AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yakin zaman da düğün var ama bu evlilikten rahatsız olan bi kadın var büyü vs işleri ile uğraşıyor dikkat edin bu kadın çok yakınınızda ismini vermim ama burnu biraz büyük zebanilere benziyor 😃 bu kadar atabildim
Kariyer ve ask var mi beyfendi
Gözü sende olan biri var tanıyorsun onu ama açılamıyor sana korkuyor seni kaybetmekten pişman olacak ama çünkü senin kısmetinde uzun boylu mavi gözlü kariyer sahibi birisi var (kendimi tarif ediyorum 🤣) şaka şaka ne bilim ya falcimıyım ben
Baya iyi bakiyorsun mavi gozluyu herkes dedi 😉, kariyerim cikmis mi
Mavi gözlü benim ya ama evlenmeyi düşünmüyorum 😝 ilk resimde basamaklar var görüyor musun onlar senin kader çizgin kariyer olarak güzel yerlere geleceksin ama seni çekemeyen biri de var hayatına ve kararlarına yön veriyor onu çok sallama kalbinin sesine göre hareket et önün yolun açık senin nazar değmesin maşallah sübhaneke amin 🤣
Sansim hic acik degil elimi neye atsam tas oluyor da😅Hayatim ne zaman degisecek?
Sabırlı ol mutlu ve güzel bir hayatın olacak 😃
Hangi konuda mutlu olucam 😀
İş hayatı özel hayat güzellikler peş peşe gelecek 😃
O kadar aci cekiyorum ki inanmak zor geldi 🥲 tahmini kac seneye
Kıyamam geçecek hepsi merak etme 🫶 az daha sabır senesini bilemem yani onu bilsem peygamber olurdum 😃
Askda ne var peki 😊🌸🙏
Hiç yakalayamadığın o frekans yakındır 😃
Nadil birisi tipi huyu suyu var mi 😀
Tipi uzun boylu sarışın mavi gözlü devlet adamı mertebesi güzel tam bir İstanbul beyefendisi ailen ona hayran kalacak kızlar etrafında fır dönüyor ama beyimiz çok cool oda gerçek aşkı arıyor umarım onun ayaklarını yerden kesmeyi başarabilirsin 😃
Niye diger kizlara bakmiyor 😅
Abi çok cool anlık heveslerden ziyade uzun soluklu düşünüyor ve biraz klasik zihniyete sahip onu dişiliğinle değil kadınsı yönünle etkilersin her zaman doğallıktan yanadır sakın ilk buluşmada crop giyip gitme 🤣 onun yerine sade şık bir elbise giyin seni boğazda yemeğe götürecektir gözlerini gözlerinden alamıcaksın 😃
Ben çok güzel aşk filmi yazarım 🤣
Inşallah diger kizlara aşik olur Inşallah 😊🙏
O nerden çıktı şimdi 🤣
Simdi durust ol hangisini attin hamgisini ciddi dedin cunku baktirdigim fallarda dediklerin tutuyor 😅 Dua ettim oyle 😊
Hepsini attım yani attım derken ben falcı değilim fincanlara baktım içimden geçeni yazdım 😃
Senin inanilmaz hissiyatin var farkina var 😊🙏 bu buyucu kadin kim acaba kimin dugunu var 😅
O zaman bu işi ticarete döküyorum ücreti mukabilinde fal bakılır 😃 büyücü dediğim direk sana yapılan/yapılacak değil aile içinden birine de olabilir ama malum sana sirayet edebilir olumsuz yönlü olarak bilmiyorum o kadını sen tanıyorsun kem gözlü münafığın teki 🤣
Kim yahu tipi harfi falan yok mu 😅
Valla baba tarafından birine benziyor amcanın karısı da olabilir halan da 🤣
Maşallah bizim ailedr büyücü yok fal bakan bile bulunmuyor ya millet hep kus dag agac diyor 😅
Onlar atıp tutuyor ya 😁
Iste bizim ailedikiler yetenegi bu kadar buyu nasil berecekler 🤣🤣
Beyfendi musaitseniz buna da bakar misiniz
Hissi olanlar telvede degisik seyler mi cikmis? ↗
Bu uzunca yazmam gerekir sadece şunu diyim m harfli kişiden sıkıntı geliyor hazır ol
Lutfen anlatin dua ederim
Burnu iri olan birisiyle tatlı hoş bir konusman oluyo
Benim erkek kankam o
Sana karşı birinin duyguları var ama çok zipliyo bu kişi ordan oraya
Bir cok kisi var ama hangisi bilemedim
M harfi olan o olabilir
İçinde bir korku var ama önemli değil korkma
İçin ferahlayacak istediğin birşeyden dolayi
Ne zaman ferahlayacak
Onu düşünüp takmayı bırakmaya baslamalisin
Kimi
Kafayı en çok taktığını
Bu kadar yorum yetermi 🤭
Maşallah hoslandigim biri yok benim derdim baska keskd uzunca yazsaydiniz kariyer ve ask var mi
Uzunca sözüm olsun olur mu
Bir erkek var uzun bacakları var 3 vakte kadar seni bulacak
Lutfen baksaniz cok ihtiyacim var dua ederdim 🙏🥲
Aşk için kısacık zaman var diyebiliriz
Keske kariyer ciksa o yok mu
Böylede söyleyince kiyamiyoki insan tamam biraz daha bakiyom
Aşk hanenin önünde duruyo koca bir at var aşkın yola çıkmış yani sana geliyo
Bakiyom dur😊
Kariyerle alakalı sadece şunu görüyorum ayağa kalk missin tepeye bakıyorsun kafanın yarisi kariyer çizgisini geçmiş yani şu demek kariyerin çok güzel olacak gözünü dikmissin kafanı kaldirmissin
Bekliyorum 🙏🙏😊🌸
Onun zamani cikmis mi
Zaman yok ama olacak gözlerin yukarda için rahat olsun
Nekadar etkili oldu bilmem elimden geldigince baktim
İlk defa girdim buraya sana fal bakmak kısmetmiş görüşürüz dicem de bida girermiyim buna bilmiyom
Icimdeki aci ne zaman rahatlar cok sagolun 🙏
Yıkaman gereken bir fincan görüyorum.
Ben falcıyım
İnanma böyle şeylere