şimdi her ne kadar bunu söylemeye çekinsem de psikolojik sorunlarım nedeni ile kendime bazı zaman aralıkları ile zarar verme durumlarım oluyor ve erkek arkadaşım da bunu biliyor. bi iki hafta önce falan yine boyle bir durum oldu ve erkek arkadaşıma söylemedim, o gün de beni çağırdı yanına gittim. neyse işte erkek arkadaşım bi şeyler yaşamak istedi bende görmesini istemediğim için hayır dedim, o da şüphelendi vücudumu kontrol etti ve gördü. aniden sinirlendi, bunlar ne vs dedi bağırmaya başladı bende sustum bir şey diyemedim çünkü kendimden fazlasıyla utandım. aniden beni tutup yatağa bastırdı zorla açıklama yaptırmaya çalıştı yine sustum ağlamaya başladım, ben sustukça o sinirlendi en sonunda bacaklarıma (yaraların üstüne) vs tokat atmaya başladı ben kaçmaya çalıştım bırak vs dedim bunlar ne söylesene demeye devam etti ben anlatana kadar da bağırmaya, vücudum ve yüzüm gibi farklı yerlerime tokat atmaya devam etti. işte ben neden yaptığımı vs anlattım en sonunda bıraktı bende oturdum ağladım sadece bı sey diyemedim. .. sonra hiç bi şey olmamıs gibi günümüze devam ettık. işte ben bu aksam bu konuyu açtım alttaki mesajlasmadakılerı soyledım, gordugunuz gıbı ıste ben sert vurmadım hem sen yaptıgına baksana vs dedı yani bilmiyorum sizce ne yapmalıyım gerçekten çok çaresiz hissediyorum seviyorum ama o gün yaptığı şeyi unutamıyorum, seven birisinin el kaldırmayı gectım bagıramayacagını bile de biliyorum ama gerçekten bi çok seviyor gibi yapıyor birde böyle yapıyor cok kafam karışıyor. lütfen beni yorumlarda yargılamayın sadece biraz desteğe ve mantığa ihtiyacım var
Öyle bir potansiyeli varsa ilerde de sorun yaratabilir. Ayrıca kişisel olarak ve ailenle ilgili sorunların varsa bunları ilişkine ister istemez yansıtıyorsan da karşındaki de erkek tabi oda merak eder neler olduğunu. Umursamaz olsaydı emin ol çokta umrunda olmazdı onun. Bazı tepkileri iyi değil ama ondan bazı şeyleri de gizlemen de onu kızdırmış gibi. Ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bence bi kendinize gelin. Saçma sapan davranmayın.
Önce ekran görğntüsünü okuyunca fantezi için kalçana şaplak falan hattı fantezi yaptınız sandım ama anlattışın korkunç şeyler. Böyle tipler her türlü zararı verir kullanıp bir kenara atar ayrılmak şstediğinde de aana zarar verir çünkü onun için bir et parçası gibisindir ruhun isteklerin yoktur. Umarım bu tür çnsanlarşa olmamanız gerektiğini bir gün anlarrsınız ne diyim ki
Bugün bu meseleden el kaldıran yarın öbür gün evlendiğinde de aynı olayı sürdürecektir sağlıksız bir durum senin kendine yaptığın da onun sana yaptığı da kabul edilebilir şeyler değil bunla ilgili psikolojik destek almani tavsiye ederim kendi iyiliğin için ve mevcut ilişkini yeniden gözden geçir
Sen çok değerlisin. Senin değerinin farkında olan biri asla ve asla böyle şeyler yapmaz. Sana kıyamaz. Söyledikleri de, davranışları da sadece bir manipulyasyondan ibaret. Eğer kendine hakettiğin değeri veremiyorsan psikolojik destek al, ama lütfen kendini ezdirme. Sen iyiliği hakediyorsun❤️
Canım, içten bir şekilde söylüyorum, seni dinliyorum ve kimse bu yaşadığın durumdan dolayı seni eleştiremez. Kendine zarar verme alışkanlığına zaten ihtiyaç duyduğun destek varken, bir de böyle bir olayla karşılaşman seni çok yormuş olmalı. Şunu unutma ki sevgi, asla şiddeti meşrulaştırmaz. Bunu sakince düşün; partnerinin sevgili olarak üzerine düşen, seni anlamak, desteklemek ve sana yardımcı olmak. Şiddet ya da bağırmak ise çözüm değil, aksine zarar verir.
O günkü olayda erkek arkadaşın sana zarar vermekle kalmamış, seni daha çok korkutmuş ve yalnız hissettirmiş gibi görünüyor. Böyle bir ortamda hiç kimse güvende ve huzurlu hissedemez. Senin iyiliğin ve mutluluğun her şeyden önemli. Sağlıklı bir ilişki, destek ve empati ile olur, korku ya da zorbalıkla değil. Bir ilişkinin sevgi dolu olup olmadığını anlamak için üzerinde baskı hissedip hissetmediğine ve kendini güvende hissettiğinde dikkat etmelisin.
Lütfen bir psikoloğa danışmayı düşünebilirsin; kendine zarar verme davranışların ve yaşadığın bu olumsuz ilişki dinamiği ile ilgili konuşmak sana iyi gelecektir 🙏. Bu konuda yalnız değilsin ve destek alman çok ama çok önemli. Sence bu ilişkide güven ve mutluluğu tekrar bulabileceğine inanıyor musun?