Dostum dediğim insan arkamdan vurdu. Herkes böyle olmak zorunda mı?

Söz konusu Özer. yıllardır aynı mahallede oturuyoruz birbirimizi tanıyoruz ama daha 5-6 ay önce samimi olduk hatta ben ona o bana kardeşim demeye başladık benimle hava alanına kadar geldi üstelik nasıl gideceğimizi o da bilmediği halde. İlk başta çok iyiydik bana çok yardımı dokundu üstelik aynı okuldaydık sonra o okulu bıraktı. En yakın arkadaşımla çıkıyor. Benim sevgilim (ahmet) başka şehirde. Özer'le Ahmet' i tanıştırdım Ahmet beni ona emanet etti bi durum olursa bana bildir dedi. Özer'de tamam dedi. Sonra bazı olaylar oldu sevgilim çok kıskanç olduğu için en yakın arkadaşımla (esra) görüşmemi istemedi.

Facebooktan da engellettirdi.

Ama Esra'yla ilişkimi koparmadım onunla ilişkimi kesmek istemediğimi sevgilime söyleyemedim . Ya ben ya o der diye.. Sonra sevgilimden gizli facebook açtım arkadaşımı ordan ekledim ordan konuşabilmek için. Malum birbirimizi binde bir görüyoruz okul olduğu için. Sonra dün sevgilimin facesine bir girdim ki özer mesaj atmış. sana bişey söyliycem demiş sevgilim de söyle tabi demiş sonra özer dediki, galiba seninki başka bi facebook açmış beni engellemiş göremiyorum ama haberin olsun diye söylüyorum niyetim sizi ayırmak değil filan dedi. Allah'tan o sırada sevgilim facede değildi ben özer'le konuştum sen ne biçim kardeşsin sana güvenmiştim gibisinden . sonra benimle konuşmak istemiyosan söyle ama ben konuşmak istiyorum dedi ben istemediğimi söyledim onunla konuşmuyorum hala. Beni arkamdan vurduğu için görülmüyorum. Neden böyle bişey yaptı insanlar iki yüzlü olmak zorunda mı?
Dostum dediğim insan arkamdan vurdu. Herkes böyle olmak zorunda mı?