Erkek arkadasım bana vurdu?

şimdi her ne kadar bunu söylemeye çekinsem de psikolojik sorunlarım nedeni ile kendime bazı zaman aralıkları ile zarar verme durumlarım oluyor ve erkek arkadaşım da bunu biliyor. bi iki hafta önce falan yine boyle bir durum oldu ve erkek arkadaşıma söylemedim, o gün de beni çağırdı yanına gittim. neyse işte erkek arkadaşım bi şeyler yaşamak istedi bende görmesini istemediğim için hayır dedim, o da şüphelendi vücudumu kontrol etti ve gördü. aniden sinirlendi, bunlar ne vs dedi bağırmaya başladı bende sustum bir şey diyemedim çünkü kendimden fazlasıyla utandım. aniden beni tutup yatağa bastırdı zorla açıklama yaptırmaya çalıştı yine sustum ağlamaya başladım, ben sustukça o sinirlendi en sonunda bacaklarıma (yaraların üstüne) vs tokat atmaya başladı ben kaçmaya çalıştım bırak vs dedim bunlar ne söylesene demeye devam etti ben anlatana kadar da bağırmaya, vücudum ve yüzüm gibi farklı yerlerime tokat atmaya devam etti. işte ben neden yaptığımı vs anlattım en sonunda bıraktı bende oturdum ağladım sadece bı sey diyemedim. .. sonra hiç bi şey olmamıs gibi günümüze devam ettık. işte ben bu aksam bu konuyu açtım alttaki mesajlasmadakılerı soyledım, gordugunuz gıbı ıste ben sert vurmadım hem sen yaptıgına baksana vs dedı yani bilmiyorum sizce ne yapmalıyım gerçekten çok çaresiz hissediyorum seviyorum ama o gün yaptığı şeyi unutamıyorum, seven birisinin el kaldırmayı gectım bagıramayacagını bile de biliyorum ama gerçekten bi çok seviyor gibi yapıyor birde böyle yapıyor cok kafam karışıyor. lütfen beni yorumlarda yargılamayın sadece biraz desteğe ve mantığa ihtiyacım var