İstanbuldayım kadın kuaför bulamıyorum. Kadınlar genelde kaş ağda manikür pedikür işlerinde çalışıyorlar. Saç işi yapmıyorlar. Bir tane gayrimüslim kadın kuaför vardı o da kesimi bile beceremedi berbat kesti. Kaldı ki ombre gibi uzmanlık gerektiren işlemleri nasıl yapar bilemiyorum.
Ben de işinde uzman ünlü bir erkek kuaföre gidiyorum. Salonda haliyle başka erkek kuaförler de oluyor. Çok sık giymiyorum 3 ayda bir. Saçımı istediğim gibi boyatıp kestiriyorum saç bakımlarını da yaptırıyorum. Sonra saçımı kapatıp gidiyorum.
Siz olsanız böyle biri hakkında ne düşünürsünüz? Beni orda gören kadın müşteriler ve erkek çalışanlar ne düşünüyordur? Yanlış birşey mi yaptığım?
Ben de işinde uzman ünlü bir erkek kuaföre gidiyorum. Salonda haliyle başka erkek kuaförler de oluyor. Çok sık giymiyorum 3 ayda bir. Saçımı istediğim gibi boyatıp kestiriyorum saç bakımlarını da yaptırıyorum. Sonra saçımı kapatıp gidiyorum.
Siz olsanız böyle biri hakkında ne düşünürsünüz? Beni orda gören kadın müşteriler ve erkek çalışanlar ne düşünüyordur? Yanlış birşey mi yaptığım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer