Ve o kişi benim açıklıyorum.. Hep aynı mesajı atıp kimin ne karşılık vereceğini öğrenmek için vede bir nebze olsun lady'leri mesajım ile hem güldürüp, mutlu edip hem şaşırtmak istedim.. yani trol bir mesaj idi... yüzünüzdekio ufak tefek şaşkın gülüşünüz bile beni mutlu etmeye yetti..(cevap verenler için söylüyorum ☺️🌷🤵) Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..Lütfen kusura bakmayın hanımlar eğer kırdıysam ya da yanlış bir intiba bıraktıysam affediniz..🌷🤵🎩 Hepsi biraz güldürmek birazda etkiye-tepki meselesiydi.. yani nasıl bir geri dönüş yapacaksınız merak ettiğim için sosyal Bir deney bu.. affedin☺️🌷🤵🙈 En güzel yorumları seçtim Kusura bakmayın diğerlerini sildim affedin güzel yürekli ön yargısız İnsanlar🤵🌷🎩 👉👉👈☠️Not: Lütfen YouTube kanalımi takıp eder misiniz?🤵🎩☠️ aşağıdaki videoya tıklayıp YouTube programı ile açınız ve oradan takip et butonuna tıklayınız👇👇👇👇
Susss çaktırma 🙄🤷 her yerde söyleme zaten adımız çıkmış çapkına 😏 sırf yanlış anlaşılmasın diye soru olarak yazdim.. salağın biri durduk yere şikayet etmiş 🤷😂
En İyi Cevaplar