konuları anlatmalı?
Huyunu suyunu öğreniyorsun sonuçta, neye zıplayacağını, onun iöin neyin yanlış olduğunu biliyorsun. O'na göre seçeceksin anlatacaklarını veya gizli kalacak konuları. Her konu, her şey eş ile konuşulmuyor yargılanıyorsun, saniyede infaz ediliyorsun tecrübeyle sabit.
eğer bir erkek başka bir arkadaşıyla ilgili bir sırrı varsa bunu eşine anlatırsa kötü. çünkü kadınlar sır tutma konusunda kötüdür. Bu yüzden ufak tefek şeyler anlatılmasada olur
Elbette olur. İstersin anlatırsın istemezsin anlatmazsın böyle bir zoeunluluk çok saçma. Hislerin bir kuralı yoktur. Belkide o an anlatmayı hiç ama hiç istemiyor
Karşı tarafa herzaman bilmesi gerektiği ya da görebileceği kadar açıklarım kendimi ve hayatımı. Fazlası gereksiz düşünce. Bence..
Cevap
45Cevap
Eşler arasında kişisel olaylar sır olarak kalmalı. İkinizinde bir özel dünyası kalmalı. Bu size kendi birey oluşunuzu ve size özel bir hayatınız olduğunu hatırlatacak tek şeydir.
Anlayış göstermeyeceğini düşündüğü konuları anlatmamalı. Mesela ben, sosyal mecrada arkadaş aradığımı anlatmıyorum. Sohbet ettiklerim de oldu. Anlayamaz beni biliyorum
Sir kesinlikle oluyor iki tarafda sur sakliyor cunki sirlarini ortaya döktuklerinde evliliklerinin bitecegini bn ce hepsi biliyor
0|0
0|0
Yorumla
Herseyi değil ama bir çok şeyi... insanin kendine özeli de olmalı... geleceği etkileyecek sirlar olmamalı tabii..
Sir kesinlikle oluyor iki tarafda sur sakliyor cunki sirlarini ortaya döktuklerinde evliliklerinin bitecegini bn ce hepsi biliyor
Küçük sirlari her insanin olur. Bence olabilir. Hayır hersey anlatilmaz.
Ben kendim ile alakalı hiç bir sır tutmam net her şeyim helede kocama
Her insanın illaki bir özeli vardır herşey anlatılmaz bence geçmişi fazla kurcalamak iyi değil.
Bence kendilerini ilgilendiren konularda sır olmamalı,
Sen ben değil biz olmalıyız diye söz veriyorlar hastalıkta sağlıkta onun için sır olmamalı
Kaynananın ve görümcenin sırları hariç kadın tüm sırları kocasıyla paylaşmak zorundadır...
Herşeyi birbirine anlatmalı. Saklı gizli olaylar mide bulandırır ve güvensizlik yaratır.
Sen, gizlemesini ister misin? Hayır dediğini duyar gibiyim... 🙋🏻♂️
sır olursa samımıyet olmaz kanks ne sırrı ne gızemı
Anlatılmayacak şeyler vardır anlatmazsın onun dışında karı koca arasında sır olmaması lazım.
Herkesin bir yalanı veya sırrı vardır kimseye söylemediği.
Evlenmeden önceki yaşantıları anlatılmaya bilir lakin ben bilmek isterim sır olmamalı
Her konu anlatılmalı hayat paylaşıyosun kolay değil
Belki hazır değildir belki zamana bırakılmalı belki de bazı şeyler sır olarak kalmalı.
Birbirlerine bilinmesi gereken şeyleri anlatmalılar bence sonuçta bir ömür geçireceksin
Bir erkeğin hayatına dair sırların en fazla %10'unu karısı bilir.
Bence bir yuva kuruyorsunuz yani sen ben hayatı bitiyor biz oluyorsunuz her sey anlatilmali
Hastalıkta sağlıkta herşey için yemin ediliyor sır oldumu ne anlamı kaldı yemin etmenin
Sir olmaz oyle bisey olcaksa evlenmemeleri daha uygun
Sir olur herseyi herkese anlatamazsisn insan bqzi seyleri kendine bile anlatamiyor
Kadın hiç bişey paylaşmaz gizlidir hetseyi gizli aldatır cocugun kimden oldugunu da bilemez ama eşine senden diye yutturur
Bilmesi gerekli olduğu şeyi bilmeli, fazlası benim özelim
Olmamali ama oluyor en harika en saydam ciftler arasinda bile vardir
Sır olmamalı ilerleyen zamanlarda sıkıntılar çıkabilir 🤔
Sırları olmalı. herşeyi birbirlerine anlatmamalılar.
Sır birgün açığa çıkar ise büyük sıkıntı olur o yüzden çiftler arasında sır olmamalı
Sır falan olmamalı bence
Olmamalı, ama her şeyde anlatılmaz bence
Tüm sırlar bilinseydi
İlla ki sırlar olur bence ama iyi niyetle tabi
kızlara güven olmaz, ama kızlar söyleyebilir.
İki kişinin bildiği sır sır değildir
bizde sır yok herşeyimizi paylaşıyoruz..
Doğru olanda bu tebrik ederim 😊👏
Kahve sorusunu mu
Soru sayilmamis çünkü ondan kaldirilmis ama sesk sorusu olsa vitrine koyarlardı kesin.
😂😂😂 küstüm ben herkese
Olmalı her şeyi anlatan eş istemem.
Erkeğe her şey soylenmez derler bizde
Ya sonradan ortaya çıkarsa ne olacak
Yoldaş olmak ne işe yapmalı
Olmamalı iki taraftan da
Her şey olmasa da, çoğu anlatılmalı
İki kişinin bildiği sır değildir.
Ne kadar çok şey paylaşılırsa o kadar iyi olur
olabilir ama çoğu şey anlatılmalı
Sir olmaz
Olmamalı
Başkası sormuş soruyu sana cevap veremem 🤪😆
Olamasın sır ya
olmamalı ama oluyor. kaçak etleri anlatamıyorsun.
@KaraAyna Ahirette eşimden korkacak durumda olamayacağım. :(
@KaraAyna yapmıyacağım diyorum ama kadın çok güzel bir yaratık
@KaraAyna Bu isteği veren Allah. Bunu söylerken imtina etmelisin. Bu istek olmasa kadınların erkeğe olan düşkünlüğünü ne diye adlandıracaksın.
@KaraAyna En azından Allahın verdiğini sapıklık diye adlandırmıyorum
@KaraAyna "Cehennem de güzel siz sapıklara ve zinakarlara iyi gelir "
@KaraAyna sen bu isteğimi sapıklık diye adlandırmazsın.
@KaraAyna peki...
Sır olmamali anlatmalı
Olur bence her sır anlatılmaz eşin olsa dahil
Sır olmamalı
Sır olmamalı.
Olmamali.
Yok sır olur
Anlatmak iyidir.
Sır asla olmamalı
Olur bence.
Olmamalı.
Olur..