Yanlış insan, doğru zaman. Doğru insan, yanlış zaman. Hiçbir şekilde doğru zamanda doğru insanı bulamıyoruz. Yanlış zamandaki doğru insanı da harcayıp gidiyoruz.
Haydi bakalım, gecenin bu ilerleyen vaktinde henüz yastığa başınızı koymadan düşünün o kişiyi. Hala hayatınızda mı? Yoksa siz de yanlış zamana takılıp doğru insanı mı sildiniz benim gibi?
En yanlış zamanda karşılaştığınız o doğru insan hala hayatınızda mı?
Yaşına göre olgun bir düşünce yi paylaşmışsın. Kafanda ilişki için bir resim çiziyorsun. Ve zamanı geldiğinde o resm istediğin ilişkinin resmi olmaktan çıkıyor. O resme uymayan kişileride zamanında resme almıyorsun. Iskalamış oluyorsun hayatın o bölümlerini. Artık böyle resimler yapmıyorum şahsen... Kimse de yapmasın kalıplarla çıkmasın ilişkilerin karşısına.
En yanlış zamandaydı belki yine yanlış belki ama kalbim o yanlışa ısrarla sarılmak istiyor ben söküp attıkça daha bir tutunuyor o yanlışa Bakalım yanlış doğruyu mu yoksa daha beterine mi götürecek beni bilemiyorum Ama tek düşündüğüm şey ona delice sarılmak
Doğru zamanda doğru insandı ama kendine başka doğrular bulduğunu sandı. Ne diyeyim çok şükür kalp ahını almadım hiç. Zaten bir kere sevdim ve sevildiğime inandım. O da sevgim bitti dedi. Anlamıyorum sevgi biten bir şey mi?
@kendi_halinde_birii ben ona okadar güvendim ki. Hiç birşeyi kısıtlamadım. İş yeri arkadaşlarıyla yemek dedi, gezme dedi. Sıkılmasın yanında değilim madem dedim. Ama beş ay mesafe sonrası başkasından etkilenebildi. O kişi de evli iki çocuklu. Dört yıldır tanıdığım insan böyle birşeyi kesinlikle yapmazdı. Bu noktadan sonra zaten kime nasıl güveneyim. Belki de biz yanılıyoruz sevgi aşk diye birşey yok belkide
Vay bee 😕, biliyorum ya sonra inanç bitiyor mesela ben artık yeni biriyle tanışamıyorum çünkü güvenemiyorum ki hevesim de kalmadı. Yine de aşka küsme imtihan de geç.
@kendi_halinde_birii beni boşver sen küsme kardeşim. İnşaallah senin önünde güzel günler güzel insanlar olur. ki bu devirde iyi insan bulduğun an bırakmamak üzere sarıl.
En İyi Cevaplar