Öncelikle iyi aksamlar size ben basımdan gecen bir olayi anlatayım ben 20 yasındayım benım annemle babam eskıden belli cok kavga ettıler defalarca babam annemı cok dovdu ama annemdede suc vardı ama dayak gerektırmezdı tabı ben cok ızledım bu olayları yemınle kucuklukte pıskoljım alt ust oldu annemı hep dayak yedıgını gorunce ben 7 yasımda kadar asagı ınmedım babam ındırmezdı anneme tembıhlerıd ama cok zengındık evde ne ararsan vardı oyuncaktan tut herseyıne kadar hıc bıseyım eksık degıldı ama cocuk ıste zengınlıkten fılan anlamaz asagı ınmek ıster top oynamak kırlenmek vb sey ıster 7yasımda gızlı gızlı ındım okuldan gelınce okulda bıle korkumdan cıkmazdım 1.sınıfta neyse gel zaman gıt zaman ındım babam baskı yapmadı rahattım ama benım pıskoljı gıttı sureklı annennem gıle gıt gel barısıyolar kavga edıyorlar neyse bu zaman boyle gectı sonra barıstılar 5yıl once musmutlu olduk babama bende cok kızardım ölse derdım ve babam felc oldu oldu 1hafta ıcınde oldu yuksek tansıyon felc gecırttırdı 1hafta sonra babam beyın olumu ertesı gun kalp durdu o acı tarıf edılemez babam gıttı bosluktayım arkamı yaslıcak suanda kımsem yok cekınıyorum herseyden ozguvenım sıfır tammamen babasız kalmak kurtlar sofrasına dusmussun demektır bır evın dıregıdır baba ıyı ve ya kotu ama evladını mutlaka sever senın canından kanından ben babamı cok arıyorum keske yasasa dıyorum aslan babam ben bu halde olmazdım dıyorum herkes arkasında duranlar var benım arkamda hıc kımse yok sadece babadan kalan miras var para da hersey demek degıl bı ıs gelse cok zor durumda para her kapıyı acmıcak bılıyorum babanın degerını bıl olsun deme Allahın gucune gıder sabret sabır dıle bu ornegıde onun ıcın verdım ben kımsem yok gıbıme gelıyor suanda babam gıttı atam gitti bakalım nolcak sana tavsıyem sabır sabır sınırle olanlar uzuntu getırebılır dua et bu konuyuda onun ıcın anlattım sıkılmıssındır belkı okurken ama ornek vermek ıstedım sıktıysam canını ozur dılerım ıyı aksamlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBaban için üzüldüm.. Allah rahmet eylesin.. Deger verip yazdıgın için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılSana engel olabilir fakat beterin beteri var. Sonuçta baban ve emin ol yokluğunda üzülürsün. Ne babalar var kızına cinsel istismar uygulayan ve elaleme satan. Farkında olmayabilirsin ama babanın varlığı bile ailede büyük etken. Zaten evlendikten sonra çıkıp gideceksin, eskisi kadar temas kurmayacaksın. Olumsuz koşullar yaşıyorsun ama bu kadar olumsuz düşünmeyip her şeye rağmen pozitif yaklaşman senin için daha iyi olur..
11 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle.
+1 yılBak çok zor. 2 abim ben annem. En küçük benim 19 yaşındayım. bir 10 yıldır da çoğu şeyin farkındayım. Senelerdir çalışmayan asalak gibi kahvede okey oynayıp sürekli sigara içen bir köpek besliyoruz evde. Her işe engel olur. Sürekli evdeki parayı yer ama hiç çalışmaz. Abilerim 15 yaşından beri sigara kullanıyor. Onlara suç bulmuyorum. Babam yüzünden hepsi. Ben de bunları göre göre artık sinir hastası oldum. 10 yıldır migrenle uğraşıyorum. Annem tansiyon hastası oldu. Ben diyorum ki. Keşke annem tansiyon hastası olacağına başımızdaki it geberip gitse. 3 bilemedin 5 ay sonra unutulup gidilir zaten onun hakkında hatırlamak istediğim hiçbir şey yok. Şimdi 2 abim evlendi gitti. Ben de bu sene üniversiteye başlıyorum başka bir şehirde. Keşke annemi de yanıma alsam da şu şerefsiz geberip gitse tek başına. Gelir 3 gün cenazesini kaldırırım. 4. gün kalkar okuluma giderim. Babasızlığı yaşamayan elbette bilmez ama evde kansız soysuz bir erkek bozması biriyle yaşamayı da pek bilen yoktur. Haklısın. Gebersin
50 Yorumla
Ne olursa olsun, onun senin baban olduğunu unutma. Ben de pek anlaşamam babamla sevgisini pek belli eden bir adam değildir. Ben de mesafeliyimdir bu yüzden ona hiç babacığım dediğimi hatırlamam mesela ama ne olursa olsun biliyorum ki ben onun çocuğuyum ve onun beni sevdmediğini zannetsem de aslında beni çok seviyor. Aynısı senin için de geçerli. Kim bilir daha anlatmadığın, bizimle paylaşmadığın ne sorunlar var anlatmadığın sürece de bilemem bunları ama iyi yanından bak her zaman. En azından baba diyebildiğin biri var öyle değil mi? babası olmayan bir sürü insan var 'olsun da kötü olsun' diye düşünen. ayrıca emin ol babandan başka kimse sana baba sevgisini veremez bu yüzden herkese güvenme, dikkatli ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın zaten dogru kişiyi aradığımla kalıyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Umarım ki, Allah yardımcın olur. Hayatın kısa sürede hayatın yoluna girer.
Doğru insanlarla tanışır ve mutlu olursun.
Ölsün demiyorum. Babam bana karşı küçüklüğümden beri otoriter bile olmamaıştır.
Kuralcı ama sevecen.
Esen kalman ve olman dileklerimle...01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah..
Sadece içtiği zamanlar, konuşursa, hakaret ederse falan o an öyle diyorum. Çünkü alkol insanı çok değişiyor, normal zamandaki babamla, sarhoş babam aynı kişi değiller. Sarhoş oldugu zaman keşke olmasaydı ölseydi diyorum, ertesi gün geçiyor sinirim. Pişman oluyorum, Allah başımızdan eksik etmesin diyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılHala derim eksik olmasın ama bazen yani genellikle bardak taşıyor.. içincede içmeyincede aynı
- +1 yıl
Olur öyle şeyler ya, hepimiz ailelerimizle sorunlar yaşıyoruz. Ama genede Allah yokluklarıyla sınamasın bizi, o pişmanlığı yaşamayalım.İnşallah yola girer bazı şeyler, girmesede sabır etmek lazım. Ailelerimizi seçemiyoruz ne yazık ki, olanla yetinmeliyiz. Olanıda kaybedersek hiçiz yani onlarsız..Seni anlıyorum bir insan kolay kolay demez öyle, bende diyorum ama işte o anlık. Hepimiz o siniri yaşıyoruz..
Soran+1 yılAnnemin hayatını yok etmiş. ablam ondan kurtulmak için evlendi , bendede bisürü psikojk hastalık var. Yinede seviyorum ama tüm bunları hiç unutmıcam
Soran+1 yılsaol..
baba sevgisini adamlarda arayacağım diye yanlışlar yapma sakın. benim babamda seninkine benzer tutum sergiledi. hatta annemden boşandı. 28 yıl önce. şimdilerde 2-3 yılda bir görüşüyoruz. senin yapacağın burada sabretmen. okulun varsa derslerine odaklanman.
00 YorumlaEski kız arkadasim babasi hakkında sürekli senin gibi konuşuyordu; birgün babasi hasta oldu adam kanser olmuş çok yaşamadı bir yıl içinde öldü öldugunde yanindaydim yaşadığı yıkım inanılmazdı bir daha hiç goremeyecekti ve bitmişti
Sana su kadarını söylim baba çınar gibidir meyvesi olmasada gölgesi yeter01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama bazaen bardak taşıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de babam böyle, çocukluğumda o kadar kötü şeyler yaşadım ki, ara ara hala yaşıyorum, onun yüzünden panik atak oldum, anskiyete problemi yaşıyorum, ama canı sağ olsun. Biliyorum ki aslında mükemmel bir insan, onun da problemleri oldu bu yüzden arada alkole ihtiyaç duyuyor. Anlayış gösteriyorum, zorlansam da..
04 Yorumla
Soran+1 yılBende hep öyleyim ama biryerde patlak veriyo.. Bu arada anskiyete bendede var. Ve sosyal fobi
Cevap sahibi+1 yılAynen o da var. Özgüven sıfır. Aile gerçekten çok önemli bu açıdan.
Soran+1 yılKendi cocuklarımız bunu asla yasamıcak.. cnkü biz yasadık onların böyle olmasına izin vermicez. bundan sonra yapılabilecek bu , biz artık büyüdük pek bişey değişmez
Cevap sahibi+1 yıldüzelebiliriz, değişir, öyle düşünme :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaban ölse daha mutlu olursun eminim.. bende bu duyguyu biliyorum çünkü gerek anneme çektirdiği olsun gerek bu dediklerin. artık bana bir zararı olamıyo ya da anneme ama yinede biliyorum ya yapmış zamanında ve hala aynı.. öyle işte biz ilerde böyle olmamak içn uğraşıcaz
12 Yorumla
Soran+1 yılCocukalrımız bu duruma gelmez en azından bişeyleri yasadık..
Cevap sahibi+1 yılben eminim ki gelmez.. benim anne ve babasından da nefret eden kız arkadaşım var dertleşirz sağolsun onunki daha kötü. kardeş yok anne umursamaz baba üvey oda umursamaz kızın başına kötü şeyler geldi arkasında kimse durmaz.. şükür genede..
+1 yılÖncelikle babamın sevmediğim huyları bnmde çok ama senin kadar değil olmadığı zaman inan bana arıyosun şimdi öyle diyosun ama ölse bu şekilde düşünmezsinki bence sabret brz ALLAH yardımcın olsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne baba olunca her zaman sevmek zorunda değilsin ya da her zaman doğru olanı yapmak zorundaddeğiller. Sen kendini güzel tut. Sahip çık hayatına. Sabırlar dilerim.
010 Yorumla
Soran+1 yılAnnemide benide cok üzüyor.. Canım cok sıkkın :(
Cevap sahibi+1 yılÇok üzücü bir durum. Tüm gün aynı evde yaşadığın insan üstelik.
Soran+1 yılo evdeyken huzurm yok zaten..
Cevap sahibi+1 yılKonuştunuz mu hiç baban ile?
Soran+1 yılonla konuşulmaz
Cevap sahibi+1 yılDene ama?
Soran+1 yılSeverkende kızarkende küfür desem? lafı agzına tıkar konusturmaz
Cevap sahibi+1 yılMektup yaz?
Soran+1 yılo senin bildiğin bir insan değil inanki ne mektubu :)
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Peki o halde..
+1 yılBabamın bir gün fazla yaşaması için tüm ömrümü vermekten çekinmem.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende veririm ama mümkünse verdikten sonra mezarımdan uzakta yaşasın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sinirlenince arada bende hata yapıyorumda daha sinirim geçince hayattayken söylediklerim için bu kadar üzülüyosam ölünce nasıl bir manyak döneme girerim tahmin edemiyorum.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen niye gizli kullanıcı oldum lan
Soran+1 yılyeni üyemisin -.-
Cevap sahibi+1 yılHııı daha bir kaç gün oldu
Soran+1 yılbelli :)
Cevap sahibi+1 yılÇok açıklayıcı oldun :D
Evet, dediğim oldu. Dediklerini çok iyi anlayabiliyorum ama sen yine de deme. Sabret...
01 Yorumla
Soran+1 yılsabır, sabır, sabır...
zamanında gözümün önünde annemi bıçakladı.annem refleks olarak kolunu kullanmasa ölmüştü.bu adam hertürlü pisliği kullanır her rezillik var.bukadar aşağılık bir yaratık daha tanımıyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılhala birlikteler mi?
Soran+1 yılAllah anneciğini kurtarmış..
Anne baba olunca her zaman sevmek zorunda değilsin ya da her zaman doğru olanı yapmak zorundaddeğiller. Sen kendini güzel tut. Sahip çık hayatına. Sabırlar dilerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol..
+1 yılolmadı, allah sabır versin sana. babasız insanları düşün, haline genede şükret..
00 Yorumla
+1 yılbabanın ne yaşadığını, geçmişini biliyo musun da bu kadar çabuk yargı yaptın?
05 Yorumla
Soran+1 yılzaten suç onu yetstren 5 para etmez ailesinde.
- +1 yıl
işte bu yüzden onu yargılama, bak sende biliyosun böyle olmasının nedeni ailesi olduğunu. ben iyi bir zaman seçip kızı olarak ilgilen konuşup dertleş anlamaya çalış yardım etmeyi dene. 'keşke ölse' deme!
Soran+1 yılİnsan kendini yetiştireblr demi 55 yasında.. hem konusturmaz sktr git der. O oturup konusulcak bir insan değil
- +1 yıl
İnsan kendini her yaşta yetiştirebilir, yeter ki düşünsün ya da düşünmesini sağlıycak birşey olsun. evet muhtemelen öyle der, çünkü seni hep aynı görüyo bu tür şeyleri düşünebildiğini sanmıyo. farklı, onun beklemediği bir şekilde konuşmayı denersen seni ciddiye alır. yani 'işte benim kızım' şu cümleyi o herife söylet.
Soran+1 yılo sadece kendi bOkumumu dinlicem der baskada bsey demez
umarım daha fazla keşkelerin olmaz hayatta.
ama kimse için ölsün deme.
sabır ve güç diliyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılsaol.. umarım
Hayırlısını dile her şeyin.Her kışın bir baharı vardır.Buda geçer elbet.
01 Yorumla
Soran+1 yılgeçmesini çok istiyorum :(
+1 yılhayatta herles şanslı olamıyo malesef.ben ölürüm babama
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin adına sevindim
- +1 yıl
ınşallah senın çocuğunun babası çok ıyı bır baba olur.Allah şansınıda bahtınıda açıketsın
Soran+1 yılGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. Amin inşallah tek istegim bu
- +1 yıl
ricaederım
demişimd, ir bazen ama gene de seni anladığımı söylersem yalan söylemiş olurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞuan boyle dusunuyo olabılırsın ama ölurse allah gecınden versın emın ol çok üzülürsün kötüde olsa varlıgı ınsana bı güç veriyo
01 Yorumla
Soran+1 yılevet.
+1 yılbeterinde beteri var ben ne insanlar görüyorum * et takma hayatı ben tesbih yapmışım sallıyorum
00 YorumlaHergün diyorum ama ölmüyor ALLAH'IN moruğu keşke ölse sapıkta kendisi gözleri sürekli göğüslerimde kendisi tam bir it ama taciz etmeye çalıştı
11 Yorumla- +1 yıl
cıddı mısın öz baban mı bunu yapan
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:( bunu yanımda söylesen, seninle evlenmek ve mutlu yaşatmak isterdim seni :/ ... fakat o senin baban bence dizlerine uzan ve uyu :(
00 Yorumla
+1 yılOlmaz olur mu mesela tam şu an diyorum keşke ölse. Bana babandır ararsın diyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. ilgilenme odana çekil yat
08 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmuyor işte. Kendi kendine söylenen biri değil
Soran+1 yılSagolasın
Soran+1 yılözlesemde bunlar hep aklımda olacak
Soran+1 yılkendim üstesinden gelmeye calısıyorum
Oo lafı diyen evlattan hayır gelmez...
02 Yorumla
Soran+1 yılOna hayırlı evlat oldumda yaranabildimmi sanki?
+1 yılAmin umarım senin içinde iyi olan olur
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan konusma
02 Yorumla- +1 yıl
Aga 2014 Mayıs sorusu nasıl buldun, ölmüştür burada görüş yapan herkes... 😂
- +1 yıl
@Bugraaltas ne bilim denk geldim ndndjd
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen aynen.ayni...
05 Yorumla
Soran+1 yılSeninkidemi böyle yani
Cevap sahibi+1 yılevet soyle soyliyim sadece para icin konusurum babamla.para da vermez ama...durum boyle.Allah sabir versin sana.babam yuzunden hasta gibiyim.normal davranamiyorum bile insan icinde.
Soran+1 yılBu sorun birtek bende var sanıyordum. Çok araştrma yaptm. Dikkat eksiklği, anskiyete , sosyal fobi ne ararsan var bnde
Cevap sahibi+1 yılben de de var ve tesaduf diyl heralde.suclusu babam.arkadasimin babasi da oyle.o da bizim gibi.yani babadan kaynaklaniyo
Soran+1 yıllanet olsun
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne