🔥📹Sosyal bir deney yaptım #KızlarSoruyor 'da. 🎬..✍️Ve ne sonuçlar elde ettim bakar mısınız?

Ve o kişi benim açıklıyorum..
🔥📹Sosyal bir deney yaptım #KızlarSoruyor 'da. 🎬..✍️Ve ne sonuçlar elde ettim bakar mısınız?
Hep aynı mesajı atıp kimin ne karşılık vereceğini öğrenmek için vede bir nebze olsun lady'leri mesajım ile hem güldürüp, mutlu edip hem şaşırtmak istedim.. yani trol bir mesaj idi...
yüzünüzdekio ufak tefek şaşkın gülüşünüz bile beni mutlu etmeye yetti..(cevap verenler için söylüyorum ☺️🌷🤵)
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..
Lütfen kusura bakmayın hanımlar eğer kırdıysam ya da yanlış bir intiba bıraktıysam affediniz..🌷🤵🎩
Hepsi biraz güldürmek birazda etkiye-tepki meselesiydi.. yani nasıl bir geri dönüş yapacaksınız merak ettiğim için sosyal Bir deney bu.. affedin☺️🌷🤵🙈

En güzel yorumları seçtim Kusura bakmayın diğerlerini sildim affedin güzel yürekli ön yargısız İnsanlar🤵🌷🎩
👉👉👈☠️Not: Lütfen YouTube kanalımi takıp eder misiniz?🤵🎩☠️ aşağıdaki videoya tıklayıp YouTube programı ile açınız ve oradan takip et butonuna tıklayınız👇👇👇👇

Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese güle güle