Tanıştığında başörtülü/başörtüsüz olan kadın evlendikten sonra başörtüsünü kendi isteğiyle çıkarır veya takar ise tepkin ne olur?

Merhabalar.
Az önce okuduğum bir haber biraz şaşırttı ve bu soruyu sormak istedim. Evlilik programlarının en çok izlendiği yıllarda hiç bir vasfı olmayan kadınlar / erkekler sadece gelin / damat adayı olduğu için, birazda eli yüzü düzgünse popüler oluverdiler. Onlardan en dikkat çeken ve en tartışılanlardan biri de gelin adayı Hanife Gürdal'dı. Hatırlamayanlar için hatırlatmak babında;

Tanıştığında başörtülü/başörtüsüz olan kadın evlendikten sonra başörtüsünü kendi isteğiyle çıkarır veya takar ise tepkin ne olur?
Bir ara çıkan haberlerde kendisinin bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalıştığı söylendi. İşte bu Hanife başörtüsünü çıkartıp başını açma kararı almış. Başı açık şekilde fotoğraflarını paylaşınca bu olay ortaya çıkmış ve kendisine en büyük destek aynı programdaki gelin adayı arkadaşı Sevgi Akışla'dan gelmiş. Paylaşımlar bu şeklide. BUYURUN;

Başörtüsü benim için ne artı, ne eksi bir durum. Tabi ki sadece inancı gereği takıyorsa saygı duyuyorum ama ben başörtü takmıyorum.

Bu sorum öncelikle Kızlarsoruyor'un erkek üyelerine.
İlk tanıştığında başörtüsü olan veya olmayan bir kadın. Öyle görüp, sevip benimsiyorsun ve evleniyorsun. Bir süre sonra kendi isteğiyle başörtüsünü çıkarıp başını açma veya tam tersi başörtüsü takma kararı alıyor. Seninin bu durumda tepkin, düşüncen ne olurdu?