Babaannem hem evlat hem de torun ayırıyor, ne yapmalıyım?

küçüklükten beri 1 kuruşunu bayramlarda dahi görmedim hep halamın çocuklarına gizlice harçlık verilirdi onlarda ağzından kaçırırdı ya da bilerek söylerlerdi sürekli halamın evine pahalı şeyler alınırdı bir süre sonra amcamlara döndü olay onlara araba alındı onlara para aktı halama da devam etti ama amcamlara daha çok sürekli 20 30 bin civarı paralar aktı bir amcam daha var çocuğu özürlü diğer amcamın yeni oğlu oldu denildi ki ilk erkek torun oysa ki amcamın özürlü de olsa erkek çocuğu vardı bugün öğrendim ki o yeni doğan erkek çocuğunu üstüne almak istemiş babannem miras daha çok düşsün diye artık dayanamıyorum ya bu haksızlığa hep onlar sevildi sayıldı her istedikleri alındı bizim diğer amcamın çocuklarıyla iyi bişeyimiz olsa ne güzelmiş halanin çocuklarına daha çok yakışır denildi amcana araba aldım ilerde hak talep etmeyin diye üstüne yaptım bile dedi yüzümüze zamanında halamın çocuklarının bize siz misafirsiniz bişey bilmezsiniz oturun dediğini biliyorum ya da annemler çocukken oynayalım diye bıraktığında sabahtan akşama kadar karnımız acıkırdı halamın çocukları gizlice yemek yerlerdi babannem halamla biz görmeyelim diye lokma lokma yer gelirlerdi içeri aç kalırdık babannemin yüzünü artık görmek istemiyorum haksız mıyım?
Babaannem hem evlat hem de torun ayırıyor, ne yapmalıyım?