buraya anlatsam olanları çok uzun sürer detaya girmicem aramız baya iyi kuzenim benden 4 yaş büyük ve küçüklükten beri aramızda sürtünmeler oluyo ve ayak fetişi olduğumu google geçmişime baktığında öğrenmişti dalga geçmişti çok utanmıştım neyse 3 yıl önce film izlerken bir an aramızda bir yakınlık oldu ben aşağı doğru indim ve tişörtünü açtım göbeğini ve sırtını yalamaya başladım sonra göğüslerini ellemeye başladım ve öpüşüyoduk bunlar ayda 3 kez neredeyse oluyodu ama birlikte olmuyoduk sonra aramıza soğukluk girdi birbirimizden çekinmeye başlamıştık daha 2 gün önce ise gece uyurken odasına gittim ve ayaklarını hafifce ellemeye başladım sonra bacağını yavaşca öptüm sonra haraket edince hemen uzaklaştım çunku eskisi gibi degildik neyse ertesi gün yine gece 2-3 gibi ayaklarını ayaklarımın üstüne koydu hissiyati çok zevkli ve tahrik ediciydi bende ayak bileklerinden tutup napıyosun flan diye blöf yaparken suratıma ayaklarını bastırdı ben öpmeye başladım böyle böyle derken yine dün aynı şeyler oldu evde kimseler olduğu için dışarı çıktık ama aklımda hiçbişi yoktu sigara içicek yer ararken biyere girdik ve orada beraber olduk eve döndüğümüzde ikimizde birbirimizin suratına bakamaz olduk ikimizde şu an sanki kavgalıymışız gibi bu beni üzüylr bende çekiniyorum aklıma kuzenim olduğu geldikce kendimden nefret ediyorum kendimi ezik bir insanmış gibi hissediyorum yüzüme bakmıyor ve ben hala obu arzuluyorum düşünüyorum ayakları bakımlı ve çok kibar beni çok tahrik ediyor yine bu sabah ayaklarına bakarken beni gördü ve odaya girip kapıyı sertçe kapattı canım diye bağırdı bukadar şey yaşamışken birdenbire nasıl böyle oldu niye böyle yapti hiçbir fikrim yok galiba ondan hoşlanıyorum ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
canım değil
salak yazıcaktım...
salak yazıcaktım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne