Annem akıl hastası canım çok yanıyor hasta bir anneye sahip olmak çok zor asla normal bir annem olmuyacak ne yapmalıyım?

Annem 45 yaşında bir kadın. Kendiside son derece sağlıksız bir aile ortamında büyümüş annesi annemi ve kardeşlerini yani teyzemleri şiddet dayak hakaret ile büyütmüş. Dedem avustralyada isciymis. Babalarını kırk yılın başı goruyolarmis. Kotu bir anne modeli uzakta bir baba modeli. Tabii anne baba arasındaki ilişkide oldukça kötüymüş. Onlar arasındaki kavga şiddet hakaret ile büyümüşler. Sonra annem 18 yaşındayken liseden öğretmeni olan babamla evlenmiş. Yaş farkı olan bir evlilik babamdan şiddet kaynana zulmü aldatma vs olaylar yaşamış. En sonunda ben 2 yaşındayken ayrılmışlar zaten. Annemle yaşadım uzun yıllar çocukken bana öfke patlamaları falan oluyodu sinir krizleri filan ama karakteri böyle diyodum çocuğum tabii anlamıyorum. Ben 17 yaşında falandım dinle allahla hiç ilgisi olmayan annem birden ben mehdiyim allahla konuşuyorum demeye namaza oruca filan başladı. Babamın yanına yaz tatiline geldim akrabalar anneni akıl hastanesine yatırdık annen psikoz hastası dediler. Bütün dünyam başıma yıkıldı. Ne çok isterdim normal bir annem olsun. Olmadı. Doğru düzgün ne sevgi alabildim ne bisey bu saatte sonrada bisey olmuycak annem hasta çünkü. Buda benim imtihanim diyorum ama çok ağır. Dayanamıyorum yaşam eziyet gibi geliyor ama allah korkusu cehennem korkusu işte Nasıl dayanırım bana akıl fikir verin yol gösterin kızlar erkekler
Annem akıl hastası canım çok yanıyor hasta bir anneye sahip olmak çok zor asla normal bir annem olmuyacak ne yapmalıyım?